More
  beginingAirdropsПриложение за онлайн търговия с безкрайна ликвидност (MORPHER)

  Приложение за онлайн търговия с безкрайна ликвидност (MORPHER)

  Какво е Morpher?

  Този airdrop вълнува крипто пространството. Защото ви позволява да каните хора да спечелят повече токени MORPHER . Но ще се върна към това по-късно. Първо, нека се съсредоточим върху проекта.

  Целта на тази платформа за търговия е да направи пазарите на акции, криптовалути и Форекс достъпни . Как? Екипът възстановява тези финансови пазари на блокчейн. В резултат на това те могат да предложат функции, които традиционно не са налични! Нека видим основните от тях по-долу:

  • 24/7 търговия : Да, можете да търгувате по всяко време, дори когато пазарите са затворени. Така че, ако има извънредни новини през седмицата, не е нужно да чакате да реагирате!
  • Безкрайна ликвидност : Когато купувате или продавате, няма контрагент. И техният протокол, в зависимост от представянето ви, копае и записва токени.
  • Нулеви такси : Всички транзакционни разходи се покриват от стандартния пазарен спред. Така че можете да спестите от всички такси (попечителска сметка, без търговия, без комисионни и без дейност)!
  • Дробна търговия : Можете да инвестирате всяка сума, която искате, благодарение на дробни акции. И знаем, че някои акции са скъпи. Вземете Alphabet Inc., например… Но с Morpher можете да инвестирате всяка сума в GOOGL, дори 1 USD!

  И накрая, за да обясня популярността на този airdrop, трябва да спомена, че е подкрепен от Draper Associates . И много вестници са написали статии за това: Cointelegraph, Forbes, Entrepreneur и т.н. Така че не чакайте повече и заявете своите жетони сега !

  токен MORPHER

  Въпреки че няма много подробности в тяхното ръководство за собственик на токени , ето какво разбрах за MORPHER:

  • Изграден е на блокчейн на Ethereum (ERC20)
  • Токенът може да се „преобразува“ във всеки търгуем актив (оттук и името на проекта)
  • Това е валутата на платформата за всички инвестиции (не USD или BTC)

  Повече подробности да последвате…

  Как да получите безплатни токени MORPHER?

  Въпреки че доставката на токени все още не е фиксирана, 50% от общата сума се разпределя за airdrop ! Защото се опитват да премахнат бариерите пред търговията и инвестирането. За да могат да участват много потребители.

  Кампанията вече започна. И трябва да побързаш, докато трае . Наистина, колкото повече потребители се регистрират, толкова повече намаляват наградите… Наградите започват от 2000 жетона. Но намалява бързо.

  Започнете, като щракнете тук . И тогава трябва:

  1. Потвърдете своя имейл адрес (като щракнете върху връзката в имейла, който сте получили)
  2. Предайте KYC
  3. Създайте акаунт за търговия, когато платформата е на живо (през юни)
  4. Генерирайте адрес в Ethereum, за да получите токените

  И това е. Така че, както виждате, не е сложно. И всеки може да се регистрира за 5 минути или по-малко !

  Както споменах във въведението, има интересна програма за препоръки. И можете да спечелите 50% от наградите на вашите реферали . Така че, ако поканите само 2 души, можете да удвоите печалбата си!DYOR. НИКОГА не споделяйте личните си ключове! И НИКОГА не използвайте адрес на портфейл за обмен! Вместо това препоръчваме да използвате портфейла Trezor .Правна отговорност : Този уебсайт не предлага инвестиционни съвети. Авторът е любител инвеститор и информацията, която се намира тук, е за информационни, развлекателни или образователни цели. В резултат на това не трябва да се тълкува като личен инвестиционен съвет. Въпреки че предоставената информация се счита за точна, тя може да включва грешки или неточности. Този уебсайт и авторът не могат да бъдат държани отговорни за каквото и да е действие, което предприемате в резултат на това, което сте прочели тук. Научете повече .

  Click on a star to rate!
  [Total votes: 0 Average rating: 0]

  YOUR COMMENT

  Please enter a comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Current

  Last ones

  You may also like…