More
  beginingCryptocurrenciesBitcoinBitcoin Mining Hardware Reviews & Comparison

  Bitcoin Mining Hardware Reviews & Comparison

  Джордан Туинер  Последна актуализация на 15 юли 2021 г.

  Хоби добив на биткойн все още може да бъде забавен и дори печеливш, ако имате евтино електричество и получите най -добрия и най -ефективен хардуер за добив на биткойн.

  Добивът на биткойни е конкурентен. Това не е идеално за обикновения човек да копае, тъй като евтиното електричество в Китай му позволи да доминира на минния пазар . Ако искате биткойни, тогава е по -добре да купувате биткойни .

  Сравнение на хардуера за копаене на биткойни

  МиньорХеш мощностЦена*Купува
  Antminer S1995,0 TH/s$ 6k-8.5k
  Antminer S19 Pro110,0 TH/s$ 8 000 -10 000
  WhatsMiner M30S+100,0 TH/s$2,550
  WhatsMiner M30S ++112,0 TH/s$2,850
  AvalonMiner 124690,0 TH/s$5,500

  *BuyBitcoinWorldwide.com средни цени от различни онлайн източници. Действителните цени могат да варират в зависимост от продавача.

  Какво е ASIC Bitcoin Miner?

  Тъй като сега е невъзможно да се добива биткойн с вашия компютър с печалба, ще ви е необходим специализиран хардуер, наречен ASIC.

  Ето как изглежда ASIC миньор отблизо:

  halong копаене dragonmint ASIC

  Миньорът Dragonmint 16T.

  Първоначално създателят на Биткойн е имал намерение Биткойн да се добива на процесори (вашият лаптоп или настолен компютър). Биткойн миньорите откриха, че биха могли да получат повече хеширане от графични карти. След това графичните карти бяха надминати от ASIC ( специфични за приложения интегрални схеми ).

  Мислете за биткойн ASIC като за специализирани компютри за копаене на биткойни, машини за добив на биткойни или „генератори на биткойни“.

  В днешно време всички сериозни извличания на биткойни се извършват на специализирани хардуерни ASIC за добив на биткойни, обикновено в термично регулирани центрове за данни с евтино електричество.

  Не се обърквайте

  Има хардуер за добив на биткойни, който добива биткойни.

  Има и хардуерни портфейли за биткойни like Ledger Nano X , които защитават биткойни.

  Също:

  Бърз съвет

  Извличането на биткойни НЕ е най -добрият начин за получаване на биткойни. Купуването на биткойн е.

  Майнингът не е най -бързият начин за получаване на биткойни.

  Закупуването на биткойни с дебитна карта е най -бързият начин.

  За да закупите биткойни във вашата страна, проверете нашите ръководства за страната:

  … или посетете нашия търсач за обмен, ако вашата страна не е посочена по -горе.

  Проверете рентабилността

  Можете да използвате нашия калкулатор по -долу, за да проверите горния хардуер. Въведете очакваната цена на електроенергията и хешрейта на миньора за приблизителна оценка.Честота на хеш:
   GH/s TH/s Цена на биткойн ($):
  Консумирана мощност (ватове):
  Разходи за KW/h в $:
  0
  Печалба / ден$0
  Добив на ден0 BTC
  Добив на ден$0
  Разходи за електричество на ден0
  Печалба / месец$0
  Добив на месец0 BTC
  Добив на месец$0
  Разходи за електроенергия / месец0
  Печалба / година$0
  Добив на година0 BTC
  Добив на година$0
  Разходи за електроенергия / година

  Фактори на рентабилността

  Цената на биткойн и общият хешрейт на мрежата са двата основни фактора, които ще повлияят на вашата рентабилност.

  Нашият калкулатор е по -точен от повечето други, защото нашият приема 0,4527678% дневно увеличение на мрежовия хешрейт. Това е средното дневно увеличение през последните 6 месеца.

  Повечето други калкулатори НЕ включват този показател, което прави добивът да изглежда по -печеливш, отколкото е в действителност.

  Цената на биткойн

  Добивът на биткойни е процъфтяваща индустрия , но увеличаването на цената на биткойн може да помогне за компенсиране на някои от тези загуби.

  Цената на биткойн се увеличава средно с 1,039% на ден през последната година. Опитайте да се забъркате с калкулатора, като използвате различни цени.

  Познайте вашата конкуренция

  Може да изглежда лесно просто да завъртите миньор.

  Но трябва да погледнете колко сериозен е добивът.

  Видеото по -долу предлага вътрешен поглед към една от най -големите мини в Китай.

  Как да намерите най -добрия биткойн миньор

  Има няколко важни фактора, които трябва да обърнете внимание, когато определяте коя биткойн копаеща ASIC да закупите:

  Hash rate – Колко хешове в секунда може да направи биткойн миньорът? Повече хешове струват повече, поради което ефективността е от решаващо значение.

  Ефективност – Вие ще искате да закупите възможно най -ефективния хардуер за добив на биткойни. В момента това е Halong Mining Dragonmint T1. Тъй като миньорите използват голямо количество електроенергия, искате да си купите такъв, който преобразува най -голямо количество електроенергия в биткойни.

  Цена – Колко струва биткойн миньорът? Евтиният хардуер за добив ще добива по -малко биткойни, поради което ефективността и използването на електроенергия са важни. Най -бързият и по -ефективен минен хардуер ще струва повече.

  Не се опитвайте да купите миньор само въз основа на цена или само на хешрейт. Най -добрият ASIC миньор е най -ефективният биткойн миньор. Стремете се към стойност.

  БЪРЗ СЪВЕТ

  Можете също така да добивате litecoin с машини за добив на Bitcoin, но обикновено е най -добре Yes купувате litecoin от борса.

  Биткойн миньори за продажба в eBay или Amazon

  Ако сте хоби миньор, който иска да купи няколко съоръжения за вашата къща, eBay и Amazon имат някои прилични сделки за хардуер за добив.

  Използвани биткойн майнинг хардуер за продажба

  Както нови, така и използвани платформи за копаене на биткойни и ASIC се предлагат в eBay. Може да искате да закупите употребяван хардуер за копаене на ASIC в eBay, защото можете да получите по -добри цени.ASIC за продажба в Ebay

  Защитата на клиентите на eBay гарантира, че ще получите работещ продукт. Друго оборудване в комплект може да бъде включено в покупката ви в зависимост от продавача.

  Препоръчваме да закупите Dragonmint или Antminer S9.

  Хардуерна рентабилност

  Можете да използвате calculator for рентабилност при добив на биткойни, за да определите прогнозната си стойност на възвръщаемост на вашия хардуер за добив.

  Напомняне

  Не забравяйте да помислите за данъчното си задължение върху монетите, които купувате или моите. Има някои страхотни данъчни софтуерни пакети, за да го улесните! Например, имаме чудесно ръководство за това как този софтуер работи, за да плаща данъци върху покупките от Coinbase .

  Не забравяйте да вземете предвид разходите за електроенергия. Повечето минни хардуери изглеждат печеливши, докато не бъдат отчетени разходите за електроенергия.

  Най -добрият начин да определите реалната рентабилност е да определите разходите си за електроенергия на хеш . Това наистина ще направи или наруши вашата операция.

  Най -ефективните биткойн миньори

  Добрият хардуер за добив на биткойни трябва да има висок хешрейт. Но ефективността е също толкова важна.

  Ефективният биткойн миньор означава, че плащате по -малко разходи за електроенергия на хеш.

  За да подобрите ефективността си, има и компании, които ще ви позволят да поръчате хардуер в склада им и да управлявате миньорите вместо вас.

  Можете също така да замъквате моите биткойни , въпреки че тези сделки обикновено са измами. И двете опции също са много по -малко забавни от работата с хардуера!

  Компании за хардуер за добив на биткойни

  Bitmain – Bitmain прави линията AntMiner на биткойн миньори. Bitmain е със седалище в Пекин, Китай и също така управлява пул за добив.

  MicroBT – MicroBT е друг китайски производител на ASIC миньори, базиран в Шенжен. Тяхната серия WhatsMiner е основен конкурент на линията AntMiner на Bitmain.

  Canaan – Canaan пусна на пазара първия търговски биткойн ASIC миньор. В допълнение към производството на машини за добив на биткойни, Canaan разполага и с набор от инструменти за блокчейн и бизнес решения.

  Оборудване за добив на биткойни

  В допълнение към ASIC за копаене на биткойни, ще ви трябва и друго оборудване за добив на биткойни:

  Захранване – Биткойн платформите се нуждаят от специални източници на захранване за фуния и ефективно използване на електричеството.

  Охлаждащи вентилатори – хардуерът на Bitcoin може лесно да прегрее и да спре да работи. Купете достатъчно количество охлаждащи вентилатори, за да поддържате хардуера си работещ.

  Резервни генератори – Може да искате генератори като резервни в случай, че основният ви източник на електричество се понижи.

  Можете да намерите оборудване за добив на биткойни за продажба в eBay .

  Биткойн добив без хардуер?

  Технически все още е възможно да се добиват биткойни без специален хардуер за копаене.

  Ще печелите по -малко от една стотинка на месец. Добивът на биткойни на вашия компютър ще нанесе повече щети на вашия компютър и няма да спечели печалба.

  Така че, не си струва, освен ако просто не се интересувате да видите как работи процесът на добив. Най -добре е да закупите специален хардуер като Antminer S19.

  Въздействието на ASIC върху криптовалутата

  Биткойн се основава на блокчейн технология, децентрализирана платформа, която отнема властта от централната власт и я дава на обикновения човек. Чувствителната информация се съхранява в блокчейн, а не в големи центрове за данни, и е защитена криптографски. Огромно количество хора, известни като миньори, работят заедно, за да валидират мрежата, вместо само един човек или правителство.

  В началото процесорите бяха използвани за решаване на криптографски хеш функции , докато миньорите откриха, че графичните процесори са много по -добре оборудвани за добив. С увеличаването на трудността при блокиране, миньорите се обърнаха предимно към графични процесори.

  Някои графични процесори са направени единствено за добив на биткойн.

  В крайна сметка технологията е разработена единствено за добив, известна като ASIC или специфични за приложения интегрални схеми. Техните хешрейти са значително по -високи от всичко, на което графичните процесори са способни.

  Със звездната производителност идва висока цена – най -добрите ASIC чипове ще ви струват по няколко хиляди долара всеки. При създаването си, биткойн блоковете бяха потвърдени от обикновения човек, използващ работния плот – след като ASIC се появиха на пазара, нещата се промениха.

  Как?

  ASIC -ите направиха графичните процесори безполезни. Разработчиците на ASIC, включително Bitmain, предоставиха ранен достъп до големи минни картели, а не на обикновения човек. В днешно време по -голямата част от добива на биткойни се извършва в Китай, където електричеството е евтино.Снимки от китайска операция за добив на биткойни

  Хиляди ASIC копаят едновременно в минна ферма (голям склад). Очевидно повечето хора не могат да си позволят само един или два от ASIC, да не говорим за хиляди от тях.

  Когато ASIC се появиха на пазара, процесът на валидиране на блокчейн стана по -централизиран, тъй като все повече хешираща мощ се консолидира в шепа минни компании, вместо да се разпространява сред много миньори. За съжаление, биткойнът вече не е толкова децентрализиран, колкото някога е бил предназначен.

  Наследник на трона

  Bitmain Antminer серия S19

  ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

  • Водещ на пазара хешрейт до 115 TH/s и ефективен при ~ 30 Joules за TH/s
  • Разумно на цена 440 долара нови (плюс доставка)
  • Популярен миньор с изобилие от ръководства и налични части

  ПРОТИВ

  • Няма наличност в Bitmain и е трудно да се намери другаде
  • Много висока консумация на енергия от 3250W
  • Много шумен при 81,4 dB

  Преглед на Antminer S19

  AntMiner S7 на Bitmain се оказа толкова популярен от пускането си в средата на 2015 г., че достигна 19 партиди продукция.

  Сега Bitmain пусна нова серия: AntMiner S19.

  bitmain antminer s19

  S19 е най -новият и най -добрият Bitcoin ASIC миньор от Bitmain. Той се предлага в три модела: Antminer T19, Antminer S19 и Antminer S19 Pro.

  T19 извежда 84 TH/s, S19 95 TH/s, докато S19 Pro може да се похвали с до 110 TH/s хешираща мощност.

  Цените започват от $ 2,118 за T19 и стигат до $ 3,769 за S19 Pro.

  Захранване

  S19 Antminers изискват 3250W мощност, ± 5%.

  Захранващите блокове (PSU) са включени в самите миньори, което означава, че няма да се нуждаете от отделен хардуер.

  Консумация на енергия

  S19 консумира средно 3250 вата при стайна температура 25^C / 77^F. Естествено, колкото по -гореща е околната среда, толкова повече вентилатор (и) ще консумират енергия за охлаждане на уреда.

  Настройвам

  Настройването на S19 чрез графичния потребителски интерфейс на MinerLink е прост процес, изискващ само вашите идентификационни данни за пула за копаене, за да започнете добив.

  Устройствата автоматично ще започнат да се хешират при включване, което може да бъде полезно в случай на прекъсване на захранването. S19 връзката е само чрез Ethernet.

  Температура

  Миньорите от серията S19 работят най-добре в температурен диапазон от 5-40 градуса по Целзий (40-105 по Фаренхайт).

  Поддържането на помещението, в което са поставени на хладно и сухо, ще удължи живота на тези миньори. Сухото мазе е идеалното място.

  Цена

  Забележка: Преди да купите Antminer S19, уверете се, че вече имате software for yield on Bitcoin и пул за добив on Bitcoin .

  Понастоящем S19 не е на склад поради голямото търсене на това последно поколение ASIC миньори. Можете да получите употребяван от $ 6,000 до $ 8,500.

  С пускането на нови модели и надграждането на търговските миньори, можете да очаквате цената на серията S19 да спадне допълнително.

  Биткойни / месец (рентабилност)

  Трудностите при копаене в мрежата на Биткойн непрекъснато нарастват със скорост от почти 0,5% на ден. Комбинирайте това с факта, че наградата for блока е намалена наполовина през май 2020 г. и можете да видите защо има ожесточена конкуренция между миньорите за успешно валидиране на блокове и запазване на печалбата.

  Нека да разгледаме колко изгодно можете да очаквате, че вашият добив ще използва AntMiner S19.

  Ще използваме най -точния калкулатор за копаене на биткойни , който взема предвид редица динамични променливи (като например трудността при добив), за да даде най -добра представа за прогнозираната възвращаемост.

  Предполагаме, че средната price on електроенергията на домакинството е 12c на kWh, такса for басейн от 2,5% (както се начислява от AntPool) и награда for блок от 6,25 BTC на извлечен блок:

  рентабилност на antminer s19

  Както можете да видите, S19 всъщност е страхотна инвестиция. Почти ще възстановите цялата си първоначална инвестиция за по -малко от година – ако плащате пълна цена за S19 от Bitmain – и лесно ще пробиете пътя си в черно, ако получите отстъпка от хардуера при покупката.

  БЪРЗ СЪВЕТ

  Може да има повече смисъл да инвестирате пари в директно закупуване на биткойн или да отклонявате част от вашите 401 хиляди пари в квалифицирана биткойн ИРА вместо да купувате хардуер за добив като S19.

  Преглед на Antminer S19 Pro

  Разбира се, има големият брат на S19, S19 Pro!

  S19 Pro може да се похвали с до 110 TH/s хешираща мощност.

  Захранване

  Захранването S19 Pro е същото като S19 Pro – 3250 W мощност, ± 5%.

  Консумация на енергия

  S19 Pro генерира средно 81,4 dB по време на работа.

  Настройвам

  Настройката за S19 Pro е същата като S19. Графичният интерфейс на MinerLink е лесен и изисква само вашите идентификационни данни за пула за копаене.

  Устройствата автоматично ще започнат да се хешират при включване, което може да бъде полезно в случай на прекъсване на захранването. Свързването на S19 Pro също е само чрез Ethernet.

  Температура

  Температурата е същата като S19-между 5-40 градуса по Целзий (40-105 по Фаренхайт).

  Цена

  Забележка: Преди да купите Antminer S19, уверете се, че вече имате software for yield on Bitcoin и пул за добив on Bitcoin .

  S19 Pro също в момента не е на склад. Въпреки това, употребявани и употребявани модели могат да бъдат закупени между 8 000 и 10 000 долара.

  Биткойни / месец (рентабилност)

  Използвайки същите предположения, които направихме за S19, можете да очаквате приятна печалба около 2000 долара годишно.

  antminer s19 pro рентабилност

  Присъда: S19 или S19 Pro подходящ ли е за вас?

  Трудността е над 300X’d оттогава, изкачвайки се от 0,52 EH/s до текущия рекорд от 158,4 EH/s.

  S19 е един от най -модерните минни агрегати на пазара днес. Bitmain постоянно е на върха на играта, когато става въпрос за ASIC миньори.

  Докато доставките са ограничени и относително високата първоначална стойност може да бъде възпираща, ако имате достъп до евтина електроенергия, наистина не можете да се справите много по -добре от серията S19.

  S19 постига добър баланс между мощност и достъпна цена, докато ако парите не са обект, S19 Pro ще ви изхвърли страхотни 115 TH/s.

  Предизвикател за короната на AntMiner?

  WhatsMiner M30S

  WhatsMiner M30S+ и M30S ++ са базираният в Шенжен MicroBT отговор на Bitmain AntMiner S19 и S19 Pro. M30S ++ излъчва 112TH/s ± 5%, изтласквайки го с косъм над максималната мощност на S19.

  Нека да разгледаме как се сравняват.

  Бърз съвет

  Майнингът не е най -бързият начин за получаване на биткойни. Купуването на биткойн е.

  Закупуването на биткойни с дебитна карта е най-бързият начин, но също така препоръчваме да използвате платежна мрежа като Skrill or Interac e-Transfer или да използвате банков превод like SEPA, когато е наличен.

  За да закупите биткойни във вашата страна или държава, проверете нашите ръководства! Някои от най -популярните ни са изброени по -долу!

  … или посетете нашия търсач за обмен, ако вашата страна не е посочена по -горе.

  Преглед на Whatsminer M30S+

  WhatsMiner M31S+

  Цена и мощност

  M30S+, чиято мощност на хеширане 100 TH/s е сравнима със S19. За съжаление, той вече не се продава на сайта на MicroBT, така че ще трябва да го получите втора ръка.

  Биткойни / месец (рентабилност)

  Нека да разгледаме колко изгодно може да очаквате, че вашият добив ще използва WhatsMiner M30S+.

  Отново ще използваме нашия калкулатор за копаене на биткойни, който взема предвид редица динамични променливи (като например трудността при добив), за да даде най -добра представа за прогнозираната възвращаемост.

  Предполагаме, че средната price on електроенергията на домакинството е 12c на kWh и награда for блок от 6,25 BTC на извлечен блок:

  whatsminer m30s+ рентабилност

  Захранване и консумация

  WhatsMiner M30S+ консумира малко повече енергия от серията AntMiner S19 и е малко по -малко ефективен при превръщането на електричеството в биткойни.

  Той има ефективност от 34 J/TH ..

  M30S+ генерира около 83,0 dB шум по време на работа.

  Температура

  WhatsMiner M30S+ работи най -добре между -5 и 35 градуса по Целзий (23-95 по Фаренхайт). Това е по -широк диапазон от серията AntMiner S19 и по -ниските температури, при които може да работи, означава, че може да видите леко подобрена ефективност.

  Преглед на Whatsminer M30S ++

  WhatsMiner M30S ++

  Цена и мощност

  M30S ++ се предлага на цена от 3250 долара в онлайн магазина на MicroBT, което го прави доста по -евтин от S19 Pro.

  Биткойни / месец (рентабилност)

  Тук ще използваме същите предположения, които имаме с другите миньори, за да поддържаме нещата последователни.

  рентабилност на whatsminer m30s ++

  Докато ще харчите близо 3600 долара годишно за електричество, 112 TH/2 на WhatsMiner M30S ++ ще ви донесе печалба от 3611 долара годишно. Това означава, че ще трябва да копаете за малко под една година, за да възстановите първоначалната си инвестиция.

  whatsminer m30s+ рентабилност

  Захранване и консумация

  M30S ++ изисква 3472W и работи с ефективност от 38 J/TH.

  Температура

  WhatsMiner M30S ++ отново работи най -добре между -5 и 35 градуса по Целзий (23-95 по Фаренхайт).

  Присъда: M30S+ и M30S ++ са подходящи за вас?

  Най-добрият модел M30S ++ със 112 TH/s означава, че се конкурира директно с AntMiner S19 Pro.

  Моделите от серията M30S обаче показват по -малка мощност на хеширане от еквивалентите на AntMiner. Те консумират повече енергия и са малко по -малко ефективни при превръщането им в терахаши.

  Въпреки това получавате повече хешираща мощност на долар, инвестиран с предложенията на WhatsMiner на MicroBT. А AntMiners са изключително търсени от най-големите миньори в света, което затруднява да се докоснете до един.

  Като цяло, серията WhatsMiner M30S е феноменален биткойн миньор, с мощност на хеширане, съперничеща на AntMiners.

  Ако можете да получите добра сделка за WhatsMiner M30S, използвайте нашия калкулатор, за да видите колко време ще ви отнеме, за да реализирате печалба от вашата инвестиция.

  Още един достоен претендент

  Ханаан AvalonMiner 1246

  Ханаан AvalonMiner 1246

  Canaan е първата компания, която произвежда комерсиални миньори ASIC Bitcoin. Безопасно е да се каже, че те имат известен опит в тази област.

  И така, как най -новото им предложение – AvalonMiner 1246, пуснато през януари 2021 г. – се справя с конкуренцията?

  Нека се потопим.

  Цена и мощност

  AvalonMiner 1246 издава 90 TH/s. Това го прави сравним с AntMiner S19 и WhatsMiner M30S.

  Той се продава на дребно за около 5 500 долара, което го прави доста по -скъп от предложенията на Bitmain и MicroBT.

  Биткойни / месец (рентабилност)

  Canaan AvalonMiner 1246 трябва да ви донесе печалба, като ви осигури достъп до електроенергия на или около средната цена в САЩ от 0,12 $/kWh.

  доходност на avalonminer 1246

  Ще ви отнеме около две години добив, за да върнете първоначалната си инвестиция.

  Захранване и консумация

  AvalonMiner 1246 привлича 3420W към стената.

  В сравнение с AvalonMiner 1146, енергийната ефективност на 1246 се е подобрила с 37%: от 52 J/TH на 38 J/TH.

  Той генерира максимум 75 dB по време на работа, което го прави забележимо по -тих от WhatsMiner M30S или AntMiner S19.

  Температура

  AvalonMiner 1246 работи най -добре между -5 и 35 градуса по Целзий (23-95 по Фаренхайт). Това е по -широк диапазон от серията AntMiner S19 и е равен на този на WhatsMiner M30S.

  Присъда: Как AvalonMiner 1246 се подрежда?

  С Canaan знаете, че получавате изпитан в битка продукт.

  Въпреки това AvalonMiner 1246 не предлага най -много терахаши за изразходван долар. Ако търсите най -хеширащата мощност, серията S19 на Bitmain и M30S на MicroBT я побеждават.

  Трудности при добив и централизация

  Трудността на биткойн регистрира няколко силни и често последователни месечни увеличения от създаването си. Мрежата отбеляза значително увеличение на хешрейта от наполовина през юли 2016 г.

  През почти петте години оттогава общият хешрейт на мрежата се е покачил повече от 100 пъти от ~ 1.5 EH/s (екхази в секунда) до 168 EH/s.

  Настоящият рекорд за всички времена настъпи на 8 февруари 2020 г., когато биткойн копачите колективно внесоха 175 EH/s хешираща мощност в мрежата.

  Такъв огромен растеж е стимулиран от големи инвестиции в технологиите и операциите за добив на биткойни.

  Въпреки че такъв растеж е впечатляващ, превръщайки Биткойн в най -мощната изчислителна мрежа в света досега, една непредвидена последица от такъв бърз растеж е повишената централизация.

  Печалбите са се натрупали там, където добивът е най -печеливш (Китай), в резултат на което няколко конкурентни операции (напр. KNC ) са били изтласкани от индустрията.

  Опитахме се да изчислим размера на парите, които китайците са инвестирали в минно дело, изчисляваме, че те са в стотици милиони долари. Дори с безплатно електричество не можем да видим как те някога ще си върнат тези пари. Или не знаят какво правят, но това не е много вероятно в този мащаб, или имат някакво тайно предимство, за което ние не знаем. – Сам Коул, главен изпълнителен директор на KNC

  Същото китайско конкурентно предимство е двойно ефективно при изтласкването на зависимия от печалбата миньор-любител от пазара.

  На този етап повечето миньори в дома или офиса не бързат да печелят пари, а по -скоро да поддържат мрежата, да подпомагат децентрализацията и евентуално дори да отопляват пространството.

  Тъй като наближава наполовина блоковата награда , рентабилността на всички операции, с изключение на най -ефективните, вероятно ще бъде оспорена.

  Печалбите, получени от текущото поколение минен хардуер, намаляват и вероятно ще достигнат отрицателна възвръщаемост, когато следващото наполовина се преобърне.

  Какво е CompassMining?

  CompassMining е това, което е известно като „колокационна минна компания“.

  По принцип обикновените хора, които не могат да си позволят да започнат минна ферма или да получат десетки ASIC миньори, могат да си партнират с компания като CompassMining.

  С Compass просто създавате акаунт и след това преминавате през процес на покупка.

  Ще изберете някои ASICS, които да купите.купете asics compassmining

  След това ще изберете хостинг пакет в едно от многото съвременни съоръжения на CompassMining.

  Всяко съоръжение се предлага със собствени разходи за електроенергия и функции за сигурност. Например, местоположението в Колорадо, САЩ изисква биометричен достъп за всички лични.купете asics compassmining

  И след това плащате с карта, банков превод или (за малка отстъпка) криптовалута.

  БЪРЗ СЪВЕТ

  Ако искате да платите по банков път, изберете „Плащане с ивица“ и след това изберете „Банков превод“ от изскачащия прозорец.купете asics compassmining

  След като направите покупката, вашият хардуер ще бъде доставен до посоченото от вас място за хостинг, където ще бъде инсталиран и поддържан от персонала на CompassMining.

  Ще можете да наблюдавате и контролирате всичките си минни дейности от уюта на собствения си дом, без да имате главоболие от това да управлявате самостоятелно минна ферма.

  И най -хубавото е, че можете да използвате фантастичните цени на електроенергията на CompassMining, без да се налага да сключвате сделка с голяма енергийна компания сама.

  В замяна Compass печели пари от хостинг таксите и хардуера, който купувате чрез тях.

  Final thoughts

  Извличането на биткойни у ​​дома почти се превърна в невъзможна задача в наши дни.

  Устройствата не само са скъпи, но и генерират много топлина и шум, да не говорим за количеството електричество, което консумират.

  Това прави неудобно и почти невъзможно да се реализира печалба!

  За разлика от Antminer S9, S7 или Antminer S5, с Antminer R4, Bitmain е насочен към домашния пазар на биткойн миньори.

  Това е домашен биткойн миньор, който всъщност може да реализира печалба, за разлика от биткойн USB миньорите.

  Някои от тези проблеми, споменати по -горе, бяха разгледани и като миньор можете да го направите като хоби, като същевременно печелите пари.

  Този домашен биткойн миньор е не само подходящ за хоби миньори, но и помага за подобряване на децентрализацията на биткойн майнинга като цяло.

  Колкото по -разпределена е хеш мощността, толкова по -силна е биткойн мрежата!

  Click on a star to rate!
  [Total votes: 2 Average rating: 5]

  YOUR COMMENT

  Please enter a comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Current

  Last ones

  You may also like…