More
  beginingAirdropsПечелите безплатни биткойни всеки ден С OKEx

  Печелите безплатни биткойни всеки ден С OKEx

  Представяли ли сте си някога да печелите безплатни биткойни всеки ден ? С OKEx вече е възможно. Останете вкъщи, научете за най-новите знания за блокчейн и можете да печелите безплатни BTC всеки ден!

  След като се регистрирате в OKEx и завършите ниво на проверка на самоличността 2, завършете ежедневната си мисия за изучаване на крипто, като гледате видео или четете статия, публикувана от OKEx Academy , и безплатните биткойни са във вашия портфейл! Лесна работа.

  Всеки ден са достъпни 5 мисии за изучаване на най-новите знания за блокчейн . Вашият списък с мисии се актуализира всеки ден в 24:00 (GMT+8). Започнете от днес и трупайте безплатни биткойни всеки ден!

  Freebitcoin: Ръководство стъпка по стъпка

  Лесно е да участваш в този airdrop. Но все пак се изисква преминаване на тяхното ниво 2 „Познай своя клиент“, за да можете да завършите мисиите. Вижте статията за подробен урок как да печелите безплатни биткойни всеки ден! Или погледнете по-долу:

  • Създайте акаунт, като щракнете тук .
  • Завършете проверка на KYC ниво 2.
  • Сега посетете страницата „Freebitcoin“ за airdrop тук
  • Кликнете върху „Готови за ежедневни мисии“, за да започнете да участвате в мисии.
  • Всеки ден ще има общо 5 учебни мисии.
  • Участвайте всеки ден, за да спечелите повече сатоши.
  • Списъкът с мисии се актуализира всеки ден в 24:00 (GMT+8).
  • Спечелете 400 сатоши, когато поканите приятелите си на airdrop, когато завършат ежедневните мисии.
  • [по избор] Получете 10 USD в BTC, когато вашият приятел получи криптовалута на стойност 100 USD при първата си поръчка. И вашият приятел също ще получи 10 USD!

  Какво е OKEx?

  Това е една от водещите борси за криптовалути в света – топ 50 според CoinMarketCap . И предоставя модерни финансови услуги на търговци по целия свят благодарение на блокчейн технологията.

  След като се регистрирате , можете да търгувате със стотици токени и криптовалути : BTC, ETH и т.н. И можете също да използвате техния полезен токен, OKB, за да получите отстъпка от вашите такси за търговия.

  Не забравяйте да ги следвате на:

  DYOR. НИКОГА не споделяйте личните си ключове! И НИКОГА не използвайте адрес на портфейл за обмен! Вместо това препоръчваме да използвате портфейла Trezor .Правна отговорност : Този уебсайт не предлага инвестиционни съвети. Авторът е любител инвеститор и информацията, която се намира тук, е за информационни, развлекателни или образователни цели. В резултат на това не трябва да се тълкува като личен инвестиционен съвет. Въпреки че предоставената информация се счита за точна, тя може да включва грешки или неточности. Този уебсайт и авторът не могат да бъдат държани отговорни за каквото и да е действие, което предприемате в резултат на това, което сте прочели тук. Научете повече .

  Click on a star to rate!
  [Total votes: 0 Average rating: 0]

  YOUR COMMENT

  Please enter a comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Current

  Last ones

  You may also like…