More
  beginingCryptocurrenciesAltcoinsCryptoMiningGame - уникална игра с крипто карти и RPG

  CryptoMiningGame – a unique crypto card game and RPG

  На първо място това е преглед, а не реклама, така че проверете само връзката ми за препоръка, ако искате да изпробвате играта.

  Второ, наслаждавайте се, защото това е една от най-обещаващите игри в криптопространството и играя от години.

  С близо 250 000 потребители, регистрирани от 24 ноември 2017 г. (CMG), играта процъфтява в уникално пространство. Тук ще проуча различните функции, които правят тази игра толкова възнаграждаваща!

  c8c7f4a9f36e203a3e78f5f0f8f592b1642eb18e205492b2fe4559c27d1fce51.jpg

  Това е началната страница на операционната зала за копаене на вашата игра, тяхната работа е много повече, но използването на кристали за захранване на вашите минни платформи със сигурност е чудесно използване на времето за престой. В момента те използват истински сатоши, литоши и т.н., но ще се стремят да направят много по -жизнеспособна промяна за устойчивостта на играта. Те преминават към заместващи монети, които ще запазят стойността си в щатски долари в сравнение с действителната цена на криптовалутата. Честно казано, те трябваше да направят това преди известно време, но ще бъдат от значение за дългосрочния успех на играта. 

  карта на света

  Това е криптосветът … Тук можете да изпращате съобщения, да атакувате, да шпионирате, да изследвате и да печелите награди и предмети за себе си. Изпращате дронове на мисии, за да извлечете наградите, показани от тяхната икона. Мисиите струват енергия, която се увеличава с всеки праг на ниво. Вие също печелите опит за успешно изпълнение на вашите мисии.

  тестето ми за карти

  Това е играта с карти за копаене на крипто. Това е важно за шпионирането и атакуването на други играчи от реалния свят. Това ще ви спечели точки за победа на върха на награди и опит. Точките на победата се използват за състезание в класирането на сезона на крипто минните игри. По -долу са показани потенциални награди за финалистите на първо място и сезоните се нулират всеки месец (?).

  класации и награди за сатоши

  Не лично там, където прекарвам голяма част от фокуса си. Аз съм по -фокусиран върху аспекта на минното дело и работните места, тъй като намирам, че е по -лесно да се натрупва валута. Работите се управляват с точки за умения и са алтернатива на мисиите и могат да отнемат повече време за работа, докато сте далеч.

  CMG може да предложи много повече, включително проучвания, мини игри и дори приложение, което ви позволява да придобиете CryptoCoinz, използван за надграждане на карти CryptoWar. Те дори направиха своя собствена мини-игра против ботове, за да спрат измамниците! Тази игра беше толкова силно разширена за няколко кратки години, че нямам търпение да видя какво ще стане с нея в бъдеще!

  Ето моята реферална връзка, ако искате да проверите играта. Това е напълно безплатно, но можете да платите малка такса, за да получите 1000 хеш мощност, за да започнете да добивате Ethereum, Bitcoin Cash и Dash, които са блокирани преди тази точка.

  връзка ->

  Тук можете да следите техните актуализации и информация

  Twitter

  YouTube

  Instagram

  Diskord

  Click on a star to rate!
  [Total votes: 7 Average rating: 5]
  Throughemptyspace

  YOUR COMMENT

  Please enter a comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Current

  Last ones

  You may also like…