More
  beginingCryptocurrenciesBitcoinНовият закон на Вселената - Биткойн като най-големият актив

  Новият закон на Вселената – Биткойн като най-големият актив

  Говорих много с приятелите си, много от които държат биткойн и други крипто активи. Имам чувството, че липсва някаква информация на всекидневния човек, който участва на пазарите.

  Често ги чувам да казват нещо като: „Няма нищо зад биткойн“ или: „Биткойн има само марката“, „Той беше първият и затова е най-големият“.

  Дори ми бяха изпратени някои статии, написани от известни икономисти, които казват абсолютно същите неща. Не мисля, че непременно грешат, просто изглежда, че не са стигнали достатъчно далеч в разбирането на това, което държат. 

  Биткойнът е толкова нов актив, има много малко хора в света, които наистина го разбират. Бих стигнал дори дотам, че да кажа, че никой в ​​днешното общество не се справя максимално. Вярвам, че всички сме в процес на откриването му и тъй като то расте и завзема все повече и повече в нашата финансова сфера, ние ще научим повече от него. За мен това го прави невероятно вълнуващ момент да участвам в пространството, ние преживяваме исторически момент.

  Нещото, което хората изглежда не разбират, е, че BTC предлага (за първи път в човешката история!) икономическа мрежа, която нито едно образувание не може да контролира. Той съществува като факт, константа, нов закон на Вселената.

  Участниците в тази мрежа имат достъп до парите си (стойността, която са създали) завинаги, без да се страхуват, че ще бъдат затворени, ако не се съобразят с този, който може да е на власт по това време. В същото време техните запаси не могат да бъдат разредени, предлагането е фиксирано. Те не се нуждаят от някой, който да се увери, че транзакциите преминават, или какъвто и да е посредник, за да получат окончателно сетълмент (без значение от сумата, която се превежда).

  Ето защо биткойнът е толкова важен за човешкия напредък в бъдещето, за да ни помогне да се отървем от всичко, което ни пречи, да върне властта в ръцете на хората. Моето убеждение е, че в дългосрочен план всички други системи ще се окажат не толкова силни, колкото една чисто обективна, където никой не я контролира и следователно е устойчива на манипулации. Винаги призовавам приятелите си да не поставят Btc в същата чанта като всички останали криптовалути и да научат за това колкото е възможно повече. 

  Биткойнът е толкова разрушителна технология и аз вярвам в нея по много повече причини, отколкото просто „броят се увеличава“.

  Много хора казват, че зад това не се крият активи, без да вземат предвид всичко това, което смятам за неискрено. За съжаление много хора от наследените медии смятат, че го разбират, те се опитват да го накарат да се побере в кутия от активите, които вече познават. Такова революционно откритие обаче се нуждае от нови определения. Това отнема дълги и трудни честни интелектуални усилия, които мнозина не желаят да направят.

  В крайна сметка всеки отделен човек ще прецени колко струва тази независима мрежа, но каквато и да е цената, тя не е 0. Внимавайте с всяка статия, която прочетете за нея, както казах преди, никой не разбира биткойн 100% и толкова много хора изобщо не го разбират.

  Продължавайте да го изследвате и изучавате. Искрено смятам, че биткойн е най-голямото откритие на човечеството.

  Надявам се това да помогне, приятен ден!

  Click on a star to rate!
  [Total votes: 0 Average rating: 0]

  YOUR COMMENT

  Please enter a comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Current

  Last ones

  You may also like…