More
  beginingCryptocurrenciesBitcoinКак правителствата и централните банкери ще се опитат да ви принудят да...

  How governments and central bankers will try to force you to use their CBDCs. And why you should buy bitcoins while you can.

  Може би се чудите как правителствата и централните банкери ще ви наложат своите цифрови валути на централната банка (CBDC).

  Ето какво мисля, че може да се случи.

  Правителствата се опитват да убият криптовалутната индустрия малко по малко с атаки в продължение на няколко седмици например в Америка. Други правителства ще предприемат същите действия.

  Тогава правителствата ще кажат на хората, че светът се е развил и е очевидно, че имате нужда от цифрова валута. Ще кажете: но ние вече имаме биткойн!

  Правителствата ще кажат на широката общественост, че само държавно контролирана и издадена от държавата цифрова валута ще ви защити.

  Това е лъжа, но за съжаление мнозинството от широката общественост ще повярва в нея.

  Въпреки това, малко по малко ще стане очевидно, че тези CBDC са просто капан за хората.

  Все повече хора ще отказват да използват тези CBDC. Тогава правителствата ще се опитат да ви ги наложат. как? Като се опитват да атакуват биткойни, разбира се, но също и като постепенно теглят пари, за да ви принудят да използвате техните CBDC.

  С течение на времето CBDC ще станат задължителни.

  Тези, които не са се погрижили да поставят плодовете на своя труд в най-сигурната децентрализирана мрежа в света, ще се окажат без опции, принудени да се поддадат на правителствата и централните банкери.

  Смятате ли, че този сценарий е дистопичен? Вижте какво се случва в Нигерия с eNaira…

  Тогава ще видите, че една реалност вече е очевидна: важно е да купуваме биткойни, докато все още можем. Рано или късно правителствата ще се опитат да ви забранят да го правите, за да ви принудят да използвате техните CBDC.

  Обратното броене вече започна!

  Click on a star to rate!
  [Total votes: 2 Average rating: 5]

  YOUR COMMENT

  Please enter a comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Current

  Last ones

  You may also like…