More
  beginingAirdropsКак да печелите биткойни с Lolli?

  Как да печелите биткойни с Lolli?

  Програмите за лоялност са нарастваща тенденция и броят на картите за лоялност, които носим в портфейлите или чантите си, е доказателство за това. Но те вече навлязоха в областта на блокчейн и крипто!

  Lolli е вълнуващо ново приложение, което внася нов щрих в индустрията за лоялност на клиентите. И позволява на клиентите да спечелят до 30% възвръщаемост в биткойни . Това е легално, безопасно, просто и забавно изживяване за всеки да започне да получава биткойни с покупки в любимите си онлайн магазини.

  Той работи, като възнаграждава клиентите, които купуват от съвместими магазини и търговци на дребно, с биткойн кешбек. Следователно, не е нужно да купувате биткойни, като използвате традиционен обмен на фиат към крипто . И не е нужно да плащате такси. Просто посетете някой от техните партньори и получете процент от артикулите, които сте закупили в биткойн (BTC).

  Единственото неудобство е, че засега се предлага само в САЩ …

  Така или иначе щеше да похарчиш тези пари. Но сега получавате биткойни за това! Тяхната програма за лоялност насърчава купувачите, като предлага краля на криптовалутите като атрактивен стимул .

  Представете си, че ви плащат за онлайн покупка. Още по-добре: Ами ако можете да получите плащане в биткойни, за да купувате онлайн, както обикновено правите ? Ето какво представлява Lolli: Приложението за награди за биткойни, което позволява на хората да печелят и трупат сатове, когато пазаруват онлайн.

  Как действа Lolli?

  Тази услуга работи, когато пазарувате в някой от партньорските сайтове. Всъщност Lolli получава комисионна, за да стимулира трафика и продажбите на търговците . Част от тази комисионна, която Lolli печели, се споделя с вас и се изпраща директно във вашия портфейл. И, разбира се, можете да прехвърлите печалбите си в сигурен портфейл като Trezor , за да го запазите в безопасност.

  Партньорите определят наградите, а не Лоли.

  Подобни програми за лоялност съществуват от години. И те са успешен бизнес модел, който насърчава клиентите да продължат да правят това, което обичат. Но основателите на Lolli направиха крачка напред, за да демонстрират силата на биткойн като глобална алтернативна валута и магазин с универсална стойност .

  Това е идеално решение за повече потребители да се включат с биткойн без никакви проблеми, да ги образоват и да ги възнаградят . Кой знае? Може би в близко бъдеще всички ще пазаруваме онлайн, харчейки биткойни и долари…

  Как да печелите биткойни с Lolli?

  Lolli е забавен и лесен начин да печелите пасивни биткойни , докато пазарувате онлайн. И насърчава и насърчава масовото приемане на твърди пари, които са по-добра алтернатива на настоящата финансова система.

  Основателите разработиха своето приложение, за да улеснят потребителите да печелят биткойни . И няма да е необходимо да се регистрирате за обмен и да преминете KYC, процес, който е обезсърчителен за повечето хора.

  Най-лесният начин да получите приложението е да изтеглите разширението за браузър Lolli . Предлага се в Chrome и Firefox. Просто следвайте тези инструкции:

  • Отидете на официалния уебсайт
  • Кликнете върху „Вземете Lolli за Chrome“ или „Вземете Lolli за Firefox“
  • Изтеглете и инсталирайте разширението

  След като приключите с инсталирането на разширението, можете да пазарувате онлайн както обикновено . И ще получавате известия, когато посещавате партньорски уебсайтове: Harry’s или Sephora , например.

  Когато направите поръчка, Lolli я проследява и изпраща сатоши до портфейла ви, след като бъде платена от търговеца – обикновено след изтичане на периода за възстановяване на сумата на търговеца.

  Има и хубава програма за препоръки, в която можете да споделите връзката си с приятелите си и когато пазаруват с Lolli, и двамата получавате 10 USD в BTC !

  И накрая, можете да изтеглите печалбите си във всеки биткойн портфейл , след като балансът ви достигне минимум 15 USD. И това е законно, както се потвърждава от отзивите на потребителите в ProductHunt .DYOR. НИКОГА не споделяйте личните си ключове! И НИКОГА не използвайте адрес на портфейл за обмен! Вместо това препоръчваме да използвате портфейла Trezor .Правна отговорност : Този уебсайт не предлага инвестиционни съвети. Авторът е любител инвеститор и информацията, която се намира тук, е за информационни, развлекателни или образователни цели. В резултат на това не трябва да се тълкува като личен инвестиционен съвет. Въпреки че предоставената информация се счита за точна, тя може да включва грешки или неточности. Този уебсайт и авторът не могат да бъдат държани отговорни за каквото и да е действие, което предприемате в резултат на това, което сте прочели тук. Научете повече .

  Click on a star to rate!
  [Total votes: 1 Average rating: 5]

  YOUR COMMENT

  Please enter a comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Current

  Last ones

  You may also like…