More
  beginingCryptocurrenciesAltcoinsBuilding a Komodo Blockchain Wallet

  Building a Komodo Blockchain Wallet

  Komodo е платформа, която позволява на бизнеса и разработчиците да изграждат адаптивни, мащабируеми и силно защитени блокчейн за своите нужди. Мислете за това като за децентрализирани приложения, изградени не в основната мрежа на платформата, а върху техните специални вериги. Такова решение позволява на Komodo да преодолее ограниченията на такива платформи като Ethereum или Tezos. 

  Ако искате да предоставите на потребителите си възможност да използват блокчейн инфраструктурата на Komodo, изграждането на портфейл на Komodo е решение. За да направите това, първото нещо, от което се нуждаете, е стабилен достъп до възел на Komodo: източник на данни за състоянието на транзакциите, баланса в портфейла и много други. NOWNodes е готов да ви предостави такъв възел с надеждна връзка и супер кратко време за реакция: вземете само API ключ на възел безплатно и сте готови! Продължете да четете, за да научите как да се свържете с възел на Komodo при изгодни условия.   

  Какво е Komodo (KMD)? 

  Komodo е платформа за изграждане на dApps, която се справя с недостатъците на големите публични вериги (Ethereum, Tezos, Cardano). Сред тези проблеми има мащабируемост (използване на един блокчейн за всички dApps), уязвимости на интелигентните договори и непредвидими високи такси. 

  В Komodo всяко dApp може да изгради своя собствена независима интелигентна верига – отделен блокчейн с функции за интелигентен договор. Всяка от тези мрежи може да бъде защитена с помощта на основната мрежа на Litecoin, докато консенсусът за отложено доказателство за работа на Komodo позволява нотариалните възли, които преглеждат блоковете, като по този начин внасят повече сигурност в блокчейна.  

  Как работи dPoW на Komodo. Забележка: монетата наскоро премина от Bitcoin към Litecoin. 

  Komodo позволява частни и анонимни транзакции в своите dApps чрез внедряване на решения за поверителност, използвани от ZCash. Платформата има AtomicDEX, където можете да търгувате с активи, базирани на KMD, и да правите атомни суапове с други блокчейн. В Komodo можете да стартирате свой собствен портфейл с whitelabel, децентрализирана борса и други. 

  Какво е KDM възел?

  Като блокчейн, който използва вариация на консенсуса за доказване на работа, мрежата на Komodo се състои от възли, които валидират транзакциите и ги добавят към блокчейна. За да свърши тази работа, пълен възел на Komodo разполага с най-актуалното копие на блокчейна на Komodo, което го прави най-добрият източник на информация относно всички транзакции, правени някога в мрежата. 

  Как да изградим портфейл на блокчейн на Komodo?

  Първата стъпка в изграждането на портфейл на блокчейн е получаването на стабилен достъп до възела на този блокчейн. Когато потребител изпраща или получава транзакции, портфейлът се синхронизира с блокчейна през възела, за да получи съответната информация за състоянието на средствата на потребителя. Ако тази синхронизация е стабилна, портфейлът ще актуализира бързо потребителя и изпращането на транзакция ще бъде безпроблемно по всяко време. 

  За да получите достъп до блокчейна, можете да стартирате свой собствен възел. Може да е доста скъпо, но вие ще имате пълен контрол върху него. Въпреки това, също така е необходимо да поддържате възела и това изисква някои технически умения – ето кога може да искате специалист да ви помогне. Ако вашият възел се повреди дори за няколко минути, портфейлът ви няма да се синхронизира с блокчейна и потребителите ще бъдат разочаровани, че не могат да изпратят или получат транзакция. 

  NOWNodes ви позволява да избегнете всички трудности при настройката, конфигурирането и поддръжката на възела KMD explorer. Ние вършим тази работа вместо вас, така че портфейлът ви да може да поиска възела за състоянието на транзакцията и да получава отговори по всяко време.

  Какви заявки към възела Komodo мога да направя? 

  Вашият KMD портфейл ще отправя много заявки към Komodo block explorer, за да информира потребителите за състоянието на парите им. Това включва получаване на баланса на адресите, получаване на данни за транзакциите, номера на блокове и т.н. В нашите documents можете да намерите пълния списък с такива заявки специално за Komodo. За да изпълнявате заявки с NOWNodes, ще ви е необходим API ключ. Сега нека ви кажем как можете да го получите. 

  Как да получа ключ за API на NOWNodes?

  Първо, трябва да получите своя крипто API ключ. Отидете на нашата целева страница и кликнете върху жълтия бутон „ВЗЕМЕТЕ БЕЗПЛАТЕН КЛЮЧ за API“. Попълнете краткия формуляр и намерете ключа в имейла си само за няколко секунди. Можете също така просто да се свържете с нас, за да получите API ключ. 

  Когато имате ключ, вижте списък на примерни заявки към възела here . Поставете ключа на мястото на частта „your_API_key“. Сега вашият портфейл е готов да прави заявки към възела. 

  20 000 заявки са достъпни за вас на ден безплатно. Ако видите, че портфейлът ви изисква повече, вижте нашите ценови планове и изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди. 

  Защо NOWNodes? 

  NOWNodes следи състоянието на възела Komodo 24/7, така че винаги да имате стабилна връзка. Времето за реакция на нашия API е по-малко от 1 секунда, а времето за работа е 99,95%. Ако някога решите да изградите приложение на друг блокчейн освен Komodo, можете да използвате NOWNodes, за да достигнете до 40+ възли на други мрежи : спестете вашето време и енергия, които иначе бихте похарчили за търсене на друга услуга, която да поддържа монетата, която вие трябва.

  Eventually

  Създаването на портфейл на Komodo не е лесна задача, но ако имате стабилен достъп до KMD възел, считайте, че това е половината от битката. NOWNodes ви предоставя бърз и предвидим достъп до възел на Komodo, който ще накара потребителите ви да се насладят на здрав портфейл на Komodo. Свържете се с нас и ние ще се радваме да ви помогнем да започнете!

  Click on a star to rate!
  [Total votes: 2 Average rating: 5]
  Sourcenownodes

  YOUR COMMENT

  Please enter a comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Current

  Last ones

  You may also like…