More
  beginingCryptocurrenciesBinanceНОВИЯТ Binance Launchpad представя фен токен на Манчестър Сити! Заложете BNB, CHZ...

  НОВИЯТ Binance Launchpad представя фен токен на Манчестър Сити! Заложете BNB, CHZ и BUSD и спечелете CITY!

  Основни акценти:

  • Manchester City Fan Token (CITY) е следващият проект, който ще бъде представен на Binance Launchpool
  • Потребителите ще могат да печелят CITY токени, като залагат BNB, BUSD и CHZ
  • CITY стартира на платформата Socios

  Manchester City Fan Token идва в Binance Launchpool

  Борсата за криптовалути Binance обяви, че ще обяви CITY, фен токен, издаден от английския футболен клуб Манчестър Сити в партньорство със Socios. Токенът ще бъде наличен за търговия на Binance в търговски двойки срещу BTC, BNB, BUSD и USDT. 

  CITY стартира през март тази година и функционира като други токени за фенове, издадени на платформата Socios. Притежателите на токени могат да гласуват в анкети, провеждани от клуба в приложението Socios, за да повлияят на някои от решенията на клуба и да получават отстъпки за официални клубни стоки. Притежателите на CITY могат също да имат достъп до реални предимства като билети за мачове и VIP преживявания на стадион Etihad на клуба. 

  Самият токен CITY работи на платформата Binance Smart Chain blockchain, използвайки стандарта BEP-20.

  По-специално, Binance също така включва токена CITY на своята платформа Launchpool. На Launchpool потребителите ще могат да залагат BNB, BUSD и CHZ, за да спечелят токени CITY. Общо 291 036 CITY токена, което съответства на около 1,4% от общото предлагане на токени, ще бъдат разпределени чрез Binance Launchpool. 

  Как да спечелите токени CITY на Binance Launchpool?

  Най-голямото разпределение ще бъде за участниците в БНБ, които ще спечелят 70% от наградите на CITY. 20% ще отидат на участниците в CHZ, докато останалите 10% са разпределени за участниците в BUSD. В крайна сметка, количеството токени, които всеки участник ще получи, ще зависи от дължината на неговия залог и относителния размер на техния залог в сравнение с размера на целия пул за залагане.

  Програмата Launchpool за CITY ще започне на 11 ноември в 00:00 ч. UTC и ще продължи 30 дни. Токенът за фен на Манчестър Сити е 24-ият проект, който ще бъде представен в Binance Launchpool и следва кампанията Launchpool за токена DAR на Mines of Dalarnia. 

  Създайте акаунт в Binance

  Binance казва, че потребителите, които залагат BNB в програмата Launchpool за CITY, ще продължат да отговарят на условията за стандартните предимства за държане на BNB. 

  Click on a star to rate!
  [Total votes: 2 Average rating: 5]

  YOUR COMMENT

  Please enter a comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Current

  Last ones

  You may also like…