Още
  НачалоКриптовалутиАлткойниCryptoMiningGame - уникална игра с крипто карти и RPG

  CryptoMiningGame – уникална игра с крипто карти и RPG

  На първо място това е преглед, а не реклама, така че проверете само връзката ми за препоръка, ако искате да изпробвате играта.

  Второ, наслаждавайте се, защото това е една от най-обещаващите игри в криптопространството и играя от години.

  С близо 250 000 потребители, регистрирани от 24 ноември 2017 г. (CMG), играта процъфтява в уникално пространство. Тук ще проуча различните функции, които правят тази игра толкова възнаграждаваща!

  c8c7f4a9f36e203a3e78f5f0f8f592b1642eb18e205492b2fe4559c27d1fce51.jpg

  Това е началната страница на операционната зала за копаене на вашата игра, тяхната работа е много повече, но използването на кристали за захранване на вашите минни платформи със сигурност е чудесно използване на времето за престой. В момента те използват истински сатоши, литоши и т.н., но ще се стремят да направят много по -жизнеспособна промяна за устойчивостта на играта. Те преминават към заместващи монети, които ще запазят стойността си в щатски долари в сравнение с действителната цена на криптовалутата. Честно казано, те трябваше да направят това преди известно време, но ще бъдат от значение за дългосрочния успех на играта. 

  карта на света

  Това е криптосветът … Тук можете да изпращате съобщения, да атакувате, да шпионирате, да изследвате и да печелите награди и предмети за себе си. Изпращате дронове на мисии, за да извлечете наградите, показани от тяхната икона. Мисиите струват енергия, която се увеличава с всеки праг на ниво. Вие също печелите опит за успешно изпълнение на вашите мисии.

  тестето ми за карти

  Това е играта с карти за копаене на крипто. Това е важно за шпионирането и атакуването на други играчи от реалния свят. Това ще ви спечели точки за победа на върха на награди и опит. Точките на победата се използват за състезание в класирането на сезона на крипто минните игри. По -долу са показани потенциални награди за финалистите на първо място и сезоните се нулират всеки месец (?).

  класации и награди за сатоши

  Не лично там, където прекарвам голяма част от фокуса си. Аз съм по -фокусиран върху аспекта на минното дело и работните места, тъй като намирам, че е по -лесно да се натрупва валута. Работите се управляват с точки за умения и са алтернатива на мисиите и могат да отнемат повече време за работа, докато сте далеч.

  CMG може да предложи много повече, включително проучвания, мини игри и дори приложение, което ви позволява да придобиете CryptoCoinz, използван за надграждане на карти CryptoWar. Те дори направиха своя собствена мини-игра против ботове, за да спрат измамниците! Тази игра беше толкова силно разширена за няколко кратки години, че нямам търпение да видя какво ще стане с нея в бъдеще!

  Ето моята реферална връзка, ако искате да проверите играта. Това е напълно безплатно, но можете да платите малка такса, за да получите 1000 хеш мощност, за да започнете да добивате Ethereum, Bitcoin Cash и Dash, които са блокирани преди тази точка.

  връзка ->

  Тук можете да следите техните актуализации и информация

  Twitter

  YouTube

  Instagram

  Diskord

  Кликнете върху звезда, за да оцените!
  [Общо гласове: 7 Среден рейтинг: 5]
  Източникcryptomininggame
  Чрезemptyspace

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

  Актуални

  Последни

  Също може да ви харесат...