More
  beginingCryptocurrenciesAltcoinsEarn BitTorrent /BTT/ Tokens for seeding torrents

  Earn BitTorrent /BTT/ Tokens for seeding torrents

  BTT е токен, базиран на блокчейн, който захранва функции на най-популярните децентрализирани протоколи и приложения в света

  BTT токенът ще позволи на всички потребители да получат по-високи скорости на изтегляне чрез добавяне на нова функция, наречена Bittorrent Speed. Която се предлага като функция на BitTorrent и µTorrent Web, както и µTorrent Classic.

  Скоростта на Bittorrent ще позволи на потребителите да получат по-висока скорост за изтегляне, като предоставят токени на качващите, като по този начин качващите ще имат причина да поставят файлове по-дълго и потребителите ще имат причина да бъдат качващи

  Как работи?

  Във вашия BitTorrent или µTorrent Web трябва да активирате портфейла в раздела за настройки, така че при изтегляне на торенти, BitTorrent Speed ​​автоматично предлага BitTorrent (BTT) на други потребители за по-бързи скорости и когато файлът приключи изтеглянето на вашия BitTorrent клиент може автоматично да спечели BTT чрез сийдване.

  Но въпреки всичко това не е единственото използване на, BTT екосистемата DLive за захранване на виртуални подаръци, абонаменти и награди за гледане.
  DLive е общност за поточно предаване на живо, изградена върху блокчейн, която дава възможност на създателите на съдържание и зрителите, почти прилича на тета мрежата, ако прочетете по-старите ми статии, те почти споделят една и съща цел и вярвам, че това ще бъде следващият Twitch and Mixer и с BTT, който се използва и тук, просто придобива по-голяма стойност и признание на този токен capibailitys.

  Source

  Click on a star to rate!
  [Total votes: 4 Average rating: 5]

  YOUR COMMENT

  Please enter a comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Current

  Last ones

  You may also like…