More
  beginingCryptocurrenciesAltcoinsFaucetpay - Вземете 12 различни монети безплатно!

  Faucetpay - Get 12 different coins for free!

  Faucetpay е портфейл с микроплащане и платформа за печалба. Получавайте незабавни плащания с криптовалута от хиляди уебсайтове и ги изтегляйте в личния си портфейл срещу много ниска такса. Платете в криптовалути!

  Множество криптовалути:
  Faucetpay поддържа Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Litecoin, Bitcoin Cash, DASH, DigiByte, Tron, Tether, Zcash, Binance coin и Feyorra. Очаквайте още скоро.

  Списък
  на кранове : Изберете от техния огромен списък с над 600 крана, от които да заявите. Те имат списък с кранове за всяка валута, която поддържат.

  Оферта, анкети и задачи:
  Търсите ли сериозни доходи? Изпробвайте offerwall, където можете да печелите $ 10 и повече всеки ден.

  Получавайте плащане за кликване в биткойни:
  Можете да отделите малко време и да кликнете върху рекламите, достъпни на уебсайта им, за да спечелите допълнителен доход.

  Награждаване на партньорска програма:
  Насочете приятели, семейство и други хора, за да увеличите месечния си доход многократно. Укрепете приходите си!

  Хвърли заровете:
  Искате ли да спечелите голяма? Играйте на нашия Multiply BTC – мулти-криптовалутни зарове (хазарт). Вземете до 9500 пъти!

  Сривове:
  Умножете своите криптовалути с чисто нова игра, наречена Crashes. Мултипликаторът нараства всяка секунда и печалбата ви също!

  Рулетка:
  Въртете рулетката на уебсайта им за награди до 36x. Можете да завъртите рулетката с над 8 криптовалути!

  Обмен в движение:
  Те също имат интеграция на обмен на платформата, така че можете да конвертирате вашите криптовалути за броени секунди.

  API на
  кран : Търсите ли да стартирате свой собствен кран? Използвайте силата на техния стабилен API за кран, за да плащате на вашите потребители.

  Рекламирайте в FaucetPay:
  Получавайте законни посещения на уебсайтове от потребители в FaucetPay, които водят до висококачествени реализации и потенциални клиенти за вашия бизнес.

  Ръководство стъпка по стъпка

  • Регистрирайте се във  Faucetpay .
  • В менюто кликнете върху  „Печелете“  и започнете да печелите криптовалути. Можете да печелите чрез хиляди различни кранове, оферти, проучвания и плащания за кликвания.
  • Можете да играете различни игри (Multiply BTC) и да умножавате своите криптовалути. Потребителите получават възнаграждение с поставяне на залози в игрите FaucetPay.io. Всеки еквивалент от 1 долар във всяка криптовалута, която е налична в игрите, се добавя 0,07 FEY към портфейла ви на всеки 3 часа. Можете също така да заложите FEY на платформата и да получите интересни награди.
  • Можете свободно да променяте своите криптовалути за размяната на Faucetpay и да изтегляте криптовалути по всяко време.
  • Също така споделете връзката си за препоръки, за да получите повече награди за препоръчани. Повече информация за рефералната програма е  тук .
  Click on a star to rate!
  [Total votes: 5 Average rating: 5]
  Sourcepublish0x

  YOUR COMMENT

  Please enter a comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Current

  Last ones

  You may also like…