More
  beginingCryptocurrenciesBinanceКак да се свържм Binance Smart Chain Node(BSC) с GetBlock? Обяснено от...

  Как да се свържм Binance Smart Chain Node(BSC) с GetBlock? Обяснено от GetBlock

  Вижте нашето новоиздадено видео за това как GetBlock свързва своите потребители към основната мрежа на Binance Smart Chain.

  За BSC мрежата сме активирали както инфраструктура за специализиран възел, така и за споделена възлова инфраструктура. BSC blockchain е подходящо решение за dApp на ранен етап поради своите незначителни такси и висока пропускателна способност.

  В това видео BSC възлите ще бъдат достъпни чрез WebSockets blockchain API и JSON RPC blockchain API, два основни метода. Видео ръководството стъпка по стъпка ще обясни как свързваме софтуер, който използва Web3 API (като ботове за търговия, портфейли, DeFi и т.н.) към инфраструктурата на възлите.

  Връзката с мрежата Binance Smart Chain е една от най-актуалните услуги на GetBlock, доставчик на блокчейн като услуга от най-високо ниво. Ние даваме възможност на разработчиците с надеждни крайни точки на блокчейн до 40+ мрежи, включително Ethereum, Polygon, Bitcoin и др.

  За да започнете да използвате BSC blockchain с GetBlock, не се колебайте да се свържете с нашия екип по продажбите: https://t.me/getblockio_eng

  Официален уебсайт на GetBlock: https://getblock.io/

  Ресурси

  1. https://youtu.be/hUT1DRoXC1g
  Click on a star to rate!
  [Total votes: 3 Average rating: 5]

  YOUR COMMENT

  Please enter a comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Current

  Last ones

  You may also like…