More
  beginingCryptocurrenciesAltcoinsBetFury farming strategy // English version

  BetFury farming strategy // English version

  Преди няколко месеца стартирах в BetFury, чийто щедър кран и базирано на залагане BFG токени ме спечели с концепцията си за ежедневен дивидент. Пристигането на платформата Biswap в уравнението прави игрите още по-привлекателни, като натиска вратата на DeFi с партньорство, според мен изпълнено до съвършенство. Ако приемем, че не искам да инвестирам собствени средства в опит от типа на казиното, ето как продължих да се възползвам максимално от това приключение …

  1. Кран: магията на безплатните сандъци.

  И да, кранът за мен е идеалният шлюз и най-вече без риск от стартиране на платформата.

  На всеки 20 минути можете да събирате Bnb и Btc, за да подготвите следните операции. Също така имате възможност да спечелите 10% лихва с 30-дневни „заключени“ кутии на определени символи, ако искате да инвестирате няколко монети.

  2. Сега е моментът да заложите!

  Дойде време да залагате на игралните маси на платформата и да „добивате“ вашите BFG токени. Принципът е прост, губете залога си възможно най-бавно … Да, прочетохте правилно, най-вероятно ще загубите всичките си спечелени преди това монети, но няма значение, защото целта е другаде: генерирайте BFG колкото е възможно повече.

  Някои ще препоръчат заровете, други Plinko и т.н. … можете да опитате различни стратегии като мартингала, но както се казва „винаги банката печели“ и следователно вашата мисия е да спечели възможно по-късно.

  Лично аз предпочитам малко зарове, защото това ми дава най-добри резултати и балансът може да остане положителен с времето, ако не сте прекалено алчни, след като ликвидността ви е достатъчно висока.

  3. Токени и дивиденти, началото на по-голямо приключение.

  С течение на дните ще генерирате малко повече BFG, магията ще започне да действа веднага щом имате 10BFG.

  В действителност, след като това ниво бъде достигнато, BetFury ви изплаща дневен дивидент пропорционално на вашия брой BFG. Към това те също добавят кешбек за вашите залози и ако имате няколко препоръчани на платформата, малък допълнителен източник ще допълни цялото.

  Сега „сериозните“ неща ще могат да започнат!

  4. Партньорство и листинг, възможността, която променя всичко!

  Преди няколко дни BetFury and Biswap официално официализираха свещения си съюз с въздушно кацане на платформата на BetFury на BSW токени, след това списък на BFG на Binance Smartchain и накрая създаването на ликвидност в Biswap с доста неприлични APY и други. 900%.
  И накрая, само за да мотивираме войските малко повече, в момента на Biswap стартира малко търговско състезание .

  5. Изборът на стратегия, ориентация за гледане …

  За да бъде кръгът затворен, ние трябва да изберем стратегия в съответствие с нашите цели. Някои ще искат да получат повече долари, други повече от BSW или BFG и т.н. … Възможностите са безкрайни с това влизане в света на DeFi.

  Към днешна дата избрах да разпределя приходите си по следния модел:

  – 25% BSW Launchpool APR 650% залагане

  – 25% ликвидност Пул BFG-BSW APR 58,93%

  – 25% суап USDT / BNB …

  – 25% дивидент на BetFury .

  Click on a star to rate!
  [Total votes: 1 Average rating: 5]
  Sourcepublish0x
  Throughsuxy

  YOUR COMMENT

  Please enter a comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Current

  Last ones

  You may also like…