More
  beginingCryptocurrenciesAltcoins3 от най-добрите портфейла за Cardano през 2021 г.

  3 от най-добрите портфейла за Cardano през 2021 г.

  През март 2021 г. платформата за търговия с крипто Voyager Digital проведе проучване, в което показа: над една трета от всички крипто инвеститори на дребно са по-бичи в Cardano, отколкото в Bitcoin. Cardano е амбициозен проект, целящ да изгради мащабируем, научно атестиран блокчейн, който би бил добро средство за обмен на стойност между партньори. Платформата вече стартира залагане и е на път да внедри интелигентни договори и възможности за DApp.

  Ако Cardano ви изглежда като хубав актив, в който да инвестирате, тази статия ще ви помогне да намерите подходящ портфейл Cardano. Избрахме 3 портфейла, които биха паснали най-добре на различни сценарии на употреба.

  Вижте портфейла

  0 * keGVcJW43h5JAHiW

  Някои инвеститори предпочитат да имат бърз достъп до крипто, където и да се намират, поради което избират приложения за портфейли Cardano за мобилни телефони. Guarda е портфейл, препоръчан от  ChangeNOW  и е достъпен за iOS, Android и също настолен компютър. Тя е оценена на 4.4 в App Store и 4.2 в Google Play.

  Guarda е портфейл с много активи, който поддържа 50 различни блокчейна със стотици жетони. Можете да разменяте помежду им направо в приложението на разумни такси, а също така можете да купувате крипто с вашата кредитна или дебитна карта. Guarda поддържа залагане Cardano, което може да ви донесе около 5% годишна лихва – проверете  калкулатора .

  Убийствената функция на Guarda е използваемостта: можете да управлявате цялото си портфолио наведнъж и да се възползвате максимално от него с функции като залагане и крипто суапове.

  Ledger Nano S

  0 * mWyvAai3nG2GapCq

  Книгата е избор номер едно за тези, които се занимават със сигурност. Това е малко флаш устройство, което съхранява вашите лични ключове, позволявайки им да бъдат офлайн през повечето време. Това ги прави недостъпни за хакери. Като хардуерен портфейл на Cardano, Ledger Nano S не е безплатен: струва $ 59.

  Освен Cardano, можете да съхранявате още 1000 активи във вашата книга. За да изпратите вашата криптовалута обаче, ще трябва да свържете устройството към компютъра чрез USB порт или към мобилен телефон чрез Bluetooth. Необходимостта от тези операции прави Ledger по-удобен за съхранение или залагане на крипто, а не за търговия с него.

  Портфейл Дедал

  0 * IArIJEEzp1b_7QcZ

  Daedalus е официалният портфейл на Cardano за настолни компютри. Това е пълен възел, което означава, че изтегля пълно копие на блокчейна Cardano и потвърждава всички транзакции в мрежата. Това се случва, без да е необходимо да разчитате на доставчик на възел от 3-та страна, който добавя значително ниво на сигурност, но прави портфейла да заема над 8,5 GB дисково пространство. Ето защо Daedalus се предлага само като портфейл за настолни компютри Cardano за macOS, Windows и Linux. В този портфейл можете да направите ADA залагане и да управлявате няколко портфейла Cardano наведнъж. Изтеглете  Daedalus Flight, за  да помогнете на Cardano да тества нови функции за официалния си портфейл.

  Обобщение

  Ако искате да управлявате цялото си портфолио на едно място и да се насладите на максимална използваемост, изтеглете портфейла Guarda. Ако инвестирате в Cardano и искате да го съхранявате сигурно, изберете Ledger Nano S. Ако сте фен на Cardano и искате да съхранявате монетите си в официалния му портфейл, вземете Daedalus. И трите са портфейли за залагане Cardano.

  Click on a star to rate!
  [Total votes: 1 Average rating: 5]
  Sourcechangenow
  Чрезpublish0x

  YOUR COMMENT

  Please enter a comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Current

  Last ones

  You may also like…