More
  beginingBlockchainAnalyzesПопулярен анализатор казва, че Solana (SOL) остава най-добрият конкурент на Ethereum (Eth)

  Популярен анализатор казва, че Solana (SOL) остава най-добрият конкурент на Ethereum (Eth)

  Популярен крипто анализатор твърди, че блокчейнът на Solana (SOL) остава най-яростният конкурент на Ethereum (ETH), подкрепяйки твърдението си с няколко причини. 

  Псевдо-нареченият домакин на InvestAnswers каза на последователите си в YouTube, че блокчейнът Solana е единствената мрежа за интелигентни договори с рамка и възможности да предизвика Ethereum , най-голямата мрежа за смарт договори.

  В изявлението си анонимният анализатор посочи, че само Солана има по-малко от 1/12 от текущата пазарна оценка на Ethereum и прави много иновативни неща. 

  Домакинът на InvestAnswers отбеляза:

  „Силата на Solana и причината, поради която все още го харесвам, е, че те имат най-широкия DApps [децентрализирани приложения] от всяка верига там. Те имат експоненциално осиновяване. Бързо, евтино, мащабируемо. Въпреки прекъсването…

  „Той също има Rust, най-предпочитаният език за разработка, който движи най-много дейности за разработка във всяка верига. 65 000 [транзакции в секунда]. Няма нужда от слой 2 и SOL DApps имат повече ежедневни активни потребители от Ethereum DApps, което е някак зашеметяващо, защото Ethereum има около 3000 DApps, а SOL има около 750.

  Постоянно прекъсване на мрежата: единственият потенциален проблем

  Въпреки че популярният крипто анализатор силно вярва, че Солана има каквото е необходимо, за да прокара Ethereum, той подчерта потенциални проблеми с блокчейна. Според него потенциалните проблеми на мрежата на Солана са прекъсвания, които понякога се случват. Разположен е екземпляр на прекъсването в края на април, претърпяно от блокчейн проекта, след като бета клъстерът му в основната мрежа спря да произвежда блокове поради спрян консенсус.

  Анализаторът каза, че Солана има по-висока инфлация от най-голямата платформа за смарт договори Ethereum.

  Популярният крипто анализатор посочи и ключовите предимства, които Ethereum има пред проекта. Според експерта предимствата на Ethereum включват по-големия му размер, по-ранна дата на стартиране и по-висока степен на усвояване. Накрая той добави, че Ethereum също има най-много валидатори и е по-децентрализиран с по-малък регулаторен риск.

  Click on a star to rate!
  [Total votes: 1 Average rating: 5]

  YOUR COMMENT

  Please enter a comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Current

  Last ones

  You may also like…