Още
  НачалоКриптовалутиАлткойни4 най -добри софтуера за търговия с крипто копия (социална търговия с...

  4 най -добри софтуера за търговия с крипто копия (социална търговия с криптовалута)

  Искате ли да печелите пари от крипто търговия?

  И като много други, вие сте просто начинаещ в света на крипто търговията . Е, не е нужно да се разочаровате, тъй като платформите за търговия с копия са тук, за да ви спасят. Това е един от най -лесните начини всеки да направи касичка по уменията на опитни търговци и да направи пасивен доход. Разбира се, това идва с присъщия риск от търговията, но с дисциплиниран подход и редовно намиране на топ търговци на криптовалути, определено можете да оцените играта на търговия с крипто копия.

  ИмеКопиране на търговияТърговски терминалБотовеПоддържани борсиЦенообразуване
  Gate.ioСобствен обменБезплатно
  eToroСобствен обмен5% за теглене
  PrimeXBTСобствена борсаТакси за изпълнение
  ShrimpyBinance, Bitfinex, Bittrex, KuCoin
  Coinbase pro, Gemini и др
  $ 19/месец
  3CommasBinance, Bybit, Bitmex и дрПроменливи планове

  Но какво, по дяволите, е Copy trading?

  Търсенето с копие е копиране на стратегиите за търговия или сделките на някой друг. Обикновено опитните търговци непрекъснато генерират повече печалба, отколкото загуба. Докато го правим, трябва да знаете, че копирането е известно още като социална търговия или огледална търговия. По същество всички те са едно и също нещо.

  Този софтуер за търговия с копие автоматизира покупко -продажбата на крипто активи чрез смекчаване на първоначалните сделки на професионални търговци. Вие като потребител трябва само да депозирате начален капитал, който може да бъде по -нисък от $ 50, да изберете експертен търговец в една от тези платформи за социална търговия с криптовалути и оттук нататък всичко ще бъде автоматизирано.

  • Хората, които са начинаещи, предпочитат метода за търговия с копие, тъй като по този начин могат да разчитат на експертния опит на опитни търговци.
  • Търговията с копия може да бъде автоматизирана или ръчна. Много по -добре е, когато е автоматизирано.

  Ако сте професионален търговец, можете да предложите услугата си чрез тези социални платформи за търговия и да спечелите печалба, когато хората, копиращи вашите сделки, печелят. Най-добрата част; всичко е автоматизирано и вие бихте действали като хедж фонд.

  Сега няма край на броя на платформите, които предлагат копирна търговия (социална търговия), но както винаги ще улесня търсенето ви, като ви предложа само най-добрите платформи за търговия с копия. Затова се закопчайте, за да научите нещо ново и започнете да печелите от търговия, дори когато нямате предишен опит в търговията.

  Най -добрите платформи за крипто социална търговия, които да използвате за печалба:

  1. Gate.io Копиране на търговия

  Gate.io е добре известна крипто борса, която позволява и на потребители от САЩ. Те предлагат функция за търговия с копия, която е супер лесна за използване.

  За да започнете с функцията за търговия с копия Gate.io, ето стъпките, които се изискват:

  Тук ще видите най -добрите търговци, които можете да копирате.

  5% от нетните печалби ще бъдат предоставени на създателя на първоначалната стратегия, когато стратегията се затвори. Можете да използвате фонда в портфейла си за обмен, за да внедрите и оттук всичко е автоматизирано.Стартирайте Copy Trading на Gate.io

  2. Функция за търговия с копиране на eToro:

  Социалната търговия eToro е доста популярна сред начинаещите, които искат да започнат с функцията за търговия с копия. eToro сключва сделки на различни пазари, включително криптовалути.

  След като активирате акаунта си, в таблото си за управление изберете „Копиране на хора“ и изберете „Крипто“ под раздела „кой инвестира“. Вижте екранната снимка по -долу за по -добро разбиране:

  67% от сметките на инвеститори на дребно губят пари, когато търгуват CFD с този доставчик. Трябва да помислите дали можете да си позволите да поемете високия риск от загуба на парите си. eToro USA LLC не предлага CFD, налични са само истински криптовалути. 

  Има различни филтри, които да ви помогнат да намерите търговец, когото можете да копирате. Моята препоръка е да потърсите търговец, който дава постоянна възвръщаемост за дълъг период, например: 12 месеца.

  Задържането на курсора на мишката върху който и да е профил ще ви даде повече подробности за търговците и това е полезно, за да разберете стила на търговия на конкретен търговец.

  Можете допълнително да кликнете върху всеки профил, за да видите техните подробни статистически данни, които включват представянето във времето, съществуващото им портфолио. След като намерите търговеца, който искате да копирате, просто щракнете върху копие и ще бъдете помолени да добавите средствата.

  Имайте предвид, че има функция, наречена „Спрете копирането“, която е подобна на функцията „Стоп-загуба“ и ви помага да се спасите, когато нещата тръгнат на юг.

  След като всичко се провери, просто продължете напред и депозирайте средства. Можете да депозирате средства в eToro чрез различни методи, включително PayPal .

  С очакваните оценки от 10,4 милиарда долара и компанията скоро ще стане публична чрез компания с бланков чек, eToro е идеален избор за всеки нов инвеститор, който иска да използва социалната търговия за допълнителни печалби.Стартирайте социалната търговия на eToro

  3. PrimeXBT Covesting:

  Covesting е социална платформа за търговия, която не е директно интегрирана с PrimeXBT, което е друга предстояща борса. Този съюз ви помага да се насладите на силата на социалната търговия директно в борсата PrimeXBT. PrimeXBT предлага и търговски терминал , който можете да използвате за извършване на сделки, различни от социални.

  Подобно на eToro, PrimeXBT ви позволява да търгувате с Bitcoin , S&P 500, Gold, EURUSD и 50+ активи . С функцията за социална търговия Covesting можете да избирате между най-добре представящите се стратегии и автоматично да копирате тяхната търговска дейност, за да получите същата възвръщаемост. И ако сте опитен търговец, можете да спечелите до 20% от всички печалби, спечелени от вашите последователи.

  Първите стъпки с функцията PrimeXBT Covesting са прости и ето как да направите това:

  • Създайте акаунт в PrimeXBT (не се изисква KYC по време на писането)
  • Финансирайте сметката си, като използвате някоя от приетите криптовалути. (USDT, ETH, BTC, USDC, COV). Моето предложение е да се използва BTC, тъй като повечето от копиращите търговци използват BTC като механизъм за финансиране.
  • Изберете Covesting от горната лента с менюта и използвайте филтри, за да намерите идеален търговец за копиране.

  Можете да кликнете върху всяко име, за да видите повече статистически данни за техния профил. Тук ще намерите цялата информация, от която се нуждаете, за да изберете професионален търговец, като статистически данни за ефективността, собствения капитал на мениджъра (Количеството собствени пари, които търговецът е вложил), собствения капитал на последователите, коефициента на печалба, описанието на търговеца и разпределението на печалбата.

  След като намерите търговец, който искате да копирате, щракнете върху следване и въведете сумата, която искате да започнете с търговия с копия.

  • Забележка: Можете да използвате символа COV, за да намалите входните такси.
  • Забележка: Моля, имайте предвид, че следването на стратегия, използваща модула Covesting, включва риск от загуба на капитал. Следването на стратегия може да доведе до частична или пълна загуба на вашите средства, следователно не трябва да работите със средства, които не можете да си позволите да загубите.

  Като цяло платформата PrimeXBT Covesting е една от най -добрите платформи за социална търговия там и нещо, което вие като начинаещ може да искате да започнете.Започнете социална търговия на PrimeXBT

  4. Социална търговия със скариди:

  Shrimpy е автоматизиран инструмент за управление на вашето портфолио, а също така предлага функция за социална търговия, която е доста популярна. Можете автоматично да копирате най -добрите търговци на крипто с помощта на Shrimpy. Съм обсъждал Shrimpy по-рано тук .

  Shrimpy предлага както безплатна търговия с копия, така и търговия с премиум копия. Таксите за премиум лидер са допълнителни такси, които се начисляват за следване на лидер. Всеки лидер може да начислява тези допълнителни такси за следване на едно от своите портфейли. Таксите за премиум лидер се начисляват от Shrimpy на месечна база. Двете различни такси, които лидерите могат да начисляват, включват „Такси за изпълнение” и „Активи под такси за управление”.

  Скаридите се предлагат като абонаментен модел, а най -евтиният план е само $ 19/месец.

  Това, което ми харесва в Shrimpy, е социалният му аспект. Лидерите тук са по -отворени за комуникация и много от тях поддържат дневника за търговия, което дава повече прозрачност на техните сделки.

  Shrimpy е платформа за социална търговия с криптовалути и ви позволява да копирате сделки от водещи търговци на следните борси:

  и още няколко крипто борси .

  За да използвате функцията за социална търговия Shrimpy, трябва да свържете любимата си борса към Shrimpy, като използвате функцията API. Ако никога не сте правили това преди, гледайте видеоклипа по -долу, за да разберете как да генерирате API ключ за Binance и след това да се свържете с Shrimpy или подобни платформи.

  След като свържете обмена си с Shrimpy, преминете към социалната функция. Филтрирайте лидерите въз основа на борсата и тяхното представяне.

  Можете да кликнете върху някой от лидерите, за да видите повече подробности за тяхната стратегия, представяне, разпределение и други важни подробности, които биха ви помогнали да изберете правилния лидер, който да копирате за социална търговия.

  След като намерите надежден лидер, който да следвате, щракнете върху следване на лидера и разпределете част от фонда, за да започнете да търгувате с копия.

  Познавам някои от читателитe които използват Shrimpy за социална търговия, и са доста доволни от това. Открих обаче, че интерфейсът не е толкова по -прост, колкото предлага PrimeXBT Covesting , но това може да е само моята гледна точка.Започнете да копирате търговия на Shrimpy

  Заключение: Най -добрите платформи за търговия с крипто копия

  С развитието на пазара на криптовалути можем да очакваме още подобни платформи. Засега обаче това са най -добрите платформи за социална търговия, които можете да използвате, за да копирате сделки от най -добрите търговци.

  Ако търсите една препоръка, бих ви предложил да започнете с PrimeXBT Covesting, тъй като предлага някои страхотни данни и има доказан опит. eToro също е доста популярен, който можете да проучите заедно с PrimeXBT.

  Бих продължил да актуализирам този ресурс, за да ви помогна да се актуализирате с най -добрата платформа за социална търговия, но засега имам няколко въпроса към вас:

  • Какъв е вашият опит с Copy trading?
  • Какви са плюсовете и минусите на социалната търговия?
  • Какви мерки предприемате, за да сведете до минимум риска, когато копирате търговията на други?

  И не на последно място;

  • Кои други платформи използвате за социална търговия?

  Предлага ли Binance функция за социална търговия?

  По време на писането на този ресурс Binance не предлага функцията за социална търговия. Те обаче предлагат бъдеща класация и скоро тази функция може да бъде активирана.

  Кликнете върху звезда, за да оцените!
  [Общо гласове: 4 Среден рейтинг: 5]
  Източникcoinsutra

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

  Актуални

  Последни

  Също може да ви харесат...