Още
  НачалоКриптовалутиАлткойниCoinPoker Review (2021): Сигурност и поверителност в онлайн покера

  CoinPoker Review (2021): Сигурност и поверителност в онлайн покера

  CoinPoker е онлайн покер сайт, който позволява на играчите да използват криптовалута за финансиране на сметките си, което води до повишена сигурност и поверителност. Без принудителни KYC и щедри промоции и наградни фондове, CoinPoker е добро място за хора, които искат да играят без стрес.

  Плюсове и минуси на CoinPoker

  преглед на coinpoker

  Прочетете списък с предимства и недостатъци, които могат да ви помогнат да решите дали CoinPoker е перфектната онлайн покер платформа за вас.

  Професионалисти

  • Децентрализирано разбъркване: CoinPoker е посветен на честната игра, така че те използват генератор на случайни числа в своята блокчейн, за да ги разбъркват, като използват обратна връзка от всеки играч на масата.
  • Щедра програма за препоръчани: след като отговорите на всички изисквания, ще получите 30% от вноските на общността на вашите препоръчани, докато използват платформата.
  • Weekly prize pools: both pros and newcomers can compete for a chance to partake in a weekly prize pool that exceeds USDT 3,000.
  • Рейкбек: получавате част от сумата, спечелена от платформата, обратно всеки понеделник.
  • Ниски нива на принос на общността: вариращи между 2% и 7%, приносите на общността се използват от екипа за връщане на техните играчи под формата на други промоционални дейности.
  • Спортна книга: платформата наскоро добави към своята оферта залагания на спортни книги, с включени 15 вида спорт.
  • Без такси за депозит и теглене: извън обичайните такси, начислявани от всяка блокчейн мрежа, няма да се налага да плащате нищо на самата платформа при депозиране или теглене на парите си.

  Минуси

  • Сравнително малка общност: в момента няма много хора, които играят в CoinPoker – но това означава, че може да срещнете професионални играчи за уникална възможност да играете срещу тях.
  • Поддържат се само адреси на Bitcoin Legacy: макар че това е просто малко неудобство, струва си да знаете, че за да изтеглите пари на вашия BTC адрес, ще трябва да имате старата версия, която започва с 1, тъй като платформата не поддържа нищо друго.

  Какво е CoinPoker?

  CoinPoker е онлайн покер сайт с криптовалута със собствена родна валута, наречена CHP . Сайтът стартира през 2017 г. с пари за игра и премина към реални пари през 2018 г. Платформата използва блокчейн, за да осигури сигурност, прозрачност и произволност, което помага за справяне с всички възможни проблеми с нечестна игра.

  преглед на ключови характеристики на coinpoker

  Самата ниша на криптовалутния покер все още е сравнително малка, което CoinPoker счита за предимство: това означава, че класацията не е затрупана само с професионалисти – дори случайни играчи могат да намерят своя път и да спечелят. Това обаче не означава, че в CoinPoker играят само начинаещи и непринудени: тук можете да се срещнете с Viktor “Isildur1” Blom, TonyG и Isabelle “No Mercy” Mercier за уникална възможност да видите как бихте се издържали срещу професионалисти.

  изтегляне на coinpoker

  Най-общо казано, уебсайтът е много изчистен и организиран и невероятно лесен за очите. Той може да бъде достъпен от цял свят – включително САЩ – и тъй като те приемат само криптовалути, няма нужда да се притеснявате за проблеми с банките. CoinPoker също не налага никакви проверки на KYC, което означава, че техните потребители не трябва да се притесняват за нарушения на поверителността. Вместо това криптовалутите, които включват USDT, ETH и BTC, заедно с местния CHF предлагат скорост, сигурност и надеждност.

  преглед на coinpoker

  Как да започнем

  Започването на игра в CoinPoker е изключително просто: просто следвайте връзката, за да изтеглите и инсталирате приложението, след това изберете потребителско име и настройте акаунта си. Като алтернатива, ако вече сте създали акаунт и сега просто преинсталирате, можете да влезете веднага. След като въведете основната си информация, ще получите имейл за потвърждение. Има допълнителна стъпка за проверка: можете да избирате между проверка на телефонен номер, при която получавате код чрез SMS, или приложение KYC на трета страна, наречено Civic, което инсталирате и след това сканирате баркод, за да завършите настройката на вашия акаунт.

  изтегляне на преглед на coinpoker

  Това е далеч от традиционната идея на KYC: вместо да се налага да предоставяте абсолютно всеки детайл от личния си живот – много доставчици, настояващи за KYC, ще ви питат като например каква е годишната ви заплата или какво правите с парите си – просто трябва да докажете, че не сте бот и имате достъп до телефон.

  С отстраняването на проверката единственото допълнително нещо, което трябва да направите, преди да ударите таблиците, е попълването на акаунта ви (което ще разгледаме по-подробно в отделен раздел – междувременно можете да бъдете сигурни, че изобщо не е сложно) . В случай, че срещнете някакви проблеми, платформата ви приканва да се чувствате свободни да се свържете с екипа за поддръжка чрез имейл или дори да се присъедините към техния Telegram channel, even if it’s just to hang out with other players.

  Игри CoinPoker

  Освен покер, CoinPoker предлага и спортна книга. От самото си начало букмейкърът им обхваща 15 спорта както с пазари преди мач, така и с игра, пазарни коефициенти и всички големи футболни и баскетболни лиги.

  coinpoker спортна книга

  Разбира се, покерът все още е основният им фокус. Тук ще намерите Texas Hold ‘Em, Short Deck, Pot-Limit Omaha и 5-Card Omaha. Феновете на Texas Hold ‘Em също могат да играят Cosmic Spins, които могат да предложат награден фонд на стойност до 1000 пъти повече от първоначалния ви вход. В духа на справедливост и прозрачност, платформата има и подробна публикация в блога с шансовете и правилата за Cosmic Spin.

  преглед на coinpoker

  Какви са приносите на общността?

  Приносът на общността (CC) е важна част от CoinPoker. Тъй като самата платформа е без комисионна, има ниски нива на принос на общността, които я задвижват – вместо обичайните приходи от комисионни на масата, използвани от традиционните магазини за тухли и хоросани. Тези средства се връщат на играчите, тъй като те са пулът, от който идват промоциите, наред с други неща.

  Ставките за CC варират между 2% и 7%. Вноските в кеш игрите са 3%, докато турнирите са 7%. Цифрите обаче не са поставени в камък, тъй като екипът гарантира, че ще вземе под внимание отзивите на общността. Въпреки че могат да бъдат платени във всяка валута, приета от платформата, плащането в CHP е за предпочитане и предлага специално лечение, което ще разгледаме по-долу.

  CoinPoker бонуси

  По-голямата част от играчите ще искат да знаят дали дадена платформа предлага стимули за това да останат лоялни към тях. Въпреки че CoinPoker няма традиционни бонуси за добре дошли, които възнаграждават новодошлите само за регистрация, те го компенсират с други начини да увеличите портфейла си.

  Реферална програма

  Една от техните текущи промоции е реферална програма. Започвате с влизане и навигация до менюто на касата на работния плот или менюто на акаунта на мобилния телефон. Тук ще намерите връзката си за препоръки – просто я споделете с толкова приятели, колкото искате, с минимум две, преди наградите да започнат да се въвеждат, и да получите 30% от общия размер на вноските на общността, които те правят. Това също идва с прикачени низове: не можете да получите нищо, преди и двата ви реферала да придобият поне USDT 2 в приноса на общността.

  програма за реферали на coinpoker

  След като наградите станат допустими за заявяване, ще трябва да направите това на ръка – макар че няма нищо повече от това да кликнете върху бутон, който казва „Прехвърляне в баланс“. Макар и да не е автоматично, това също не е страшен процес, който ще ви отнеме цялото време. Също така е далеч от еднократно нещо: след като всички изисквания са изпълнени, вие ще продължите да получавате наградата си, докато вашите реферали играят в CoinPoker.

  Седмичен награден фонд

  Седмичен награден фонд от над USDT 3000 се разпределя в три различни класации: No Limit Hold ‘Em (NLHE), Multi Table Tournament (MTT) и Omaha poker (PLO). Общо 150 играчи получават своя дял от наградата всяка седмица. Класацията на MTT разделя USD 860 всяка седмица помежду си, докато класацията Cash – която включва и NLHE, и PLO – получава общите 2300 USDT всяка седмица.

  coinpoker бонус

  Изчисленията са доста прости: за MTT вашите точки ще зависят от броя на бай-ините, броя на участниците и заетото място. Междувременно класацията на Cash изчислява точки въз основа на броя на големите блиндове, отишли ​​за приноса на Общността, като ефективно възнаграждава дейност, а не залози. Освен това, ако изберете CHP, когато плащате вноски от общността, ще получите допълнителни 50% точки като стимул за играчите да използват собствената монета на платформата.

  Bad Beat Jackpot & Rakeback

  И начинаещи, и ветерани ще се съгласят, че има няколко неща, които са толкова разочароващи, колкото лош ритъм. Ето защо CoinPoker представи Bad Beat Jackpot, задействан, когато много добра ръка бъде победена от още по-добра – и след като бъде задействана, всички на печелившата маса ще бъдат възнаградени, независимо от тяхната ръка. Няма нищо като награда, която да отнеме жилото.

  лош бит джакпот

  Освен това CoinPoker включва и концепция, наречена рейкбек: малък процент от пота се взема (рейк) от CoinPoker всеки път, когато се играе ръка. Платформата следи добре това и 20% от общия рейк, който плащате в CHP, ви се връща всеки понеделник.

  Депозити и тегления

  Преди да започнете да играете в CoinPoker, ще трябва да попълните акаунта си. За да депозирате, просто трябва да изпратите желаната сума от BTC, ETH, USDT или CHP от личния си портфейл до вашия акаунт в CoinPoker. Платформата също така ви предупреждава да не изпращате директно от борса, защото това няма да работи, което означава, че вашите средства ще бъдат загубени. Платформата не начислява такси за депозиране. Депозитите са незабавни във всички случаи, с изключение на BTC, което може да отнеме няколко часа, преди да достигне необходимия брой потвърждения.

  Когато депозирате за първи път, ще трябва да предоставите номера на портфейла си. Това е трайно присвоено на вашия акаунт, което означава, че ще можете да попълвате акаунта си в CoinPoker само от този един портфейл. Това може да бъде нулирано, в случай че промените портфейла си по някаква причина, но само като преминете през необходимите стъпки с техния екип за поддръжка.

  Тегленето е още по-просто: за ETH, USDT и CHP платформата препоръчва използването на портфейл MEW, тъй като таксите за суап са под 1%. Средствата се изпращат в същия портфейл, който сте използвали за депозиране.

  Тегленията от BTC обаче са малко по-различни: първо, минималната сума, която можете да изтеглите, е 1000 CHP. Ще трябва да платите и такса за транзакция за конвертиране на CHP в BTC. Също така ще трябва да предоставите стар BTC адрес, който започва с 1; нови формати не се поддържат. Процесът на изтегляне също отнема повече време, но това се дължи на изискванията на Биткойн, а не на нещо, което платформата може да повлияе.

  CoinPoker сигурност

  CoinPoker се отнася много сериозно към сигурността на своите потребители. Първо, за съжаление много често срещан проблем с онлайн покер стаите е измамният потенциал. CoinPoker се справя с това чрез въвеждане на генератор на произволни числа върху блокчейна, който се използва като децентрализиран софтуер за разбъркване на карти. Всички играчи на масата предоставят вход, който се използва от софтуера за определяне на крайната стойност на разклащане, така че разбъркването е възможно най-честно. Платформата също така има система за честна игра и борба с измамите, която гарантира, че никой не използва софтуер на трети страни – неетичната или автоматизирана игра е премахната.

  преглед на coinpoker

  Сайтът обаче не посочва дали те държат средства в офлайн портфейли или използват други мерки за сигурност. За личните акаунти сигурността идва от факта, че можете да депозирате и теглите само с един личен портфейл – това гарантира, че средствата са ваши и само ваши.

  Поддръжка на CoinPoker

  CoinPoker предлага поддръжка на клиенти чрез специален имейл адрес, но също така и Telegram канал, където можете да се срещнете с други играчи и да разговаряте с тях. Потребителите се насърчават да се свържат с екипа за поддръжка, в случай че се нуждаят от помощ, но също така и за неща като промяна на портфейла на акаунта ви или възникване на проблеми. В сайта няма интегрирана функция за чат на живо, нито телефонни номера, чрез които можете да ги достигнете.

  Заключение

  CoinPoker е сложна криптовалутна покер платформа, която поставя удовлетвореността на клиентите на преден план. С щедри наградни фондове, промоции и страхотна програма за препоръки, играчите ще могат да попълват акаунта си по различни начини – през цялото време да играят покер чрез сигурна платформа, без да се притесняват дали други играчи потенциално изневеряват.

  Кликнете върху звезда, за да оцените!
  [Общо гласове: 4 Среден рейтинг: 5]

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

  Актуални

  Последни

  Също може да ви харесат...