Още
  НачалоКриптовалутиАлткойниПечели с Rollercoin, симулатор - игра за добив на криптовалути

  Печели с Rollercoin, симулатор – игра за добив на криптовалути

  Знаем, че добивът се използва за печелене на биткойни. От една страна, тя се нарича още Bitcoin Scraping. Някои хора могат да смятат тази работа за своя професия. За това изстъргване или по-общо копаене може да са необходими мощни компютри или мощни машини.

  Rollercoin ви предлага симулатор за този добив. Тук можете да си купите машини с определено количество цени във вашата стая със сатоши или RLT, което е парите на играта, и да ги сложите на рафтовете, които купувате с определено количество сатоши във вашата стая. По този начин, когато не сте в играта, можете да продължите да печелите, без да намалявате точките си. Но трябва да се знае, че тъй като е трудно да се печелят пари, трябва да имате достатъчно време и търпение, тъй като можете да спечелите безплатно в тази игра.

  Има 10 активни игри, предлагани от Rollercoin на своите потребители. Тези игри са;

  COINCLICK (моя любим)

  ТОКЕН БЛАСТЕР

  ПЛЕСКАВА РАКЕТА

  КРИПТОНОИД

  СЪВПАДАНЕ НА МОНЕТИ

  КРИПТО ХАММЪР

  2048 МОНЕТИ

  МОНЕТИ-ФЛИП

  ДР. ХУМЪК

  ПУШЕН СЪРФЕР

  17ce73b3eb2c5fb9ddadde3f8b6691465e408a7c3e292d9ef48547094f4abfc4.jpg

  Всяка игра се състои от 10 нива, а самата игра се състои от 3 нива. С други думи, можем да спечелим повече точки на всяко ниво в 10 различни игри, които можем да играем. Но всеки път, когато искаме да спечелим повече точки, играта става все по-трудна.

  Модулът Tether Crypto дойде като последната актуализация на Rollercoin, която има повече от хиляди потребители. Преди това имаше Bitcoin, Ethereum, Doge и собствената валута на играта Rollertoken. Така или иначе не бихме могли да застреляме Rollertoken, но поне колко можем да застрелим за други монети? Тук съответно;

  1. BTC 0,0001
  2. ETH 0,008
  3. DOGE 360
  4. ЗЪБ 100

  Разбира се, може да бъде изключително трудно да се достигнат тези цифри. Може би трябва да изчакаме месец-два.

  Докато играете игри на сайта, вие получавате силата да копаете. На сайта има разнообразни прости, но забавни игри в аркаден стил. Игрите нямат ограничения, можете да играете колкото можете. Когато кликнете върху мястото, където се казва Игри на снимката по-горе, игрите ще се появят.

  Ако обаче кажете, че нямам достатъчно време да играя игри, има опция за майнинг на сайта. Когато кликнете върху снимката на кошницата, има две възможности. Едната е опцията Racks, а другата е опцията Miners.

  Повечето от устройствата са закупени с Roller Token, RLT, в системата. Няколко устройства се купуват с вашия биткойн.

  Как да се регистрираме с Rollercoin?

  След като се обадите на Rollercoin Start Mining на официалния му сайт, можете да се регистрирате с вашия имейл адрес от раздела Sing-up.

  Кликнете върху звезда, за да оцените!
  [Общо гласове: 6 Среден рейтинг: 5]

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

  Актуални

  Последни

  Също може да ви харесат...