More
  beginingAirdropsHow to earn BAT tokens?

  How to earn BAT tokens?

  Какво е Brave?

  Нека бъдем честни: Brave е много повече от уеб браузър . Това е цялостна екосистема, която се опитва да предефинира как работи Интернет . Човекът зад компанията е не друг, а Брендън АЙХ, създателят на JavaScript и съосновател на Mozilla и Firefox. А екипът му е съставен от хора, фокусирани върху поверителността.

  Тяхната мисия е да „поправят мрежата“, както е посочено на уебсайта им .

  Защото мрежата, каквато я познаваме, далеч не е съвършена . Помислете за многото реклами, изскачащи прозорци и известия, които гледате всеки ден. Да не говорим за всички системи за проследяване зад него, които го правят възможно. Първо, това са досадни. Второ, те представляват заплаха за вашата онлайн поверителност: всичко, което правите, се наблюдава.

  Но не е задължително да е така, както можете да видите във видеото по-долу:

  Сега имате възможност, избор, който да направите. И можете да решите да имате много по- добро изживяване при сърфиране, като преминете към този софтуер! Техният браузър използва Chromium, безплатен уеб браузър с отворен код, разработен от Google. Това е като олекотена версия на популярния Chrome, която разработчиците могат да персонализират.

  Когато инсталирате браузър Brave, можете да очаквате:

  • Сърфирайте в мрежата до 8 пъти по-бързо от Safari и Chrome
  • Спестете пари, като блокирате изтеглянето на нежелано съдържание (реклами и тракери)
  • Блокирайте реклами и техните тракери
  • Печелете BAT токени за вашето внимание (те са награди)
  • Защитете вашата онлайн поверителност благодарение на техните функции за поверителност

  Finally, you can сърфирате в мрежата както искате – всичко е същото, но по-добре!

  BAT жетони от Brave

  Екосистемата използва Basic Attention Token (BAT), токен ERC20, изграден върху блокчейна на Ethereum. Въпреки че можете да намерите всички подробности в техния white paper , позволете ми да опростя нещата вместо вас. Този помощен токен позволява внедряването на блокчейн цифрова реклама . И създава нови взаимодействия между потребители (като вас), издатели (като мен) и рекламодатели.

  • Потребителите трябва да инсталират браузъра , за да гледат реклами и да печелят BAT и да дават съвети на издателите за тяхното съдържание – те също могат да купуват и залагат основни токени за внимание…
  • Издателите трябва да се регистрират за акаунт на създател и да създадат канали за своите уебсайтове, за да получават съвети (coinairdrops.com е създател)
  • Рекламодателите използват НДНТ, за да рекламират и да постигнат по-добра възвръщаемост на инвестициите благодарение на по-доброто насочване и намаляване на измами

  Освен това потребителите са защитени по всяко време от „щита за анонимност“. Това означава, че нито издателите, нито рекламодателите имат достъп до личните си данни .

  How to earn BAT tokens?

  Към днешна дата инфраструктурата им работи и работи. И можете да започнете да печелите безплатни BAT токени на месечна база, като изтеглите техния браузър . Предлага се на повечето платформи: Windows, macOS, Linux, Android и iOS (iPhone). И дори можете да изберете тяхната нощна версия, за да изпробвате нови функции. Но тези бета версии може да не са стабилни – така че бих ги избягвал, ако сте редовен потребител.

  За да започнете, трябва да изтеглите и инсталирате интернет браузъра . След това трябва да импортирате данните си от текущия си браузър (история, отметки, пароли и т.н.). Така че няма да е необходимо да настройвате нищо – и ще спестите време.

  Но все още не сте готови: Трябва да се присъедините към програмата Brave Rewards, за да получите безплатен BAT. Въпреки че програмата е достъпна само в Съединените щати, Обединеното кралство, Франция и Германия, има трик как да спечелите BAT с Brave навсякъде. И всичко, което трябва да направите, е да промените регионалните настройки на вашето устройство на една от тези държави. Бих препоръчал да изберете настройки за САЩ, за да увеличите максимално приходите си .

  След като приключите, просто отидете в настройките на Brave Rewards и се включете. Сърфирайте нормално в мрежата и посетете раздела Brave Rewards веднъж месечно, за да поискате изплащанията си !

  Благодарим ви, че подкрепяте нашия сайт!

  Ами ако не получа безплатни BAT токени?

  Получихме няколко имейла от потребители, които ни казват: „ Как да спечелим жетони за прилеп? Всъщност не виждам никакви реклами .” Ето един урок, ако искате да настроите всичко правилно в Windows.

  Уверете се, че Brave Rewards и Ads са активирани

  Отидете в настройките на браузъра и изберете раздела Brave Rewards. И превключете 2-та превключвателя надясно . Така че да изглежда така:

  И това може да ви свърши работа. Ако не, тогава:

  Коригирайте настройките на вашата операционна система и използвайте VPN

  Тъй като естествените реклами все още не са налични навсякъде, може да не отговаряте на условията. Но можете да редактирате регионалните настройки на вашето устройство и да използвате VPN, за да измамите местоположението си . По този начин можете да се показвате в държава, където рекламите са налични .

  И така, има 3 неща, които трябва да коригирате. И те трябва да бъдат последователни. Трябва да промените:

  • OS регион
  • OS регионален формат
  • IP адрес

  И те трябва да съвпадат с един и същ регион – този, в който искате да се намирате. Настроих моя на „United States“ в Settings > Time & Language > Region :

  И накрая, имате нужда от IP адрес в САЩ . Използвам Windscribe от години и силно го препоръчвам. Просто се абонирайте, инсталирайте клиента, изберете сървър в САЩ и се свържете.

  Ако все още не печелите безплатни BAT токени, тогава:

  Коригирайте настройките за известяване на вашата ОС

  Сега, когато всичко е наред за Brave, може би вашата ОС блокира известията. Така че трябва да отидете на Настройки > Система > Известия и действия и да се уверите, че можете да получавате известия от:

  • Приложения и други податели
  • Смел

  Просто превключете двата превключвателя надясно, като на тази екранна снимка:

  Ако не можете да видите Brave в списъка с податели, известията може да не пристигнат. Така че можете да посетите този сайт, за да тествате браузъра си. И тогава:

  1. Щракнете върху бутона Authorize
  2. Разрешете известията в изскачащия прозорец, като щракнете върху Разрешаване
  3. Щракнете върху бутона Покажи

  И трябва да получите известие. Brave също трябва да се показва в списъка с податели!

  Ето как да спечелите BAT на Brave. Но ако все още не работи, можете също така:

  Коригирайте настройките на потребителския акаунт

  След всичко това това е последното асо в ръката ми… И ако не работи, ще трябва да проверите форумите на общността. Както и да е, отидете на Настройки и въведете „потребителски акаунт“, след което изберете Промяна на настройките на потребителския акаунт .

  В новия прозорец пуснете превключвателя до дъното:

  Въпреки че не е препоръчително, това е единственият начин, който намерих да показвам известията и да печеля BAT токени, след като всичко останало се провали.DYOR. НИКОГА не споделяйте личните си ключове! И НИКОГА не използвайте адрес на портфейл за обмен! Вместо това препоръчваме да използвате the Trezor wallet .Legal liability : This website does not offer investment advice. The author is an amateur investor and the information found here is for informational, entertainment or educational purposes. As a result, it should not be construed as personal investment advice. Although the information provided is believed to be accurate, it may include errors or inaccuracies. This website and the author cannot be held responsible for any action you take as a result of what you read here. Find out more .

  Click on a star to rate!
  [Total votes: 1 Average rating: 5]

  YOUR COMMENT

  Please enter a comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Current

  Last ones

  You may also like…