More
  beginingBlockchainAnalyzesБиткойн отваря очите ви за капана на потребителското общество и ви предлага...

  Bitcoin opens your eyes to the trap of consumer society and offers you a way out

  След като влезем в месец декември, не минава ден, в който да не видите по телевизията или в интернет цял ​​куп реклами за неща за закупуване. Неща, които да подарите на вашите деца или на вашите близки. Артикули за вашата любима жена.

  Този период следва Черния петък, който вече ви е доставил на консуматорското общество с всички свързани капани.

  Маркетолозите са пълни с изобретателност всяка година, за да ви подтикнат да купувате все повече и повече неща, от които не се нуждаете. Amazon е добър пример за всички невероятни оферти, които получавате за неща, които дори не сте искали преди.

  Въпреки това, след като видите 40% или 50% отстъпка, ако не и повече на някои сайтове, много накрая се пропукват. В края на краищата това изглеждат като невероятни възможности, които бихте били луди да откажете.

  Американският долар е предназначен да бъде изразходван. Консуматорското общество е идеалното допълнение

  Както и да е, ако решите да спестите парите си, те механично ще изгубят стойност. Покупателната способност от $1000 е загубила над 85% от стойността си от 1971 г.:

  Това е доста невероятно, като се замислите. Вместо да губите покупателна способност, може и да му се насладите. В крайна сметка, вие работите усилено, вие заслужавате да купите най-новия iPhone 13.

  Тим Кук дори ви каза на сцената, че това е най-мощният iPhone досега. Ще бъдеш луд да го откажеш. Продължавайки да вървите постоянно по този път, вие се оказвате заседнали в средата на консуматорското общество, което непрекъснато ви тласка да харчите плодовете на вашия трудно спечелен труд.

  Трябва да разберете, че всичко в настоящата парична и финансова система е предназначено да ви кара да харчите парите си. Щатският долар е предназначен да бъде изразходван, в противен случай механично ще загубите пари.

  Осъзнаването на това не е лесно да се направи. Биткойн е точно това, което помага на много хора да отворят очите си. Биткойн е най-добрата технология за спестяване в света. NgU технология, която непрекъснато нараства в цената си от самото си създаване . Тези, които влагат плодовете на своя труд безопасно в най-сигурната децентрализирана мрежа в света, винаги са възнаградени за търпението си.

  Биткойнът е основна промяна в парадигмата, която ви помага да видите текущата парична и финансова система такава, каквато е: дефектна и непоправима.

  Основната промяна в парадигмата, представена от биткойн, ви дава за първи път възможността да излезете от капана на консуматорското общество

  След като сте гарантирани, че плодовете на вашия труд не могат да бъдат несправедливо унижени, можете да изберете предпочитание за кратко време. Тъй като 1 BTC днес все още ще струва 1 BTC в 21 милиона единици след 5, 10 или 20 години, нямате причина да харчите парите си за безполезни неща, които консуматорското общество ви подтиква да купувате.

  Научавате се да развивате уменията си за критично мислене, като запомните мотото на биткойн: „ Не се доверявай, проверявай ". Вие избирате да се натрупват толкова, БТК, колкото е възможно с бъдещето си в мин г . Можете да си позволите да направите това, защото биткойн системата защитава своите потребители.

  Най-накрая имате изход от една несправедлива система и консуматорско общество. Това е нещо, което се подценява в ползите от биткойн.

  След като разберете какво представлява биткойнът, ще се почувствате така, сякаш никога не сте натрупали достатъчно. Докато трупате все повече и повече BTC, всеки ден ще защитавате бъдещето си малко повече. Когато трябва да харчите пари, ще направите единственото правилно нещо: ще помислите дали имате нужда от артикула.

  Понякога отговорът ще бъде да. Но когато го направите, това ще бъде реален избор от ваша страна, защото ще се научите да се отдръпнете от консуматорското общество и да се вслушвате в истинските си нужди.

  И ще видите, че те са много по-малко от това, което сте си представяли дотогава. Тогава ще си възвърнете контрола над парите си и ще можете да живеете живота си, както желаете, освободен от всички натиск на днешното общество. За да стигнете до този момент, само от вас и от вас зависи да започнете да възвръщате силата си за вземане на решения.

  Биткойнът не е задължителен, за да осъзнаете това, но той е невероятен ускорител и преди всичко най-доброто ви оръжие, за да се предпазите от него.

  Click on a star to rate!
  [Total votes: 2 Average rating: 5]
  Sourcessaurel

  Current

  Last ones

  You may also like…