More
  beginingBlockchainAnalyzesHow to find new crypto coins and invest in them in time)

  How to find new crypto coins and invest in them in time)

  През 2008 г. имаше само една криптовалута, наречена биткойн, която днес доминира на текущия крипто пазар.

  Но с времето, след 2008 г., бяха пуснати толкова много криптовалути, които наводниха крипто пазара в света. Смята се, че когато крипто стартира, цената му се покачва за определен период от време. Тези, които редовно следят новините за новолансирани криптовалути, са тези, които печелят най-много от тях.

  Новите инвеститори и тези, които не знаят за този факт, също могат да опитат този хак поне веднъж в живота си, за да записват печалби за себе си.

  Има определени уебсайтове, които предоставят информация за нови крипто монети, техните дати на стартиране, първоначална пазарна капитализация и много други.

  Има обаче и някои уебсайтове, които показват списъка с монети, но те може да не са автентични. Трябва да направите задълбочено проучване, преди да купите крипто от такива неавтентични уебсайтове.

  Преди всичко тази статия може да ви спести време за извършване на такова задълбочено проучване. Следват начините за намиране на новопуснати крипто монети с помощта на интернет.

  1. Coinmarketcap

  Екранна снимка на уебсайта на Coinmarketcap

  Coinmarketcap е водещ в света уебсайт, фокусиран върху крипто, който предоставя списък на всички видове криптовалути по целия свят. Можете дори да получите списък с най-новите криптовалути на този уебсайт.

  Coinmarketcap също така предоставя пълните подробности за криптовалута, като нейната пазарна капитализация, предлагане в обращение, диаграми, тенденции, дата на стартиране, тип притежател и много други подробности.

  Например, нека вземем една от новите криптовалути – PRI Crypto Token . Можете да проверите от Coinmarketcap колебанията на цените, както и някои подробности за PRI Token, като например текущата цена, предлагането в обращение и пазарната капитализация. 

  Всички фини подробности, които Coinmarketcap предоставя, доказват автентичността на криптовалутите.

  Така че няма нужда да се притеснявате за автентичността на криптовалутите, налични на уебсайта.

  2. Редовни изследвания

  Трябва да сте готови да правите редовно проучване на криптовалутите, които тепърва ще се пускат на пазара на криптовалути . Разработчиците и създателите на криптовалута обявяват датата на пускане и подробностите за крипто, което предстои да пуснат на определени уебсайтове и собствения си родителски уебсайт за криптовалута, така че валутата да получи възможно най-голяма популярност.

  Когато наближи датата на пускане на валутата, те също така провеждат сценични конференции и публични срещи, подробности за които можете да получите на техните уебсайтове.

  Следователно, като правите редовно проучване на родителските крипто уебсайтове като Binance, Ethereum и други криптовалути, можете да добиете представа за новостартирани или предстоящи за стартиране криптовалути.

  3. Социални медии

  Повечето създатели на криптовалути популяризират своите валути в социалните медии преди датата на пускането им чрез няколко други страници с мемове и създатели на съдържание. Просто ще трябва да следите подобни промоции, за да получите подробности за най-новите крипто монети.

  Можете също така да се присъедините към групи в социалните медии и да харесате и следвате страниците на крипто компании, за да получите по-подробни подробности за датата на стартиране на най-новите криптовалути.

  Като цяло социалните медии са платформата, където крипто инвеститорите присъстват в най-голямо количество, а подробностите за най-новите криптовалути също се разпространяват бързо.

  Създателите на крипто също споделят подробностите в социалните медии най-много, защото е почти безплатно и те получават по-голям обхват чрез него.

  Като монетизират акаунтите си и продават своите промоции на целевата аудитория, създателите на крипто също увеличават популярността на своите монети. Социалните медии се смятат за едно от най-добрите места, ако искате да знаете за най-новите криптовалути и да ги купите в момента на пускането им на пазара.

  4. Новини

  Има и някои монети, които, преди дори да го осъзнаят, си проправят път в новините. Това са монетите, за които създателите харчат най-много реклама.

  Така че, ако гледате новини, насочени към крипто, може да получите информация за най-новите и най-рекламирани монети. Можете да потърсите новини за новопуснати криптовалути в интернет, за да получите подробен и различен списък с монети.

  След като новините станат известни, трябва да се регистрирате на техния уебсайт и да започнете да регистрирате печалбата си на датата на пускане на крипто валутата.

  5. CoinHunt

  Екранна снимка на уебсайт Coinhunt

  Coinhunt е мястото, където се показва списъкът със следващите големи крипто монети. Също така помага за подобряване на познанията ви за екосистемата на крипто.

  Цялата информация, предоставена на уебсайта coin hunt, е абсолютно безплатна и можете да получите списък и подробности за най-новите криптовалути.

  Coinhunt също предоставя знания за NFT и най-новите токени, чрез които можете да разширите знанията си за крипто света.

  6. Youtube

  Има хиляди youtube канали, които предоставят информация за криптовалутите ежедневно. Можете да ги търсите и да се абонирате за тях, за да получавате информация за криптовалутите.

  Някои от каналите в youtube предоставят и подробни видеоклипове за пускането на нова криптовалута. Видеоклиповете, които YouTubers правят за криптовалутите, в повечето случаи са техни собствени промоции, които карат цените на валутата да се повишат след пускането им.

  Resources

  1. https://www.privateum.com/pri-crypto-token/
  2. https://gurusway.com/business/technology/guide-to-cryptocurrency-market/
  Click on a star to rate!
  [Total votes: 0 Average rating: 0]

  YOUR COMMENT

  Please enter a comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Current

  Last ones

  You may also like…