More
  beginingAirdropsHow to get free litecoins on Coinut?

  How to get free litecoins on Coinut?

  Какво е Coinut?

  Coinut, за COIN Ultimate Trading, е платформа за обмен за търговия с криптовалути и техните деривати. И това е съвсем ново в общността: можете да търгувате със спотове, фючърси, опции и бинарни опции на една платформа.

  Coinut работи сигурно вече три години . И те са изградили усъвършенстван механизъм за съпоставяне на поръчки, който може да обработва милиони поръчки в секунда. В резултат на това те могат да осигурят бързо и гладко изпълнение на вашите поръчки.

  Ако сте търговец, определено трябва да проверите сайта им ! Всъщност ще можете лесно да конвертирате една криптовалута в друга . От днес тези монети са налични:

  • bitcoin (BTC)
  • Ethereum (ETH)
  • Ethereum Classic (ETC)
  • Litecoin (LTC)

  Освен това можете да получите безплатни криптокойни (вижте по-долу).

  How to get free litecoins on Coinut?

  На първо място, това е по-скоро бонус за регистрация, отколкото безплатен airdrop . Но терминологията всъщност няма значение, когато получавате безплатни неща, нали?

  Както и да е, получаването на вашия безплатен е много лесно: Всичко, което трябва да направите, е да се регистрирате на уебсайта им . Веднъж на страницата, щракнете върху бутона за регистрация . Изберете потребителско име и попълнете своя имейл адрес (валиден) и парола. Освен това борсата изисква вашия телефонен номер, за да ви изпрати код за потвърждение. Накрая въведете captcha.

  Трябва да потвърдите както телефонния си номер, така и имейла си . Въпреки че в имейла има връзка, тя не работи за мен… Така че трябваше да я копирам/поставя в брат си. И след това можете да влезете и да се насладите на вашите безплатни 0,040 LTC !

  В допълнение, Coinut предлага програма за препоръки на всички свои потребители. И можете да получите  допълнителни 0,040 LTC за всяка нова регистрация. Така че не забравяйте да поканите вашето семейство и приятели, за да ги уведомите за тази оферта!DYOR. НИКОГА не споделяйте личните си ключове! И НИКОГА не използвайте адрес на портфейл за обмен! Вместо това препоръчваме да използвате the Trezor wallet .Legal liability : This website does not offer investment advice. The author is an amateur investor and the information found here is for informational, entertainment or educational purposes. As a result, it should not be construed as personal investment advice. Although the information provided is believed to be accurate, it may include errors or inaccuracies. This website and the author cannot be held responsible for any action you take as a result of what you read here. Find out more .

  Click on a star to rate!
  [Total votes: 2 Average rating: 5]

  YOUR COMMENT

  Please enter a comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Current

  Last ones

  You may also like…