More
  beginingCryptocurrenciesBitcoinБиткойн счупи $ 50K за първи път от 14 май - Какво...

  Bitcoin Breaks $ 50K For First Time Since May 14 - What's Next?

  Биткойн току -що преодоля бариерата от 50 000 долара за първи път от 14 май 2021 г. По това време бяхме на ръба на срив на цената на биткойн, предизвикан от забраната за добив на биткойни в Китай и подчертан от туитовете на Илон Мъск.

  Много хора изпаднаха в състояние на съмнение. Пазарът потъна в краен страх, като цената за кратко спадна под 30 000 до 29 000 долара.

  В този момент мнозинството хора ни казваха, че цената на биткойн вероятно ще достигне 20 000 долара, преди отново да се доближи до 50 000 долара. Някои хора дори говореха за мечи пазар. Това, което се случва днес, е чудесен урок за всички тези хора.

  Страхотен урок за научаване на биткойните

  Поуката е, че никога не трябва да се съмнявате в биткойн.

  Точно когато е атакуван, биткойнът се оказва най -силният и издръжлив. Дали цената на биткойн е $ 29K или $ 50K, не променя фундаментално дългосрочната стойност на биткойн.

  Всъщност биткойнът е най -подценяваният актив спрямо своите основи. Имам предвид трите основни свободи, които биткойн ви гарантира :

  • Freedom to send BTC.
  • Freedom to get BTC.
  • Свобода за HODL BTC.

  Комбинирани, тези три свободи ви позволяват да живеете живота си според вашите собствени условия . Малцинство от хора, които в момента притежават биткойн, наистина разбират това. И все пак това е ключът към бъдещия успех на Биткойн. Биткойн има за цел да ви върне властта над парите ви.

  Това ще позволи търсенето на биткойни да се взриви през следващите години. С ограниченото предлагане от 21 милиона единици, независимо от всичко, е ясно, че цената на биткойн ще достигне висоти, които мнозина не смееха да си представят дори преди 5 години.

  Има поне 5 основни причини, поради които биткойнът се връща на 50 000 долара

  Докато пазарът в момента е в състояние на еуфория с изключителна алчност, причините за завръщането на цената на биткойн имат пълен смисъл. Виждам пет очевидни по -специално:

  • Силен отскок се наблюдава при процента на биткойн хеш. Това ни доказва, че биткойн е по -силен от държава, мощна като Китай. Добивът на биткойни рано или късно ще надмине предишния си ATH през следващите месеци. Разликата ще бъде, че глобалният епицентър на добив на биткойн ще бъде в Северна Америка в бъдеще.
  • Силните ръце натрупват все повече BTC след катастрофата през май 2021 г. Докато слабите ръце продаваха и изпадаха в паника, тези, които могат да гледат дългосрочно на нещата, успяха да се възползват от тази уникална възможност.
  • Късото изстискване се състоя на фючърсния пазар между 21 и 26 юли 2021 г.
  • Масово купуване на различни платформи за търговия след този кратък натиск.
  • Миньорите на BTC забавят продажбите си на BTC след катастрофата през май 2021 г.

  Какво следва за цената на биткойн?

  Сега, когато цената на биткойн отново премина границата от 50 000 долара, мнозина се чудят какво да очакват през следващите седмици. Някои говорят за скачане на мъртва котка, обяснявайки, че все още сме на мечи пазар. Това явно не е моето усещане.

  Намираме се в средата на втория импулс на този бичи пазар.

  В краткосрочен план изглежда очевидно, че ще тестваме отново $ 48K- $ 49K. Това изглежда се случва, докато пиша тази статия, тъй като цената на биткойн току -що падна обратно под 50 000 долара до 49,5 хиляди долара.

  Ще трябва да следим как се държи цената на биткойн при тази поддръжка. Идеалният вариант би бил отскок над $ 50K за тестване на $ 51K. Следващата стъпка вероятно ще бъде генерирането на по -високи минимуми и по -високи върхове, както видяхме около 45 000 долара през последните няколко дни.

  Ако това се случи, бихме могли да се насочим към $ 57K. Нов биткойн ATH щеше да е само след няколко дни. Всичко това очевидно е само мое чувство. Можете да го използвате, за да решите сами.

  Click on a star to rate!
  [Total votes: 1 Average rating: 5]
  Sourcessaurel
  Throughpublish0x

  YOUR COMMENT

  Please enter a comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Current

  Last ones

  You may also like…