More
  beginingCryptocurrenciesBitcoinHow to buy Bitcoin with PayPal

  How to buy Bitcoin with PayPal

  Да се ​​инвестира в криптовалута или не е добре обсъждан въпрос във финансовата индустрия през последните години. Това е отчасти, защото много хора не знаят достатъчно за плюсовете и минусите на инвестирането в криптовалута. PayPal наскоро скочи на крипто пазара, като предложи на своите потребители възможността да инвестират с по-малки суми пари и по-достъпен формат.

  Купуването на биткойн с PayPal може да бъде огромен процес, особено ако не сте внимателни за това как работи. За щастие платформата създаде лесен за разбиране метод, който да ви помогне през процеса на инвестиране в биткойн.

  За да научите повече за инвестирането в криптовалута чрез платформи като PayPal , първо трябва да знаете процедурите и изискванията. Продължете да четете, за да откриете какво трябва да знаете и как да купувате биткойн чрез PayPal и други платформи за плащане.

  Bitcoin Ge73f00f5c 640

  PayPal и Bitcoin: Какво трябва да знаете първо
  PayPal го направи лесно за тези, които тепърва започват или мислят да започнат процеса на инвестиране в криптовалута. Потребителите в Съединените щати имат възможност да купуват , продават или задържат криптовалути като биткойн.

  Платформата PayPal за инвестиране в биткойн създаде начин за тези, които не знаят много за инвестирането, да участват в дейността с нисък риск и достъпен формат. Въпреки че все още има специфични критерии и процеси, които трябва да се следват, PayPal помага на своите потребители през всяка процедура.

  Повечето експерти по инвестиране препоръчват дори начинаещите инвеститори да притежават малка част от криптовалута; обаче да инвестирате много пари в проект, който не разбирате, е неразумно. Това е така, защото криптовалутата може да бъде нестабилна, увеличавайки риска за инвеститорите.

  С възможността за закупуване на биткойн чрез PayPal, все повече хора участват в този широко популярен начин за инвестиране. PayPal дори позволява на потребителите да използват своите биткойни, за да правят покупки при различни онлайн търговци, които приемат PayPal .

  How to buy Bitcoin with PayPal
  Когато купувате биткойн с PayPal, трябва да осигурите активен акаунт с услугата. Освен това трябва да имате налични средства, които да използвате, за да направите покупката.

  PayPal предлага четири различни типа криптовалути, които можете да закупите, включително Bitcoin, Ethereum , Litecoin и Bitcoin Cash. Това са най-често срещаните видове криптовалута; въпреки това повечето експерти предлагат да започнете с Bitcoin или Ethereum.

  Важно е да се отбележи, че докато опциите за покупка са налични, както беше посочено по-горе, трябва да имате средства в акаунта си в PayPal и да ги свържете с вашата дебитна или кредитна карта. Независимо дали инвестирате $1 или $10 000, някои такси са свързани с покупката.

  Преди да завърши покупката, ще трябва да подпишете условията на споразумението с PayPal, да потвърдите самоличността си и да попълните формуляр W-9 . Това се изисква независимо дали купувате биткойн от PayPal или от друга борса за криптовалута.

  За да закупите биткойн от PayPal, всичко, което трябва да направите, е да кликнете върху раздела за криптовалута на уебсайта и да превъртите, за да изберете типа, който искате да закупите. След като това приключи и попълните правилните формуляри, ще сте закупили успешно първата си част от криптовалута.

  Как да купя биткойн с CashApp
  Една алтернатива за закупуване на биткойн от PayPal е използването на вашето CashApp за закупуване на криптовалута с налични средства. Подобно на PayPal, CashApp прави процеса бърз и лесен за потребители, които тепърва започват.

  Най-съществената разлика между използването на PayPal и CashApp е възможността да прехвърляте вашата криптовалута към други потребители. Докато PayPal ви позволява да използвате вашите биткойни за покупки, те не ви позволяват да преминавате към други потребители, освен чрез подаръци . CashApp заявява, че можете да прехвърлите своите биткойни на всеки $Cashtag безплатно.

  Точните изисквания важат за CashApp , както и PayPal за потвърждаване на вашата самоличност, приемане на условията и попълване на формуляр W-9. Това е така, защото всички пари, които правите, дори по отношение на криптовалута, трябва да се отчитат за данъчни цели .

  С CashApp можете също да изтеглите своята криптовалута в портфейл на трета страна за ваше удобство. CashApp прави процеса лесен за начинаещи и по-опитни в инвестирането.

  За да използвате CashApp за закупуване на биткойн, просто трябва да влезете в акаунта си и да отидете в раздела Bitcoin на началния екран. Оттам избирате „Купете BTC“, въведете сумата или докоснете сума, въведете своя ПИН и след това потвърдете покупката си.

  Имайте предвид, че ако в момента нямате акаунт в CashApp, такъв може да бъде създаден сравнително бързо. След като направите акаунта си, прехвърлете средства от банковата си сметка и след това сте готови да закупите своя биткойн, като използвате стъпките по-горе.

  Как да купя биткойн с Coinbase
  Coinbase е широко използвана платформа за закупуване на криптовалута в различни формати и начини. Coinbase предоставя гъвкава платформа, която работи добре за тези, които тепърва започват и опитни инвеститори .

  Coinbase предлага два плана, за които можете да се регистрирате в зависимост от нивото ви на опит с криптовалута. Първата опция, която просто се нарича Coinbase , е по-достъпна платформа, предназначена за начинаещи. Тази опция ви позволява да използвате средствата на PayPal или информацията за вашата банкова сметка, за да купувате и продавате биткойн в Coinbase.

  Тази борса предлага около 107 различни опции за криптовалута за закупуване, което им позволява да експериментират със своите инвестиции. Въпреки това, има по-висока структура на таксите от повечето други опции.

  Coinbase Pro има по-разширени функции, които са предназначени за по-опитните инвеститори. Има повече от 250 опции за криптовалута, тъй като се предполага, че инвеститорите с тази сметка знаят какво правят.

  И двете опции за Coinbase предлагат обширни функции за сигурност, предназначени да защитят инвеститорите от измами и неизбежни загуби. Инвестираните пари са защитени чрез FDIC за до $250 000 на човек.

  За да купите биткойн с Coinbase, първо трябва да изберете акаунта, за който искате да се регистрирате, и да въведете вашата информация, за да го настроите. След това, както и при другите опции, трябва да потвърдите самоличността си чрез идентификация със снимка. Следващата стъпка е да направите покупката си с минимална цена от $25.

  Хората, които най-много харесват Coinbase, са многото опции, достъпни за тях , независимо дали тепърва започвате пътуването си с инвестиране в криптовалута или го правите от известно време. В допълнение, Coinbase предлага възможност за свързване на вашата PayPal, банкова сметка или кредитна карта за вашите инвестиционни покупки.

  Като цяло инвестирането в криптовалута може да бъде вълнуваща инвестиция, стига да познавате свързаните рискове. Както всяка друга инвестиция, понякога увеличавате крайния резултат, а понякога можете да загубите. Уверете се, че разбирате какво е заложено, преди да инвестирате, за да сте сигурни, че няма да загубите това, което не можете да си позволите да загубите.

  Тази статия ви е предоставена от играта Bitcoin Dice на MintDice. Първоначално публикувано в блога на MintDice Bitcoin .

  Click on a star to rate!
  [Total votes: 1 Average rating: 5]
  Sourcemintdice

  YOUR COMMENT

  Please enter a comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Current

  Last ones

  You may also like…