Още
  НачалоБлокчейнАнализиДигиталните валути на централните банки са последната стъпка в пълното състояние на...

  Дигиталните валути на централните банки са последната стъпка в пълното състояние на наблюдение и контрол на вашите пари.

  В Съединените американски щати всички аспекти от живота ви вече са под наблюдение. Дигиталните валути на централните банки са последната стъпка в пълното състояние на наблюдение и пълния контрол на вашите пари.

  Не вярвайте на правителството, когато ви казва, че това е просто по-лесен и по-бърз начин за извършване на плащания.

  Това е още една стъпка към държавен контрол, както върху вашите пари, така и върху индивидуалното ви право на поверителност.

  САЩ се приближават все повече и повече към правителство в диктаторски стил. И това се ускорява от цифровите валути на централните банки, които ни примамват във финансов капан за мишки.
  Но можем да отвърнем на удара, като приемем различни алтернативни валути, включително пари в брой (докато ги има), златни монети, сребърни монети, криптовалути и стоков бартер.

  Това е една от причините правителството да се опитва да премахне парите в брой и да убие крипто. Правителството преследва нашите пари, свобода и права… и от нас самите зависи да запазим свободите си и да отвърнем на удара.

  Кликнете върху звезда, за да оцените!
  [Общо гласове: 1 Среден рейтинг: 5]

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

  Актуални

  Последни

  Също може да ви харесат...