More
  beginingCryptocurrenciesAltcoinsНовият цифров световен ред

  Новият цифров световен ред

  Програмируемата цифрова валута ще революционизира световната икономика и начина, по който правим бизнес. Идеите за социализъм и равенство са основните насоки на този нов начин на правене на нещата. „Направете всички равни“ е мантрата за деня. С програмируемата цифрова валута това скоро ще се превърне в страшна реалност. Да се ​​родиш със сребърна лъжица вече няма да е много фактор.

  1). Никакво богатство за поколения – програмируемата цифрова валута няма да изтече при смърт или след това. Тъй като вашият дигитален портфейл ще бъде обвързан по някакъв начин с вашия човек, това ще се случи моментално. 

  2). Намалена престъпност – Няма смисъл в сметка на остров Кайман да се крият пари, когато програмируемата валута ще направи това спорен въпрос. Няма повече банкови задържания и / обири.

  3). Данъчната система ще бъде различна. Определено количество от вашата цифрова валута ще се върне обратно към правителството или ще изтече.

  4). Похарчете го или го загубете. По-добре го похарчете преди срока на годност!  

  5). Универсален доход – парите с изтекъл срок, като например от хора, които умират или изтичат, ще финансират паричното предлагане за изплащане на универсален доход. Разпределение на богатството …………

  Ами пари в брой? Пари в брой ще има лента, която ще бъде сканирана, когато я похарчите, превръщайки я в цифрова валута за продавача и депозираща в сметката им. Тогава хартиените пари ще бъдат безполезни, както вече са, и могат буквално да бъдат изхвърлени, тъй като не струват нищо.  

  Това са само някои от нещата, които биха могли да се случат. Идеята, че въображението може да се съчетае с технологията, прави това изключително реалистично и страшно в зависимост от това кой сте.

  Source

  Click on a star to rate!
  [Total votes: 7 Average rating: 5]

  YOUR COMMENT

  Please enter a comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Current

  Last ones

  You may also like…