Още
  НачалоКриптовалутиNFTsКак да направите пасивен доход с криптовалути през 2024 година

  Как да направите пасивен доход с криптовалути през 2024 година

  Е, за начало ще трябва да започнете, като си вземете биткойн портфейл . Можете да се регистрирате за Bitcoin Wallet  на всеки от следните сайтове или и на трите! Винаги е по-добре да имате повече от 2 портфейла за по-добра сигурност и удобство. Никога не искате да държите всичките си яйца в една кошница!


  Atomic – Портфейл за настолни компютри / приложения

  Atomic е най-сложният мулти-валутен десктоп портфейл с добавената възможност за незабавно преобразуване на една криптовалута в друга с най-добрия текущ обменен курс. Един-единствен портфейл за всички ваши криптовалути. Понастоящем разполага с над 130 популярни криптовалути, като много други са в процес на подготовка! Atomic ви позволява да изпращате, получавате, обменяте и залагате всичко безпроблемно на собствения си настолен компютър, лаптоп или телефон с елегантно и лесно за използване табло за управление. Вече е на разположение, за да печелите залагащи награди на популярни алткойни като NEO, Tezos, Tron, Cosmos и други! Atomic Wallet се предлага и със собствен Native Token, който ви позволява да спестявате и печелите още повече от всяка транзакция, която правите в портфейла.

  Онлайн Портфейл Blockchain

  Този портфейл ви позволява да:

  • Купувайте и продавайте крипто за минути
  • Купете незабавно биткойн с кредитна карта, дебитна карта или като свържете вашата банка.
  • Печелете до 13,5% награди лихва върху вашето крипто
  • Контролирайте средствата си с портфейл с частни ключове
  • Вкъщи или в движение
  • Всички ваши криптовалути на едно място
  • Можете да изберете да видите баланса си, отразен във вашата местна валута
  • 4-цифрен щифт или биометрично удостоверяване с разпознаване на пръстови отпечатъци

  Най-популярният начин в света за покупка, продажба и търговия с криптовалути
  Доверен от милиони от 2011 г. с над 1 трилион долара в крипто транзакции

  Хардуерен Портфейл Ledger

  Устройствата Ledger поддържат хиляди криптовалути с лесен достъп до борси, DeFi приложения и софтуерни портфейли.

  Спечелете биткойни на стойност $10 за всеки приятел, който закупи хардуерен портфейл на Ledger. Те също ще спечелят $10, когато купуват чрез вашата реферална връзка.

  И двете версии на портфейла Ledger могат да поддържат повече от 1000 криптовалути . Те също така осигуряват достъп до приложения за децентрализирано финансиране или dapps и управление на незаменими токени или NFT . Със свързаните настолни и мобилни приложения на Ledger можете да купувате, залагате и разменяте монети.

  Присъединете се към новата програма Ledger Refer a Friend.  Стъпка # 1 за печелене на ПАСИВНО крипто СЕ присъединЕТЕ към тези най-добре платени сайтове „ФОСЕТИ / кранове“

  Какво представляват крипто крановете/фосети – Видео ръководство

  Предоставяме ви подбрана селекция с най- добре плащащите биткойн кранове онлайн. Вече няма нужда да прекарвате стотици безброй часове в търсене на най- добре плащащите кранове , тъй като имаме всички изброени тук за вас и актуални! Просто се регистрирайте за всеки кран, като използвате публичния си адрес на биткойн портфейла и започнете да печелите Bitcoin бързо, БЕЗПЛАТНО и лесно!

  * Уверете се, че сте добавили тази страница в отметки, докато добавям нова информация и актуализации на месечна база! *

  Последна актуализация на 05/ 06 / 2023 г.

  Топ сайтове – „крипто кранове“ онлайн!


  Топ сайтове – „крипто кранове-игри“ онлайн!

  КРИПТО ПОДАРЪЦИ

  КРИПТО AIRDROPS са маркетингова стратегия, използвана от криптовалутните компании за популяризиране на тяхната марка и повишаване на осведомеността за техния проект. За да участвате, обикновено трябва да отговаряте на определени изисквания и да предоставите на компанията адреса на публичния си портфейл за криптовалута (НЕ личния си адрес или фраза за достъп). След това можете да задържите или продадете получените токени, но няма гаранция за печелене на пари, тъй като стойността на криптовалутата може да бъде нестабилна и успехът на даден проект не винаги е сигурен. Важно е да проучите всеки проект, преди да участвате в техния въздушен десант или да инвестирате в техните жетони.

  Безплатна услуга, която можете да използвате, за да проверите дали отговаряте на изискванията, заявявате или сте пропуснали Airdrops, е Earndrop.io . Просто се регистрирате и получавате до 2 безплатни крипто портфейла, които можете да регистрирате, за да проверите дали имате текущи въздушни капки, които можете да заявите за безплатни пари. Ако имате повече от 2 крипто портфейла, ще трябва да използвате платената им услуга. Но малко измама, която разбрах, е, че можете да проверите един по един и да ги изтриете, докато ги проверявате, за да видите всичките си крипто портфейли и да заявите всички въздушни капки, които дори не сте заявили или дори не сте знаели, че имате. Лесни пари!

  Понастоящем има стотици раздавания за криптовалута ежедневно. Не искате да пропускате безплатни крипто подаръци, тъй като това е най-лесният начин да натрупате някои големи торби биткойни и алткойни, ако случайно спечелите някое от раздаванията, което и да е. Трудната част е да ги намериш и да знаеш кои са легитимни и актуални. Затова създадох уебсайт, където можете да намерите всички текущи крипто раздавания, които ще ви осигурят най-големите печалби. Което аз лично актуализирам ежедневно и сам съм го въвел. Така че определено ви препоръчвам да посетите BitcoinGoldenTicket.com и да се регистрирате за всяко раздаване, изброено на началната страница.


  Печелете крипто от изпълняване на лесни задачи

  Следните сайтове ви печелят безплатни биткойни, като кликнете върху реклами и разглеждате крипто сайтове или дори изпълнявате прости задачи! Колкото повече от тези сайтове се регистрирате или изпълнявате задача, толкова повече печелите. Друго нещо, което горещо препоръчвам, е да рекламирате вашите препратки към тези сайтове. По този начин можете да спечелите повече реферали, които печелят биткойни толкова по-бързо. Колкото повече харчите за реклама на тези сайтове, толкова по-голям е вашият списък с препоръки и толкова по-бързо печелите биткойни на Automatic. Моля, имайте предвид обаче, че наистина от вас зависи дали искате да похарчите биткойн за реклама. Винаги можете да опитате да рекламирате на тези сайтове по-късно, когато имате малко повече от 0,001 BTC в портфейла си. Междувременно нека се възползваме от техните високи безплатни биткойн изплащания!


  правeтe пари онлайн, като споделятe своята интернет връзкa

  Изтегли. 
  Инсталирай. 
  Печели.

  Това е истински пасивен доход – без усилие!

  Honeygain е първото приложение, което позволява на потребителите да правят пари онлайн, като споделят своята интернет връзка. Потребителите вече могат да достигнат пълния потенциал на своите мрежи, като получат пари обратно в портфейлите си!

  Като щракнете върху тази връзка, ще бъдете пренасочени към страницата за регистрация на Honeygain – след като завършите регистрацията си, $5 ще бъдат добавени към баланса на вашия Honeygain акаунт

  Готови ли сте да печелите пари без усилия? Включи се сега!


  Печелете безплатни биткойни от „Печелете Coinbase“

  Coinbase стартира нов проект „ CoinbaseEarn “ за повишаване на осведомеността сред хората за криптовалутата и основните технологии, блокчейн. Има видео уроци под формата на курсове за някои криптовалути, изброени на платформата Coinbase.

  Можете да гледате видеоклипове и да изпълнявате някои незначителни задачи. Правейки тези прости задачи, можете да спечелите криптовалута на стойност от $ 50 до $ 250, която след това можете да конвертирате в биткойн на всяка платформа за търговия.

  Просто трябва да научите за криптовалутата и в замяна ще получите безплатна крипто.

  Първата стъпка е да създадете акаунт и след като се регистрирате. Можете да гледате видео уроците на всяка криптовалута. Например бих искал да разбера криптовалутата DAI, за да получа някакви награди.

  Ще се отвори списъкът с уроците, като всеки от тях ще отнеме приблизително 2-3 минути.

  Печеленето на крипто от този проект е сигурен метод и без никакъв шанс за измама, тъй като Coinbase е видна платформа за търговия с криптовалута.


  Създайте своите страници, които ще стимулират безплатен трафик към вашите реферални връзки

  Facebook

  Създайте своя собствена Facebook страница, свързана с криптовалута . Бих предложил да създадете бизнес страница във Facebook или Facebook Group . НЕ лична страница във Facebook, по този начин можете да създадете следното и да го направите много просто.

  След като успешно сте създали вашата страница или групова страница, ще можете да започнете да популяризирате вашите препратки . Уверете се, че всеки път, когато публикувате във Facebook, изпращате атрактивно изображение, заедно с връзката си с препоръки с тези популярни хаштагове :   #bitcoin #cryptocurrency #freebitcoin #blockchain #crypto @bitcoin . По този начин ще получите ГОЛЯМИ резултати.

  Опитайте да използвате Hashtagify.me за по-страхотни идеи за хештегове, които да използвате, когато споделяте в акаунтите си в социалните медии.

  Twitter

  Създайте и страница в Twitter, свързана с криптовалута . Точно както във Facebook, когато публикувате, опитайте да използвате същите хаштагове и атрактивно изображение за най-добри резултати. Опитайте се да публикувате редовно, но НЕ спам! Понастоящем в Twitter има огромен биткойн, така че не забравяйте да си вземете безплатен акаунт. След като създадете хубава и атрактивна страница в Twitter, започнете да следвате всички влиятелни компании и лица, свързани с крипто. Можете да харесате и повторно туитвате техните интересни крипто туитове и да получите по-голям шанс те да следят и повторно туитнат вашите туитове обратно. По този начин започвате да изграждате голямо крипто следване. Това ще ви предостави страхотен целеви списък, за да започнете да рекламирате вашите реферални връзки и биткойн продуктисъщо. Щракнете върху бутона по-долу за поетапно ръководство за това как да се регистрирате за вашия собствен професионален акаунт в Twitter. Моята лична препоръка е да се регистрирате за известия за уебсайтове, свързани с Cryptocurrency News, за да можете да споделяте най-новите новини в Twitter, за да получите по-бързо следване.

  Publish0x

  Най-лесният начин да се обясни Publish0x е, че това е криптоагностична платформа за публикуване, подобна на Steemit и Medium, където както авторите, така и читателите печелят различни жетони. На Publish0x всъщност можете да печелите крипто по 4 различни начина.

  1. Печелете крипто, като четете статии
  2. Печелете крипто чрез блогове – (Blogging е само с покана, която можете да използвате връзката за регистрация по-долу)
  3. Печелете крипто, като споделяте страхотни статии, които ви харесаха да четете.
  4. Печелете крипто, като споделяте своите партньорски връзки в статиите, които пишете и споделяте в Publish0x.

  В момента можете да печелите Ethereum, Basic Token Token и други криптовалути на Publish0x. Моля, имайте предвид, че Publish0x актуализира постоянно Cryptos, които печелите на тяхната платформа. Така че за най-новия списък с криптовалути можете да печелите с тях, ще трябва да посетите тяхната платформа.

  LBRY

  Ако искате да споделяте или създавате свои собствени видеоклипове или вече имате собствен канал в YouTube, тогава LBRY определено е за вас! Точно като Youtube, но на LBRY можете да публикувате всичко, което искате, без ограничения. Точно така, вие не сваляте видеоклиповете си, ако не бъдат одобрени. Тъй като LBRY се захранва от Blockchain. Къде можете да спечелите LBRY Tokens за гледане на видеоклипове на други потребители или за изпълнение на прости ежедневни задачи. 

  LBRY е нов протокол, който позволява на всеки да създава приложения, които взаимодействат с цифрово съдържание в мрежата на LBRY. Приложенията, създадени с помощта на протокола, позволяват на създателите да качват работата си в мрежата на хостове LBRY (като BitTorrent), да определят цена на поток или изтегляне (като iTunes) или да я подаряват безплатно (като YouTube без реклами). Работата, която публикувате, може да бъде видео, аудио файлове, документи или друг вид файл. Започнете да получавате пари за споделяне на вашето съдържание с LBRY.

  Minds

  Сега Minds е смесица от Twitter и Facebook. Minds съществува само от няколко години и бързо се издигна до върха. Със стотици хиляди потребители и нарастващ ежедневно, Minds има потенциал да надмине други големи известни социални мрежи през следващите години! Тъй като плаща на своите потребители в Minds Tokens за това, че просто са социални с приятелите и последователите си в сравнение с Facebook, където НЕ получавате награда за това, че са социални!

  Ако искате да рекламирате своите партньорски връзки, да общувате с приятели, да споделяте медиите или бизнеса си, добре, Minds може да ви помогне с всичко това и много повече. Той дори може да получи вашия уебсайт или блог повече безплатен трафик . Отидете да разберете защо Minds се счита за социална платформа за крипто общността!

  Ecency

  Ecency е децентрализирана социална мрежа, базирана на блокчейн, задвижвана от Hive (https://hive.io/). Ecency е дом на свободата на словото и възнаграждаване на общностите за създателите на съдържание с истинска / пълна собственост. Основана през август 2016 г. като алтернативна социална мрежа, която е нецензурирана, контролирана от потребителите, неизменна и с отворен код. Има много независими и доброволни сътрудници, които работят заедно, за да донесат визията на масите. Ecency е център на общности, задвижвани от най-съвременни технологии, където потребителите получават заплащане за своето време, ресурси и обучение, като същевременно имат пълен контрол над своя акаунт, общности и съдържание. Чрез лекота на използване потребителите не само се учат, но и стават инвеститори и новатори на новия интернет. Каква е разликата от другите социални мрежи? Основната разлика, Ecency се основава на блокчейн, което означава, че съдържанието е неизменно и нецензурируемо.Вие притежавате вашата общност и акаунт, никой освен вас няма пълен контрол върху вашите данни. Овластяване на истинската свобода на словото. Ecency също е с отворен код, възнаграждаващ и иновативен, изграден и притежаван от потребителите. Стремете се към величие!


  Планирайте целия си месец / година публикации в социалните медии в минути

  Ако искате да спестите време, а имам предвид много време! Както всички знаем, публикуването в социалните медии отнема изключително много време. Е, определено бих препоръчал да разгледате FPTraffic, инструмент за планиране на социални медии, който ще ви спести безброй часове от необходимостта да публикувате ръчно във Facebook и Twitter. Можете да публикувате публикации в социалните медии за цял месец за по-малко от 30 минути. Да не говорим, че дори ви позволява да създавате мемове, да качвате свои собствени изображения, да търсите популярни публикации за повторно публикуване, да импортирате продукти на Amazon и eBay, да импортирате RSS емисии, вашите крипто реферални връзки и много други! Всички с много лесен за използване интерфейс и табло за управление. Не мога да благодаря достатъчно на този инструмент, той ми спести стотици часове и ми донесе огромно количество последователи и потенциални клиенти в социалните медии. Това е като да имате собствен личен асистент в социалните медии, който да работи автоматично за вас през цялата година. Този инструмент си струва да отделите време за проверка. В крайна сметка БЕЗПЛАТНО е да изпробвате!


  Притежавате ли уеб сайт с WordPress?

  Ако в момента притежавате уебсайт, задвижван от WordPress, силно препоръчвам да добавите приставката Blockonomics, която е безплатна приставка за използване и ви позволява да приемате безупречно биткойн плащания или дарения. Много лесни за настройка и те също имат видео уроци в YouTube с невероятно обслужване на клиентите. Страхотен плъгин, ако имате магазин и искате да започнете да приемате биткойн като плащане. Това е най-лесният и бърз начин за реално печелене на биткойн. 


  Банерна реклама

  След като създадете и стартирате уебсайта си, не забравяйте да имате място за реклама на някои банери, силно препоръчвам да се регистрирате за A-Ads и LeadsLeap. Ако се регистрирате като издател и поставите техния HTML код, те ще ви предоставят (за своите реклами). Няма да повярвате на броя биткойни, които ще получавате ежедневно ! Колкото повече трафик имате, толкова повече биткойни ще печелите, ясни и прости. Готиното при A-Ads е, че те изплащат директно към вашия портфейл за биткойн веднага щом достигне минималния ви праг за изплащане . Имайте предвид, че ви плащат за всяко впечатление и кликване, което получавате. Можете да видите примерен банер, който A-ads и LeadsLeap ви предоставят точно отдолу.

  Също така бих препоръчал да помислите за разглеждане на EthereumAds.com . Изцяло нов начин за осигуряване на приходи от вашите банерни реклами за по-малко от 1 минута, като просто добавите техния HTML фрагмент към вашия уебсайт или блог. Просто поставете адреса си в Ethereum и автоматично плащайте в портфейла си, без да е необходима регистрация или участваща средна компания. Това е бъдещето на банерната реклама.


  Можете да дарите на текущата страница само с едно щракване на някой от тези банери 😀


  Направете биткойн с къси връзки

  Ако в момента използвате услуги като Bitly.com за съкращаване на вашите URL връзки, има нови уебсайтове, наречени AdFoc.us и ShrinkMe.io ,  които ви позволяват да печелите Bitcoin за всяко кликване, което получавате от съкратените връзки, които създавате и споделяте. Просто превърнете всяко съдържание, което създавате, в биткойн: уебсайт, блогове, туитове, публикации във форуми, торенти, изображения и др. Рекламодателите изплащат най-голямата част от средствата към вас! И така, защо да не получите заплащане за това, че правите нещо, което правите в момента, вече безплатно? Тази услуга е задължителна и напълно безплатна за използване. Печелете още повече, ако можете да убедите приятелите и семейството си също да използват услугите им.


  Инвестирайте биткойна си разумно

  След като спечелите достатъчно биткойн, силно препоръчвам да инвестирате в сайтове за взаимно заемане . Вместо просто да съхранявате биткойните си, можете да спечелите лихва върху него, като го давате на други или дори да го поставите на крипто спестовна сметка и да му оставите да печели лихва с течение на времето. Винаги е по-добре да диверсифицирате инвестициите си, за да можете да постигнете по-добра възвръщаемост с безопасни и стабилни доходи. Следните опции могат да ви осигурят стабилна възвръщаемост на инвестицията.


  Как да спечелите интерес към вашия крипто

  1. Celsiusnetwork –  Това ново приложение буквално промени играта, когато става въпрос за печелене на лихва върху вашата криптовалута. В момента те имат топ криптовалути, които можете да спечелите до 7% годишна лихва върху вашите BTC, ETH, LTC, DASH и много други. Така например, ако направите депозит на стойност 10 000 долара криптовалута, ще получите около 475 долара годишно на лихва. Сега няма банкова спестовна сметка, която да може да ви осигури такива видове възвръщаемост. Лично аз използвам приложението Целзий от първия ден, когато стартират. Обичам колко лесно ми правят да получа награда за нещо, което вече правех, и това държи на моята криптовалута.

  Целзий НЕ осигурява заключване. Можете да изтеглите вашите цифрови активи, когато имате нужда от тях, без такси или санкции и всички депозити са сигурни и защитени от BitGo.

  2. BlockFi   -Блоковата сметка за лихви (BIA) ви позволява да печелите сложна лихва върху вашите Bitcoin, Ether и GUSD. Просто съхранявайте крипто в BlockFi и печелете лихви, изплащани в Bitcoin, Ether и Gemini Dollar всеки месец (до 6,2%). Тази утвърдена платформа за интереси е подкрепена от Gemini Exchange и Cold Storage. Посетете уебсайта им, за да научите повече за това как можете да постигнете финансовите си цели с BlockFi. Откриването на акаунт е бързо и лесно.

  3. Nexo   -Nexo е един от най-големите играчи в крипто индустрията. Те са най-голямата и доверена институция за кредитиране и печалба в света в индустрията на цифровите финанси. С Nexo можете да спечелите до 5% на вашата крипто и до 10% на стабилни монети, изплащани ежедневно със сложна лихва! С най-добрата застраховка, предоставена от BitGo, която осигурява 100% технология за студено съхранение в банкови трезори клас III и 100 милиона долара застраховка върху попечителски активи Да не говорим за нулеви такси при тегления и без минимален депозит, който да започне да печели лихва върху вашата крипто.

  Създайте пасивен доход с вашата криптовалута и отворете спестовна сметка с висока доходност в Nexo днес.

  4. Crypto   – С Crypto.com можете да спечелите до 8% годишно на вашата крипто. Можете да спечелите интерес към Bitcoin, Ethereum, Litecoin, XRP и някои стабилни монети. Скоро ще бъдат добавени още много криптовалути! Ако случайно заложите техния MCO Token на платформата, можете да спечелите до 2% повече на вашия крипто. Всички лихви се изплащат ежеседмично и в криптовалутата, която сте депозирали. Така например, ако депозирате Биткойн, ще спечелите лихвата си, изплатена в Биткойн. Тяхната платформа е много лесна за използване и е достъпна за Android и iOS. Това приложение всъщност е едно от най-широко използваните приложения за изплащане на лихви и възможността за получаване на дебитна карта, за да можете лесно да похарчите нашия Crypto навсякъде, където е приета Visa.

  Печелете повече от крипто, когато използвате моя реферален код: 54bj9qsh9t

  5. Voyager   -Обичам да използвам това приложение, тъй като е всичко в едно приложение за закупуване на биткойн, печелене на лихви от популярни криптовалути и да не говорим, че има вграден обмен с търговия без комисионна. Да, задължително крипто приложение за всичко в едно. Сега с това приложение може да не ви даде най-добрия интерес в сравнение с останалите три споменати по-горе, но те ви позволяват да управлявате крипто безпроблемно и удобно. Те също така ви позволяват да правите повтарящи се покупки ежедневно, седмично или месечно директно от вашата свързана банкова сметка. Друго страхотно нещо, което харесвам в това приложение, е, че те ви позволяват да проследявате ефективността на портфолиото си с предоставени разширени диаграми с данни в реално време. Всичко в приложението с лесно за използване табло за управление. Страхотно приложение за всички за начинаещи.

  Приложението Voyager е достъпно в Apple Store или Google Play Store . Аз ви каня да изтеглите приложението и когато търговията първата си $ 100 в рамките на приложението, което ще получи $ 25 стойност на Bitcoin , когато използвате моя линк и код:  JOEF24 – rewards.investvoyager.com

  6. Crypterium  – Пробвали ли сте Crypterium? Тя ви позволява да купувате, изпращате, обменяте или осребрявате крипто, както и да кандидатствате за първата им глобална крипто карта. Обичам това приложение. Наскоро те също стартираха изцяло новата си спестовна сметка, където можете да спечелите до 9,6% лихва върху вашата крипто. Те планират да бъдат първата в света Crypto Bank, където получавате всичко, което традиционната банка предлага, но за крипто потребители, всичко на вашия телефон. Да не говорим, че те също предоставят невероятни безплатни услуги като изцяло новия им инструмент за прогнозиране на цените на изкуствения интелект, проследяване на портфолио и много повече! По принцип всичко в една сметка в Crypto Bank!

  Регистрирайте се с код: 2dz40 – и направете транзакция от $ 50, за да получите бонус от $ 5, изплатен в крипто.

  7. StakeCube   -една от първите сложни лихвени системи с най-високи лихви, калкулатор, дневни изплащания и без време за заключване. Четири различни и автоматизирани потока от доходи предлагат гаранция за изплащане. Най-новите технологии за хладилно съхранение и доказателство за средства са напълно прозрачни и проследими със StakeCube.

  Печелете до 11,57% лихва годишно (0,03% дневно), което е значително по-високо от традиционните банкови депозити и алтернативни платформи за крипто инвестиране. StakeCube ви предлага пълна гъвкавост, като ви позволява да добавяте и теглите средства по всяко време – монетите не трябва да се заключват за фиксирани периоди.

  Силата на смесване гарантира, че всеки ден по-голяма лихва се кредитира във вашата сметка, което ви позволява да се насладите на сигурен високодоходен пасивен доход без никакви такси или комисиони.

  Потоците на доходи на Stakecube, които покриват ежедневните плащания към техните потребители, както и хладилните складове, са напълно прозрачни и проследими за всички.

  Страхотна алтернатива за онлайн портфейл с предимството на сложната лихва върху вашата крипто. Те също така предлагат ежедневен високоплащащ кран, който можете да заявявате ежедневно, за добавяне на крипто към вашия портфейл.

  8. FreeBitco.in   –   сметката FreeBitco.in вече е и спестовна сметка за биткойн! Получавайте сложна лихва върху всеки баланс, който държите във вашия акаунт в FreeBitco.io , без да правите нищо. Всичко, което трябва да направите, е да поддържате баланс от поне 30 000 сатоши (0,0003 BTC) във вашата сметка в FreeBitco.in и те ще ви плащат сложни лихви върху пълния ви баланс всеки ден. Няма период за заключване, за да спечелите лихва (започвате да печелите лихва още от първия ден!) И балансът ви може да бъде изтеглен по всяко време, когато пожелаете. Отнасяйте се към сметката си в FreeBitco.in като към спестовна сметка с незабавен достъп, за да задържите излишните си биткойни и да спечелите пасивна лихвана баланса на сметката ви всеки ден. Хубавото на FreeBitco.in е, че получавате паролата си и двуфакторно удостоверяване, защитаващо вашите биткойни. И само за да ви уведомим, FreeBitco.in съществува вече повече от 6 години и брои. И до днес те все още остават онлайн кранът за биткойн №1 .


  Печелете остатъчен доход с залагане

  1. Bitrue -размяната на Bitrue се създава от група ентусиасти на блокчейн и се фокусира върху търговията с криптовалути. Те са улеснили много лесно тези, които влизат в крипто за първи път и са им помогнали при търговията да управляват успешно своите крипто инвестиции. Използвам Bitrue откакто излязоха за пръв път със своята Power Piggy Service. Която е услуга, която те предоставят, за да залагате вашата криптовалута и да печелите от 5,3% до 17% от вашата крипто. Сега начинът на залагане е, че трябва да имате заключена криптовалута за определен период от време, за да узрее и да спечелите лихва върху нея. В момента те имат Staking for Bitcoin, XRP, Ethereum, Litecoin, Cardano и много други популярни криптовалути. Те обаче имат минимум, за да се класират за ежедневните си услуги за залагане на Power Piggy. Така че, ако случайно имате някои допълнителни биткойни, съхранявани в нежелани портфейли. Защо не опитате Bitrue и спечелите някои залагащи награди от него.

  Регистрирайте се днес за шанс да спечелите до 240 000 XRP – Искайте награда за регистрация на безплатен XRP, депозиран във вашия акаунт, и спечелете лихва върху вашата крипто, като използвате следната връзка за регистрация:  Bitrue.com

  2. Atomic Wallet -С изцяло новия сложен портфейл Atomic Desktop / App, вече можете да залагате популярни криптовалути в рамките на портфейла си само с едно щракване на бутон. Невероятен портфейл за начинаещи, които искат да започнат да се учат как да започнат да залагат монетите си, този портфейл ви позволява да залагате без технически познания.

  Понастоящем Atomic Wallet поддържа залагане на Tron, Tezos, Cosmos, NEO, VeChain и много други популярни криптовалути, като скоро ще бъдат добавени още много други. Ако в момента имате тези криптовалути, които седят в други портфейли, не печелите никакви награди. Защо не оставите вашата крипто работа за вас, като ги заложите в атомния портфейл. 

  Вдигнете ръка, това е най-любимият ми и най-използваният портфейл, тъй като те осигуряват невероятна 5-звездна поддръжка на клиенти. Те обикновено отговарят в рамките на няколко часа или по-малко с решението на проблема ви. Притежаването на собствени частни ключове и най-добрата поддръжка на клиенти са най-важните подробности за мен, когато имате работа с много пари. 

  3. ThetaToken   -Theta Network е мрежа, от която може да помислите, че е част от нея, тъй като те планират да бъдат следващото поколение видео стрийминг. Което силно вярвам, че те ще бъдат със скоростта, с която отиват, и добавяйки нови партньорства и полезност към своя Token. Може вече да участвате в Theta Network, но ако не сте, може да искате да започнете, като изтеглите техния изцяло нов Theta Edge Node , който ви позволява да печелите TFuel и също да го залагате. Това е приложение, което можете да изтеглите на вашия компютър, което е много лесно за използване и печелите пасивни доходи, като заемате вашата честотна лента на мрежата. Просто приложението трябва да работи във фонов режим, без никакви проблеми с производителността. Те направиха много лесно за обикновения потребител да започне и да участва в тяхната мрежа.

  Друг начин, по който Theta Network ви позволява да печелите TFuel, е като гледате видеоклипове или на вашия Theta Edge Node, или на Theta.tv . Наистина виждам как Theta поема поточно предаване на видео в близко бъдеще и оставя YouTube на номер 2. Тъй като Theta всъщност плаща на своите потребители за участие в сравнение с youtube, където трябва да платите за техните подобрени услуги. Определено бих препоръчал да разгледате Theta Token и да помислите да го добавите към портфолиото си.

  4. HEX.win -HEX е напълно децентрализирана финансова (Defi) платформа. HEX е безплатен за Bitcoiners, по-сигурен, по-бърз, по-евтин, по-добър за околната среда и адресира по-голям пазар от Bitcoin. HEX досега е увеличил цената си с 92 пъти спрямо биткойните и е готов да се увеличи още по-високо тази година. Да не говорим, че се смята, че има една от най-добрите награди за залагане в бранша. Колкото по-дълго залагате вашите токени, толкова по-висок е процентът, който получавате. HEX е един от най-добре представящите ми се токени досега тази година и не бих се изненадал, ако и през следващата година това е най-ефективният Altcoin в портфолиото ми. С много лесна за използване платформа, възвръщаемост и награди с най-висок залог може да помислите за добавяне на HEX към портфолиото си.

  За да участвате в платформата HEX, ще ви е необходим портфейл Metamask и силно препоръчваме да изтеглите приложението Staker, за да следите приходите си от HEX. Вие ще ОБИЧАТЕ това приложение! Така че пристрастяване!

  5. T2X – Какво представлява T2X? – T2X е разработен и оптимизиран за награждаване на тези, които участват в платформата. Произхождащ от идеите зад предишни платформи за залагане, T2X го извежда на следващото ниво, връщайки 95% от всички TRX токени, които влизат в ежедневните лоби аукциони. Лесно превръщайки T2X в една от най-доходоносните платформи за залагане! Смятан за залагащ 2.0 от днес.

  Зад проекта T2X стоят трудолюбиви разработчици. Постоянно предоставяйки както нови, така и иновативни подобрения на платформата T2X като Yield Farming, изплащане на дивиденти, Liquidy и много други. Давайки ви много възможности да увеличите инвестицията си.

  За да участвате в платформата T2X, ще ви е необходим портфейл TronLink .


  Лесно за използване приложение за крипто инвестиране

  Ако сте нов в криптовалутата или просто просто искате да намокрите краката си в инвестиране в криптовалута. Страхотно приложение за започване е HODLIT. Това ново приложение прави изключително лесно за всеки да започне. Просто свържете банковата си сметка, за да започнете да събирате резервната си промяна, за да инвестирате в портфолио от криптовалути. Или задайте ежедневен повтарящ се депозит, това наистина е вашият избор със 100% контрол на вашето крипто портфолио. Просто започнете с резервната си промяна. Нисък риск и ниска ангажираност и създайте свое уникално портфолио от най-добрите криптовалути, предлагани в момента на пазара.След това те автоматично ще закръглят покупките ви до следващия долар и ще съберат промяната. Или можете да зададете повтаряща се дневна сума. Когато общата сума достигне $ 5, те ще изтеглят сумата от банковата ви сметка и ще я инвестират според портфолиото ви.

  Как работи HODIT?

  1. Регистрирай се
  2. Свържете банковата си сметка (същото ниво на сигурност като приложението на банката)
  3. Регулирайте промяната си в кръг и задайте в кои Cryptos да инвестирате.
  4. Задайте периодичното си ежедневно, седмично или месечно подаване на плащания (по избор).
  5. Това е! Приложението прави всичко останало вместо вас и никога няма да се притеснявате за пазара нагоре и надолу, тъй като ще усредните разходите за долари.

  Станете ловец на крипто глави

  Печелете крипто, като споделяте в социалните медии или изпълнявате лесни задачи!

  Какво е Crypto Bounty Hunter? – Крипто ловецът на глави е участник в процеса на първоначално предлагане на монети (ICO), който предлага предложението на инвеститори и публика в замяна на стимули. В крипто ловец на глави  обикновено се изплаща под формата на ICO символите, които по-късно могат да бъдат изплатени в Фиат валути след означението крипто обмен е в списъка.

  Започнете да се присъединявате към платформите на Bounty, където можете да печелите токени за просто споделяне на публикации, които ICO искат да споделяте в социалните си медии с последователите си Колкото повече последователи имате в социалните медии, толкова повече залози / токени можете да спечелите. Всяка платформа на Bounty има различни начини за подаване на вашето участие, но всички те са доста лесни за присъединяване и започнете да печелите безплатна криптовалута. Като изпълнявате прости задачи като повторно споделяне на публикация, харесване на страница, ретуит в чуруликане, писане на статия или дори правене на видео. Има всякакви методи, за да започнете да печелите крипто много бързо. Моля, имайте предвид, че ще ви е необходим портфейл Ethereum, който е съвместим с ERC20, за да получите вашите токени след приключване на наградите (бих препоръчал да използвате MyEtherWallet).

  Наскоро открих 3-те най-популярни и лесни за ползване платформи за глави, към които можете да се присъедините днес. Изглежда, че и трите платформи лесно се интегрират във вашите акаунти в социалните медии (Facebook, Twitter, Telegram & Reddit). Просто просто натискате бутон, за да споделите незабавно с вашите канали в социалните медии, без да са необходими технически познания. Те улесняват много натрупването на залози / токени за всяко ICO, предлагано на тяхната платформа. След като получите вашите токени в своя Ether портфейл, винаги можете да ги обменяте на борса за по-големи криптовалути като Bitcoin, Ethereum или Ripple


  Продайте нещата си за крипто

  Чудесен начин да спечелите бързо криптовалута е като продавате нещата, които имате в дома си. Можете да изброите своите неща на сайтовете за онлайн търгове. 

  Тези сайтове са много подобни на eBay, където можете да изброите вашите нови или употребявани артикули за продажба. И двата сайта, които препоръчвам, са малко по-добри, тъй като не ви таксуват нищо, ако вашият артикул не се продава и ако все пак се продаде вашият артикул, те взимат само 1% -10% от общите разходи в сравнение до високата такса за продавач на eBay от 5% -15% и с Bitify сега ви позволява да приемате както Bitcoin, така и Litecoin като плащане. Със сигурност ще спечелите Bitcoin по-бързо и по-лесно по този начин. Кой знае, че може да откриете, че тези два сайта са вашият основен източник за спечелване на крипто, както правят много хора в момента.

  Регистрирайте се днес за безплатен акаунт на продавач и купувач. Що се отнася до Listia, в момента те раздават безплатни жетони за реквизит, когато изброите първия си артикул за продажба! Ако не искате да запазите своя реквизит, винаги можете да ги замените за Ethereum. Ако обаче запазите своите реквизитни токени, ще спечелите повече привилегии в рамките на платформата и ще спечелите реквизити с нарастването на платформата Listia, стойността на токена също ще се увеличи.


  Платформи за връщане на пари в криптовалута

  Пазарувайте в любимите си магазини и започнете да получавате БЕЗПЛАТНИ награди за биткойни и кешбек, когато пазарувате онлайн или в магазина!

  Сега това, което ще ви покажа, е един малък трик, който използвам, за да удвоя спестяванията си от криптовалута, когато пазарувам онлайн. Спестявайки ме навсякъде от 2% до 30% понякога. Ако просто комбинирате тези 2 приложения, когато пазарувате онлайн, вие също можете да започнете да ги натрупвате толкова по-бързо и да спестявате пари едновременно! Всичко, което трябва да направите, е да следвате следните стъпки:

  1. Добавете разширението Lolli към вашия браузър Chrome (работи и с Brave Browser) – (след като успешно добавите разширението на браузъра) Първо ще започнете, като кликнете върху иконата Lolli, разположена горе вдясно, и влезте в системата. >> > Веднъж на сайта на Lolli изберете магазина, в който искате да пазарувате, да речем Hotels.com >>> Тогава направете нормалното пазаруване, което бихте направили на сайта, просто се уверете, че иконата Lolli е станала зелена (много важно ), това показва, че спестяванията ви са активирани. >>> Веднъж при плащане НЕ ПЛАЩАЙТЕ ИЗПОЛЗВАНЕ НА ДРУГА ФОРМА НА ПЛАЩАНЕ, уверете се, че сте избрали да платите с ПОДАРЪК. Тук идва приложението Fold.

  2. Изтеглете приложението Fold  – (След като успешно изтеглите приложението) Влезте и кликнете върху малката количка за пазаруване, разположена отдолу (Marketplace)  >>> Изберете същия магазин, в който пазарувате, което в този случай използваме Хотели .com като пример >>> в приложението ще закупите карта за подарък на Hotels.com за общата сума, която искате да използвате >>> Плащате за картата за подарък и подавате код за подарък № и ПИН код, предоставени при плащане и Voila! Току що удвоихте спестяванията си! Което в този случай използваме Hotels.com, Lolli ще ви даде 3,5% кешбек и ще спечелите още 6% кешбек за използване на приложението Fold за общо 9,5% спестявания, които ще ви бъдат изпратени в биткойн! ДА,

  Така че за този пример използвахме Hotels.com, но можете да го използвате за много други онлайн магазини. Подобно на Macy’s, Gap, Old Navy, 1-800-Flowers, Nike, Staples и много други. Затова се възползвайте от тези безплатни инструменти за пазаруване. Ако изтеглите приложението днес, те ще добавят + 20 000 Satoshies към вашия акаунт, за да стартират. Хей, безплатни биткойни, защо не!

  Ако искате да спечелите ДОПЪЛНИТЕЛНО 2% Кешбек в крипто, винаги можете да кандидатствате за Crypto.com Visa Card. Което ще ви даде 2% кешбек за всички ваши покупки и много други бонуси. Ако се интересувате от това, че сте собственик на Crypto.com Visa Card, можете да кандидатствате за своя собствена, като изтеглите приложението Crypto.com Wallet . Моля, имайте предвид, че за да се класирате за картата, ще трябва да притежавате и залагате 50 MCO токена.

  3. Pei App – Целта на Pei е да промени вашите финанси и да ви помогне да извлечете най-доброто от артикулите, за които пазарувате. Те правят това, като предоставят възможности за връщане на пари с хилядите си местни магазини и ресторанти.

  Pei стартира през 2018 г. и оттогава те придобиха доста популярност. Няма да чуете някой лош устата на приложението. Тъй като никой не мрази да получава кешбек, тъй като Pei направи много лесно да ги натрупва Satoshis.

  Предпоставката на приложението е ясна. Свързвате своята дебитна или кредитна карта (и няма значение вида на картата), продължавате, докато пазарувате на местно ниво с любимите си местни търговци или ресторанти и печелите до двадесет процента кешбек в биткойн или пари в брой.

  (използвайте промоционален код: kpvvh0 при регистрация и вземете бонус от $ 5, когато свързвате първата си карта)

  4. StormX – Това приложение не само ви предоставя обратно връщане на пари, но и възнаграждава потребителя за държане и инвестиране в неговия токен StormX (STMX). Колкото повече токени StormX държите на свързания си портфейл Ethereum, толкова повече кешбек можете да получите (с 21% кешбек) от цялото си онлайн пазаруване. Които можете да изтеглите приходите си в BTC, ETH, LTC, STMX, YFI и Dai. Когато държите токени StormX, вие също получавате възнаграждение с повече предимства и залагане в тяхното приложение. STMX е символ, който продължава да дава и си струва да го добавите към портфолиото си.

  Щракнете тук, за да изтеглите приложението

  5. Dosh App –  Сега за това приложение няма да ви осигури обратно връщане на пари в крипто, но ако свържете други кредитни или дебитни карти към това приложение. Можете също така да спечелите допълнителен кешбек и да използвате тези пари за закупуване на повече биткойни. Което в момента правя. В допълнение, ако се регистрирате за това приложение днес, можете да получите $ 5 безплатно, когато за първи път изтеглите приложението и свържете карта с него. Хей, защо не го използвате за първата си покупка на биткойн. 


  Latium Gig Platform

  Наскоро издадената Latium Gig Economy е първата по рода си, при която всички концерти са подкрепени от LATX Tokens. Това е доста уникална платформа, подобна на Fiverrно с платформата Latium печелите LATX Tokens, Bitcoin, Ethereum и много други популярни криптовалути за завършване на концерти. Така например, посещавате платформата (първо се регистрирате) и кандидатствате за концерт, който можете да завършите, които са няколко лесни за изпълнение концерти, които можете да направите, като изпълните задача, като изпращане на чуруликане, повторно туитване или споделяне на публикация, писане на статия, правене на видеоклипове, коментиране в блогове и така нататък и т.н. Колкото по-трудна е задачата, толкова повече Crypto правите. Има толкова много лесни задачи, които можете да изпълните, за да спечелите тонове безплатни крипто с платформата Latium. Моля, имайте предвид, че първо трябва да кандидатствате за концерта, който обикновено отнема около 24 до 48 часа, за да бъде приет. След като бъдете приети, ще трябва да попълните инструкциите и да изпратите на работодателя на концерта вашите връзки за потвърждение, след което ще получите плащане.

  Друго страхотно нещо в тази платформа е, че можете също да рекламирате своите концерти и да накарате други да печелят LATX токени, за да популяризират вашите крипто продукти или услуги. Което улеснява популяризирането на вашите партньорски връзки и печеленето на крипто много по-бързо. Всъщност виждам как други създават концерти там, за да се регистрират безплатно за своите партньорски програми и в замяна ще ви предоставят безплатен Crypto.

  След като сте събрали някои LATX токени, платформата Latium вече има вградена борса, която ви позволява да обменяте своите LATX токени за Ethereum, Bitcoin или всяка друга криптовалута. Понастоящем има толкова много концерти, че можете лесно да направите много LATX жетони и всъщност да спечелите сериозно тесто.


  Ако сте комарджия, винаги можете да опитате късмета си с онлайн хазарт. Сега не предлагам да отидете по този маршрут, освен ако не сте добре запознати с онлайн хазарта или друг вид хазарт. Тъй като онлайн хазартът е много рисков, но може да доведе до високи печалби. Това решение наистина зависи от вас, така че помислете разумно и много преди да изпробвате каквато и да е форма на онлайн хазарт . Въпреки това мнозина са постигнали страхотни резултати и са спечелили страхотно прехраната си чрез онлайн хазарт, което го прави нещо за търсене. В момента най-популярните сайтове за хазарт на Cryptoс най-много потребители на криптовалута са следните четири сайта, които лично ми донесоха големи печалби! BetMoose, FreeBitco.in и Wagerr предлагат футболни и други популярни спортни залагания. Що се отнася до Betfury, в момента те са най-доброто и най-доверено онлайн крипто казино, а СЕГА предлагат и спортни залагания. Предава най-забавното казино с най-високи изплащания, да не говорим за БЕЗПЛАТЕН биткойн кран (на всеки 20 минути) и тонове месечни подаръци, като забавлява потребителите си и винаги идва за още!

  Съвет за залагане # 1:  Когато отваряте акаунт в BetMoose , можете също така да приемете залог. Когато приемате залог, можете да направите значително количество биткойн. BetMoose ви позволява да хоствате толкова залози, колкото желаете. За всеки успешен залог, който приемате, ще печелите процент от таксите. Ето текущия процент на печалба на BetMoose за тези, които хостват собствен залог.

  Структурата е следната:

  Ниво 0 (0,5%) – – всички започват тук

  Ниво 1 (0,6%) – 1 успешно разрешен залог

  Ниво 2 (0,7%) – 2 или повече разрешени с кумулативен обем от 10 или повече

  Ниво 3 (0,8%) – 3+ разрешени и кумулативни 30 +

  Ниво 4 (0,9%) – 4+ разрешени, кумулативни 50 +

  Ниво 5 (1,0%) – 5+ разрешени, кумулативни 100 +

  Ако се опитате да хоствате поне ЕДИН залог на седмица, вие разглеждате голямо количество биткойн, което идва седмично! Колкото повече залози създадете, толкова повече можете да започнете да правите днес! Хостингът на вашия залог е 100% безплатен, за да се възползвате от това БЕЗПЛАТНА УСЛУГА!

  Съвет №2:    За тези, които дори не знаят много или много малко за залагане на спорт, не се притеснявайте, че съм в същата лодка. Намерих обаче невероятен метод, който ще ви осигури 85% висок шанс да спечелите всеки залог! Това обаче работи само за всички залози във футболни (футболни) лиги. Всичко, което трябва да направите, е да се регистрирате за някой от трите сайта за залагания. След като се регистрирате, посещавате този таен сайт с високи прогнози, който ще ви предостави най-добрите футболни прогнози за всички предстоящи футболни мачове – bettingclosed.com . След това, преди дори да подадете залог за който и да е мач, винаги проверявайте статистиката от Google. Да приемем, че получавате мач с резултат от прогноза 3-1 на BettingClosed. Сега ще напишете в Google за мач TEAM A срещу TEAM B и ще поставите дата след него като 20/12/2020 и ще прочетете топ 2 до 3 статии какво казват за мача. Ако в някоя от статиите се казва, че TEAM A е вероятно да спечели мача с 2 гола или разлика в голове, тогава резервирайте този мач. Просто искам да получите малко помощ от търсачката за вашата безопасност. Използвайте тези ключови думи, когато изпращате търсене:

  • Статистика за мача отбор А срещу отбор Б.
  • Прогноза за мач отбор А срещу отбор Б

  Номер 2 никога не избирайте близък мач като 1-0, 3-2 или равенство като 1-1, оставете всички тези мачове на мира, изберете само тези, при които можете да видите добра разлика, като 3-1, 3-0, 4-0, 2-0. Ако овладеете това, можете да спечелите голяма сума, това ще работи още по-добре, ако познавате вашия футбол. Що се отнася до мен, който нямам достатъчно време да наваксам спорта си, този метод работи много добре за мен и на трите сайта за залагания.


  Уверете се, че вашата нова биткойн мрежа работи автоматично

  # 1. CryptoTab – Честно казано, единственият истински начин да печелите биткойни на Automatic е чрез тяхното копаене. Не препоръчвам да купувате оборудване за копаене, но вместо това използвайте сегашния си браузър Google Chrome твърде мой. Тъй като е супер просто и спестявате стотици от електричество и минно оборудване и няма нужда да актуализирате хардуера си. Ето защо горещо препоръчвам браузъра CryptoTab. Този браузър за копаене има всичко необходимо, за да настроите да започнете да копаете криптовалута с текущия си браузър Google Chrome. Те имат най-добрата репутация за облачен добив и съществуват от известно време, да не говорим, че продължават да добавят нови услуги и инструменти, за да печелите още повече биткойни чрез тяхната платформа. Веднага след като сте изтеглили успешно браузъра CryptoTabи сте създали акаунт, можете да започнете да печелите първите си сатоши! Не се борете с монтаж на платформа и горещи, шумни миньори у дома. Ще получавате ежедневни изплащания към посочения от вас портфейл автоматично! Така че изтеглете браузъра и станете Майнер на криптовалута днес!

  # 2.  Brave Browser  – Друг браузър, който горещо препоръчвам също да използвате, е Brave Browser. T си нов интернет браузър, който можете да изтеглите и използвате на вашия мобилен телефон или компютър. Този нов браузър направи сърфирането в интернет много по-безопасно, по-бързо и по-изгодно за издателите. Сега какво прави този интернет браузър, наречен Brave, по-уникален от останалите? Това са двете форми на плащане в криптовалута за използване на техния браузър.

  Първият начин, по който работи само, е ако сте издател (блогър, собственикът на сайта) и имате банерни добавки на вашия сайт. Начинът, по който получавате плащания за криптовалута, е като получавате дневен дял от печалбата от всички издатели в Brave Network. От приходите, които Brave прави от всички клиенти, които плащат абонамент, за да блокират добавките от гледане, когато разглеждат. Или могат директно да дават бакшиши на всеки отделен издател, който са избрали, и да задават кои сайтове са избрали да дават бакшиши в таблото за управление на браузъра си.

  Вторият начин да получавате пари е малко по-прост. Всичко, което трябва да направите, е да позволите рекламите да се гледат в браузъра. Така че, позволявайки показването на реклами, когато правите обичайното си сърфиране в интернет, ще печелите малко криптовалута. Вярвам, че те ще имат свой собствен токен (който работи на блокчейн Ehtereum) или евентуално ще раздадат и Ethereum. Всички приходи ще бъдат изпратени директно до вашия Brave Online Wallet, в който можете да дарите печалбата на любимия си издател или да ги изтеглите във външен портфейл.

  # 3. Bravocoin – Изцяло приложението New Review, което плаща на своята общност за писане и оценка на отзиви за ресторанти, хотели, услуги, филми, видео игри и други! Ако сте запознати с приложението Yelp и постоянно го използвате, за да оставяте отзиви за местата, които посещавате. Ами приложението Bravo определено е за вас. Защо не получите плащане за това, което вече правите в приложението Yelp, след като вече можете да получавате плащания в приложението Bravo с Bravocoins. Колкото по-качествени са вашите отзиви и колкото повече отзиви изпращате, толкова повече бравокойни правите, толкова просто! Бих препоръчал да изпратите колкото се може повече заявки за приятелство. Приятелството с това приложение наистина наистина се отплаща. Тъй като колкото повече приятели ви следват, толкова повече те могат да гласуват за вашите отзиви, което от своя страна ви прави повече Bravecoins. За да бъда честен с вас, всъщност спрях да използвам напълно приложението yelp и преминах към приложението Bravocoin, което вече ми направи малко над 300 долара на стойност в Bravocoins. Добре си струва и винаги го препоръчвайте на моите приятели и семейство, тъй като отзивите, които случайно изпращате, всъщност са обвързани с отзиви в Google и помагат на всеки бизнес, който изпратите отзив за много! Също така, чудесен начин да подкрепите малкия бизнес локално или онлайн.

  Изтеглете приложението Bravocoin днес, за да заявите първите си безплатни 10 Bravocoins !

  # 4.  Изпратете трафик към вашите партньорски връзки  – HitLeap е услуга за обмен на трафик, която автоматично доставя безплатен трафик към вашия уебсайт (и). Просто изтегляте техния безплатен софтуер и го оставяте да остане отворен (работи във фонов режим) на вашия компютър и дори можете да го сведете до минимум и дори да не се занимавате с него. Докато го изпълнявате на заден план, ще получите неограничено количество безплатен трафик към вашия сайт (сайтове). Можете дори да имате няколко компютъра, работещи с безплатния софтуер и в замяна ще спечелите още повече безплатни минути, което ще създаде още повече трафик и кликвания към вашите връзки!

  Друг сайт, към който да се обърнете, е LeadsLeap . Този сайт е създаден за маркетинг партньори с лесни за използване партньорски уеб инструменти, за да донесе повече реализации и продажби. Всички уеб инструменти, предоставени на LeadsLeap, са 100% безплатни за ползване от членовете. Те дори ви позволяват да интегрирате приспособление във вашия уебсайт, за да генерирате лесно повече трафик обратно към вашия сайт. Да не говорим, че ще получите 100% реални посетители, които се интересуват от вашите оферти. Те лесно са създали програма, която можете автоматично да спечелите пари, докато използвате техните услуги и получавате трафик. Така че опитайте ги, повече от сигурен съм, че ще ви хареса тяхната платформа – LeadsLeap.com

  # 5.  GetResponse – Регистрирайте се за този доставчик на имейл маркетинг! Задължително е, ако планирате постоянно да кликвате върху връзките си за препоръки. Само за $ 25 на месец можете да създадете мощен имейл списък с до 2500 абонати, който можете да изпращате по имейл веднъж седмично (препоръчвам, не повече, не по-малко), с нови реферални сделки за тях. С получаването на отговор ще имате всички инструменти и ресурси, необходими за изграждането на мощен бизнес с биткойни, от атрактивни шаблони за имейли и впечатляващо лесно за създаване на целеви страници. Да не говорим за GetResponseсе оказва водещата компания за имейл маркетинг, която работи добре с филиали. Когато изпращате имейл, станете креативни и използвайте един от многото зашеметяващи шаблони за имейли на GetResponse, които ви предоставят, и изпращайте имейли с атрактивни заглавия като: „Топ три биткойн крана, които да се присъедините“, „Топ сайтове за инвестиции в биткойни“, „Новото Вест в биткойн „,„ Присъединете се към тези сайтове за биткойни, преди да е станало твърде късно „. Само за да можете да имате идея и да накарате абонатите си да кликват повече върху вашите имейл връзки.

  Щракнете тук за първия си безплатен пробен период и безплатен кредит от $ 30, когато се регистрирате. 

  # 6.  Fiverr  – Този сайт ми помогна лично да рекламирам своите партньорски връзки много по-бързо и да спечеля изобилие от реферали. Силно препоръчвам да използвате услугите на Fiverr, за да популяризирате вашите акаунти в социалните медии или новия си сайт за биткойн, да създавате банери за вашите реферални връзки или дори някой да създаде зашеметяващ уебсайт за вас на много достъпна цена. Взех моя уебсайт BitcoinOnAutomatic.comна Fiverr, само за $ 50. Сега това е изгодна сделка! На Fiverr има толкова много концерти, че съм повече от сигурен, че ще намерите това, което търсите, за да ви помогне с изграждането на успешна биткойн мрежа! Едно нещо, което научих от опита на Fiverr, е да се уверя, че купувам от опитни продавачи с много отзиви и се опитвам да избягвам нови продавачи без обратна връзка, тъй като най-вероятно ще получите нещо, което не ви харесва.


  Печелете крипто чрез игри

  Кликнете тук, за да заявите първия си БЕЗПЛАТЕН концерт на Fiverr!

  # 1. Womplay – Womplay е EOS платформа, където печелите както Wombucks, така и EOS токени, когато играете техните онлайн игри на платформа и предизвикателства. Това е страхотен сайт за посещение, когато ви е скучно и печелите малко крипто отстрани, лесно е да се регистрирате и да започнете да печелите малко количество крипто. Да не говорим, че техните игри са наистина забавни и забавни. Посещавал съм Womplay няколко пъти, тъй като не съм много геймър, но осъзнах, че продължават да добавят нови игри и приложения, за да запазят геймърите да се върнат. Те също така ви позволяват да влезете в ежедневния им басейн с вашите печалби от игри, за да печелите награди, като ви помагат да увеличите вашата EOS чанта. Womplay се предлага онлайн, iOS или Google Play.

  # 2. PipeFlare – Тази платформа има за цел да подкрепи независими разработчици на игри, като предоставя безплатна платформа за представяне на техните проекти и повишаване на осведомеността за криптовалутите. Аз самият използвам тази платформа и имам план за Pro Supporter, който плащам годишна такса за участие. Не е нужно да имате план, тъй като платформата е безплатна за използване, но получавате огромни ползи, когато закупите план. С план Pro Supporter получавате по-големи награди, използвайки платформата като Безплатни месечни изпускания, Искания за автоматичен кран, 100% комисия за препоръчване, 4-степенна реферална матрица, бонус завъртания за вземане на безплатни крипто, 5% комисионна от всички ваши покупки на реферали и много много Повече ▼! Добре си струва да получите абонамент. Да не говорим, че всички ваши ежедневни вземания за кран се депозират директно във вашия атомна портфейл .Те имат родна крипто, наречена Flare Token, която можете да спечелите от техния кран и игри. Колкото повече играете техните игри, които са много забавни и удобни за мобилни устройства. Колкото повече печелите, можете дори да спечелите 10% APY, когато заложите своя Flare Token директно на платформата. Страхотна платформа за геймърите да участват и да печелят пасивен доход от. Давам на тази нова платформа два палеца!

  # 3. Alien Worlds – В момента най-играният Blockchain Dapp на DappRadar! Можете да фермерствате Trilium (TLM) и NFT в рамките на Alien Worlds, като играете на копаене и бойни игри и като притежавате земя, където начислявате комисионна за наем. Планетите също са свободни да изплащат Trilium (TLM) родния токен на Alien Worlds.Как можете да спечелите Trilium на Alen Worlds?

  • Получавайте Trilium и NFT (цифрови елементи в блокчейна) за добив на Alien Worlds.
  • Купете и притежавайте земя и спечелете комисионна.
  • Заложете вашия Trilium и увеличете наградите на вашата планета.
  • Бийте се срещу други изследователи за слава и NFT!

  Извънземни световеTLM / USD$ 0,174297(29,21%)Ранг на пазарната капитализация# 167Пазарна капитализация215 463 800 долараОбем 24H209 406 904 долара24H високо / ниско$ 0,178219 / $ 0,131666Осъществено от CoinGeckoВижте диаграмата с цените на Alien Worlds


  Печелете крипто чрез NFT

  # 1. TAGProtocol – Досега никой не можеше да притежава Hashtag … но това най-накрая е на път да се промени! Благодарение на технологията Blockchain, вече ще можете не само да се регистрирате и да притежавате любимия си хеш-маркер в Twitter като NFT, но и да печелите от него!Най-хубавото при притежаването на собствения си хаштаг е, че ще можете да го търгувате на свободния пазар или да го продавате по всяко време, когато искате да излезете, или дори да купите повече #Hashtags, за да се радвате на по-висок дневен пасивен доход! Да не говорим, че можете също да заложите вашия Hashtag на удвоените приходи!Какво прави тагпротокол уникален:

  • Това е първият, уникален NFT, управляван от данни, ежедневните ви награди се основават на ефективността ви в Twitter #Hastags. Така че колкото повече се използва в Twitter, толкова повече ПЕЧЕЛИТЕ!
  • Вие притежавате своя майнер (#Hashtag NFT) завинаги и се радвате на почасови изплащания.
  • Всички транзакции се изпълняват безопасно и незабавно чрез интелигентен договор.
  • Съхраняване на инфлационната токеномика за максимизиране на потенциала за печалба.
  • Няма налични предварителни или предпродажни продажби. Честна игра за всички.
  • Tagcoin е проектиран да се превърне в магазин за стойност.

  Ако искате да притежавате свой собствен #HASHTAG на Binance Smart Chain. Можете да следвате моя лесен за следване урок, който създадох за вас тук: 

  https://tag-protocol.getresponsepages.com/# 2. Trade Race Manager lOl  – С Trade Race Manager можете да събирате NFT и да ги печелите в тяхната игра или като ги купувате. Избирате портфолио от криптовалути и ако портфолиото ви се представя по-добре от останалите, печелите състезанието. Затова печелете повече NFT и правите настоящите си NFT по-ценни. Колкото по-точни сте в избора на своите крипто, толкова повече можете да спечелите! Използването на инструменти за търговия наистина може да ви помогне със стратегията за следващото състезание и евентуално да спечелите шампионата! Всеки Регистрация получава безплатен NON-NFT автомобил за стартиране. Присъединете се към отбора BTC!

  #2. GetFitMining – Първото приложение web3, което отвежда ежедневните ви дейности, ходене, бягане, плуване, упражнения, тренировки, пътувания и други в енергия, която копае множество криптовалути. GetFit Mining ще има приложение за активност Web3 със забавни игри и социални елементи. Потребителите се оборудват с незаменими токени под формата на интелигентни ленти за проследяване на активността. GetFit е първото приложение, което използва блокчейн технология, интелигентни договори и специфичен алгоритъм, за да възнагради своите потребители, задвижвани от тренировки, с криптовалута за физическите им усилия. GFAM е един от първите токени в света, които хората всъщност могат да копаят в облака, който има повече от вашите стъпки. Всички движения, включително, но не само, ходене, бягане, плуване, упражнения и пътуване. Останете активни, за да печелите! Да не говорим, че ако притежавате една от техните NFT банди, вие също ще се класирате за техните въздушни капки, които ще дойдат от всичките им партньори (като TAG Protocol).


  Вече можете да купувате биткойн незабавно и лесно на тези четири надеждни платформи

  Ако искате да закупите биткойн или друг вид алткойни незабавно. Сега можете да го направите чрез Coinbase , Crypto App , Cash App ,  Voyager App , и Swan Bitcoin използвайки вашата банка разплащателна сметка и / или дебитна карта Credit. Бих препоръчал The Cash App, Voyager App или Crypto App от петте, тъй като те го продават на точната пазарна цена, което ви дава най-добрата сделка при покупка. Ако обаче планирате да направите покупка по-голяма от $ 100, може да поискате да подадете поръчка чрез Coinbase или Swan Bitcoin, тъй като те ще ви дадат $ 5- $ 10 безплатно на стойност Bitcoin, когато направите първата си покупка над $ 100 USD.

  И петте платформи са много лесни за регистрация и купуват крипто сигурно и лесно. Наистина зависи от вас коя платформа ще намерите по-сигурна и с удоволствие ще използвате.


  Лесни за използване крипто борси

  Ако търсите удобни за потребителя сайтове, където можете да обменяте или купувате криптовалута с лекота, бих препоръчал да използвате някоя от следните 4 борси. Тъй като всички те имат много удобен за потребителя интерфейс и улесняват търговците да спечелят известна печалба от търговията с криптовалута . Тези крипто борси предлагат удобна и достъпна услуга за покупка и продажба на етер, биткойн и много други популярни криптовалути. Обменяйте, купувайте, продавайте, залагайте на курсове и печелете – точно както на конвенционалните борси. Само тук имате работа с нов тип пари – криптовалути и следователно имате повече пространство за маневриране и по-голям потенциал за печалба.

  Съвет:   Някои търговци са известни с това, че правят арбитражна търговия , което в общи линии означава, че купуват крипто на една борса или платформа, които имат по-ниска цена. След това бързо се обърнете и го продайте на друга борса, която го има на много по-висока цена и спечелете разликата. Ако обмисляте да опитате това за бърза печалба на вашия крипто, може първо да помислите да прочетете тази страхотна статия, която намерих в Arbitrage Trading for Beginners .


  За заключение

  Бих искал да завърша, като кажа, че след месеци на интензивно онлайн проучване и от собствения си печеливш опит, успях да създам 5 прости стъпки, които ще ви спестят време, пари и могат да ви помогнат да създадете успешна биткойн мрежа, която работи автоматично Бих искал също така да ви посъветвам да внимавате за сайтовете, в които сте решили да се присъедините или да участвате, свързани с криптовалута. Тъй като има стотици, ако не и хиляди измамни сайтове и измами, свързани с инвестирането на биткойн. Много от тях са биткойн кранове и сайтове за биткойн инвестиции. След като реално участвах във всички тези сайтове и инвестирах във всички тях, всъщност мога да ви кажа, че всички тези сайтове, които изброих тук, са законни и изплащат. Преди да помислите за инвестиране или използване на кран или сайт, свързан с биткойни, трябва да използватеBadBitcoin.org, преди да изпратите някоя от вашите криптовалути на този сайт. Този сайт ще ви предостави всички текущи измами и измамни биткойн сайтове, които са в мрежата, така че използвайте този сайт често.

  Моля, избягвайте да използвате Whatsapp & Telegram, тъй като тези две платформи са широко използвани за крипто измамници. Затова вземете моя съвет и просто изобщо не ги използвайте. Ако искате да се свържете с екип за поддръжка на проекти, НАЙ-СТРАННО препоръчвам да се свържете директно с тях чрез директно съобщение в Twitter или имейл САМО.


  Кликнете върху звезда, за да оцените!
  [Общо гласове: 33 Среден рейтинг: 5]

  1 коментар

  Comments are closed.

  Актуални

  Последни

  Също може да ви харесат...