More
  beginingCryptocurrenciesBinanceThe best ways to earn passive income from stablecoins

  The best ways to earn passive income from stablecoins

  Защо е важно да имате стабилни монети?

  Някои инвеститори предпочитат да не се излагат напълно на нестабилността на криптовалутите, които понякога имат значителни промени. Всъщност в инвестиционното портфолио не е лошо да има стабилна част, която да не подлежи на колебания. Процентът на тази част варира в зависимост от вида на инвестицията, която искате да направите, и от своя страна може да се наеме, за да се увеличи. По този начин се възприема нетната печалба, директно във фиатната валута. В света на криптовалутите има конкретни монети, закотвени на стойност 1 $ (или 1 евро), купуването им е като държане на долари. Емитентът гарантира тяхната стабилност с различни методи като обезпечение или алгоритъм. Сред най -известните и надеждни откриваме:

  • USDC (Circle & Coinbase)
  • USDT (Tether)
  • BUSD (Binance)
  • DAI (MakerDAO)
  • UST (Земя)

  С цел да печелите, това не променя дали държим едно или друго. Въпреки това, анюитетните платформи имат различни проценти в зависимост от стабилната монета, която в момента е най -търсена. Можете да получите до 15% от стабилни монети .

  Нека сега да видим какви са възможните решения и каква възвръщаемост имат те.

  Binance

  Риск:  Нисък

  Производителност: 4,53 – 8,79%

  Трудност:  Ниска

  Binance предлага много стабилни анюитетни опции, които варират от един до друг. По -долу ще изброя тези, които имат най -висок APY за всеки предлаган продукт и стабилната монета, за която се отнася.
  В секцията “ Liquid Swap “ пулът, съдържащ USDT/DAI, дава APY от 6.49% . Тази лихва се изплаща в БНБ, която може да бъде заявена и продадена по желание, за да се избегне излагането на нейната нестабилност. Този пул, съставен само от стабилни монети, няма постоянна загуба.
  Друг раздел с добър APY е „ Гъвкави спестявания “. Тук можете да депозирате DAI и да получите 4,53% лихва . Средствата могат да бъдат изтеглени без данъци и по всяко време.
  Binance „Staking De-Fi„, от друга страна, предлага APY от 8,79% за DAI. В този случай обаче продуктът не винаги е наличен и в случай на теглене трябва да изчакате период от до 2 дни, за да си върнете средствата.

  Метод:

  A- Създайте акаунт в  Binance , ето  ВРЪЗКАТА  откъде да започнете.

  B- Завършете процедурата KYC.

  В- Свържете се с  този раздел  и изберете продукта, който искате.

  да бъде

  Риск:  Висок

  Възвращаемост: 10.6 – 12%

  Трудност:  Средно висока

  За раздела De-Fi идентифицирах две утвърдени платформи, които предлагат отлични приходи за стабилни монети. Първият е Venus Protocol , платформа на BSC, която ви позволява да получите 12% APY на USDT. Поради голямата променливост на курсовете може да се наложи периодично да премествате средствата си от една монета в друга. Механизмът е прост и включва осигуряване на ликвидност на платформата. Наградата се дава в XVS жетони, които, както обикновено, могат да бъдат препродадени.

  Метод 1:

  A- Преместете избраната от вас монета в портфейл без попечителство с браузър (например TrustWallet ).

  B- Свържете TrustWallet към Venus и отидете на USDT.

  В- Активирайте интелигентния договор USDT (ще ви е необходима BNB, за да платите такса за скункс). Като щракнете върху „ Доставка “, ще добавите ликвидност в USDT.

  Втората платформа е Pancakeswap , Dex винаги на BSC, която вече разгледах в тази статия. Тук APY за двойката USDT/BUSD е 10.6% и лихвата се изплаща в CAKE. Няма трайна загуба и таксите за интелигентни договори са много ниски.

  Метод 2:

  A- Преместете избраната от вас монета в портфейл без попечителство с браузър (например TrustWallet ).

  B- Connect TrustWallet да Pancakeswap и отидете на “ Liquidity „, за да добавите ликвидност да USDT както и BUSD (Ако не е притежавал и двете означения, които трябва да суап от “ Обмен функция“). И тук ще бъдете помолени за малка сума в БНБ за такси.

  В- След като ликвидността бъде добавена, ще получите Lp-жетони, които трябва да бъдат поставени във фермата USDT/BUSD.

  BlockFi

  Риск:  Нисък

  Производителност: 7.50%

  Трудност:  Изключително ниска

  На всички поддържани стабилни монети (DAI, BUSD, USDC, GUSD, USDT и PAX) BlockFi предлага APY от 7,5% . Това е отличен компромис, за да промените малко инвестицията в стабилните монети на вашето портфолио. Също така, едно теглене на месец е безплатно, затова препоръчвам да депозирате всички средства в една монета. Лекотата на използване на тази услуга я прави една от най -използваните и една от любимите ми. След като прехвърлянето е направено, нищо друго не трябва да се прави.

  Метод:

  A- Създайте акаунт в  BlockFi  и завършете процедурата KYC. Започнете от  тoзи  ЛИНК, за  да получите бонус от 10 $ в BTC.

  B- Кликнете върху „ Фонд “ и след това върху „ Крипто трансфер ".

  В- Изберете стабилна монета и копирайте адреса.

  D- Направете превода на адреса, получен от портфейла или борсата.

  Click on a star to rate!
  [Total votes: 2 Average rating: 5]
  SourceLucasgaio

  YOUR COMMENT

  Please enter a comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Current

  Last ones

  You may also like…