More
  beginingCryptocurrenciesDogecoinCoinbase добавят Dogecoin в следващите 6 до 8 седмици , разкри изпълнителният...

  Coinbase добавят Dogecoin в следващите 6 до 8 седмици , разкри изпълнителният директор

  Coinbase ще добавят dogecoin през следващите шест до осем седмици, разкри изпълнителният директор на компанията. Интересът към мем криптовалутата се засили, изтъкнат от главния изпълнителен директор на Tesla Илон Мъск, който нарича себе си Dogefather (бащата на Доджа).

  • Главният изпълнителен директор на Coinbase Брайън Армстронг заяви по време на разговора за приходите на компанията в четвъртък, че неговата борса ще добави dogecoin през следващите шест до осем седмици.
  • В първия отчет за печалбата на компанията след нейното директно включване в Nasdaq през април, Coinbase отчита печалба от 3,05 долара на акция и приходи от 1,80 млрд. Долара, което е повече от 585 млн. Долара през предходното тримесечие. Нетната печалба на компанията за тримесечието е над 771 милиона долара.
  • Финансовият директор на Coinbase, Алесия Хаас, отговори на въпроса дали инвеститорите трябва да се отнесат сериозно към dogecoin в интервю с Джим Креймър в луд пари на CNBC в четвъртък. „Оставяме това на решението на нашите потребители“, отговори тя, уточнявайки:

  Искаме да предложим всички активи, които отговарят на нашите листингови стандарти и се надяваме да сме мястото, където можете да дойдете и да търгувате с всичко, което искате да търгувате.

  • Хаас призна: „Днес не е така. Ние сме бавни. Трябва да добавим още активи. Правим големи инвестиции, за да подобрим скоростта на добавяне на нашите активи, но ясно е, че пазарът говори. “
  • Цената на dogecoin се е увеличила драстично през последните месеци. Изпълнителният директор на Tesla Илон Мъск привлича вниманието към криптовалутата с мемовете със своите туитове и споменавания в Saturday Night Live (SNL). По време на SNL, Мъск изигра финансовия експерт, който се нарече Доджъстър и каза, че криптовалутата е шум, но и „бъдещето на валутата“, която „ще завладее света“. След това Мъск проведе анкета в Twitter за това дали Тесла трябва да приеме dogecoin. 78,2% от анкетираните са гласували „за“ .
  • През март Мъск беше попитан в Twitter дали Coinbase трябва да изброи dogecoin, като се има предвид, че Coinbase е компанията, която е помогнала на Tesla да купи своя BTC стойност 1,5 млрд. Долара по време на покупката. Изпълнителният директор на Tesla отговори: „Да.“

  Смятате ли, че Coinbase трябва да изброи dogecoin? Уведомете ни в раздела за коментари по-долу.

  Source

  Click on a star to rate!
  [Total votes: 1 Average rating: 5]

  YOUR COMMENT

  Please enter a comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Current

  Last ones

  You may also like…