More
  beginingCryptocurrenciesAltcoinsHow to earn more SHIBA INU in the middle of a bear market

  How to earn more SHIBA INU in the middle of a bear market

  В момента криптовалутите изпитват мечи пазар, на който много хора изпадат в отчаяние и продават на загуба. В средата на това, какво могат да направят или какво е по-добре да не изпадате в отчаяние, но в същото време печелите или увеличавате капитала си в криптовалути. Първото нещо, което трябва да имате предвид, е, че криптовалутите са много нестабилни и трябва да знаете кога да реализирате печалба от своите инвестиции и кога трябва да изчакате цената на вашата инвестиция в криптовалути да се възстанови, за да можете да продавате на загуба.

  Препоръчвам, когато има такъв мечи пазар като този, инвестициите, които сте направили в криптовалути, да се инвестират в планове за награди, предлагани от различните борси. Сега трябва да имате предвид две неща:

  • Първото е, че когато има мечи пазар и направите такава инвестиция, можете да спечелите повече фракции или целия криптоактив за ниската му цена.
  • Второто е, че този капитал увеличава по-добре вашата инвестиция, като я оставя в средносрочен или дългосрочен план в тези планове, предлагани от тази борса, отколкото да ги оставя там, докато стойността им намалява още повече.

  Кога е по-добре да инвестирате?

  Много хора може да ми кажат, че това не си струва, но ще обясня защо е по-добре да инвестирам в тези планове, когато цените падат толкова много.

  Когато цените са високи, процентът, който получавате, когато правите тези видове инвестиции, е много малък, но може да се увеличи малко повече, ако цената му е по-ниска. Печалбата, която получавате, може да е малка, но това увеличава вашия капитал. Мисля, че е по-добре да се възползвате от тези моменти, отколкото да оставите капитала си там, за да може той да ви осигури пасивни печалби.

  Този тип инвестиции са по-фокусирани върху основните криптовалути, но наскоро те добавиха и други като SHIBA INU, SAFEMARS, AKITA INU и др. Ще дам два примера:

  • Първият е с SAFEMARS, тази криптовалута работи под мрежата Binance Smart Chain. Можете да имате ежедневни печалби в Metamask само като ЗАДЪРЖАТЕ тази криптовалута. На 24.04.21 г. купих 93 228 290 90,13 в Pancakeswap и към днес 23/05/21 имам 94 114 672,77; това представлява печалба за 29 дни от 886 382,64, т.е. 30 594,91 на ден. Само за наличието на SAFEMARS в Metamask.
  • Второто е с SHIBA INU, тази криптовалута работи под мрежата Ethereum. Няколко борси предлагат инвестиционни планове за получаване на пасивни печалби. HotBit предлага седем и 30-дневен план за печелене на повече SHIBA, минимална инвестиция 10 000 000. Направих инвестиция от 13 000 000 за 7 дни. На 20.05.21 и започна да брои от 22.05.21. Днес видях в панела за инвестиции печалба от 1270 SHIBA, съответстваща на този ден.

  Сравнение между двата плана:

  Когато разглеждаме печалбите, които съм реализирал, Matamask изглежда е най-добрият вариант за инвестиция, тъй като печеля повече печалби на ден. Тук казвам, че в средата на мечи пазар като този нашите активи могат да продължат да се увеличават и така, когато цените се повишават, печалбите ни също.

  Можете да отговорите на този въпрос в коментарите: Какво правят вашите инвестиции в криптовалута за вас?

  Не забравяйте да се абонирате.

  Source

  Click on a star to rate!
  [Total votes: 6 Average rating: 5]

  YOUR COMMENT

  Please enter a comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Current

  Last ones

  You may also like…