Още
  НачалоКриптовалутиБиткойнБиткойн революцията е маратон, а не спринт - продължавайте да се учите,...

  Биткойн революцията е маратон, а не спринт – продължавайте да се учите, продължавайте да купувате, поддържайте HODLing и Staking.

  Биткойнът е невероятна парична революция, която вече е постигнала феноменални неща само за дванадесет години съществуване. Въпреки това не бива да изпускате от поглед факта, че такава парична революция винаги отнема време. Вече имаше възходи и падения и разбира се, ще има и повече.

  Приемането на биткойн от широката общественост няма да бъде линейна, а криволичеща, в която ще трябва да бъдете силни, за да устоите на изкушението да продадете своя биткойн.

  Това изкушение може да бъде или когато цената на биткойн се покачи или намали. Всъщност, когато цената на биткойните се повиши рязко, винаги ще чувате гласовете на хората, които ви казват, че е време да печелите печалби. Вече можете да се подготвите да им отговорите следното: да вземете печалба в щатски долари? Не бих знаел да търгувам най-трудните пари в света срещу слаби пари.

  Свободата, която биткойнът ви дава, е безценна

  Когато цената на Биткойн се срине и тя отново ще се срине,  защото това прави свободният пазар , ще трябва да контролирате емоциите си, за да не се поддавате на паниката.

  Тази паника помага да се подредят онези, които по същество вярват в биткойн революцията и тези, които виждат биткойн само като бърза схема за забогатяване. От вас зависи да сте от дясната страна, като разберете, че  биткойнът е всичко за властта .

  Биткойн ви дава свободата да живеете живота си според вашите условия . И това е безценно.

  Докато FUD (страх, несигурност и съмнение) със сигурност ще се увеличи през следващите години, ще трябва да се научите  да филтрирате целия този околен шум, за да се съсредоточите върху истинския сигнал: Биткойн революцията .

  Искате пример за това? От началото на май 2021 г. всички са фокусирани върху това, че Илон Мъск отпада подкрепата за плащания с биткойн с Tesla, както и Китай, забраняващ биткойн на нейна територия. Това тласка всички минни компании да преместят оборудването си другаде по света.

  Докато всички са фокусирани върху цената на Биткойн, Биткойн революцията отбелязва невероятен напредък

  Междувременно една държава, Салвадор, официално приема Биткойн като официална валута. Това е невероятна стъпка напред и е първата държава от дългата линия. Други страни в Централна и Южна Америка ще последват примера през следващите месеци и години.

  Парагвай вече е на път да използва възможността за биткойн, както току-що направи Салвадор.

  Това ще последва и в Африка и Азия. Много развиващи се страни ще се възползват от възможността да променят бъдещето си към по-добро с биткойн. Това е в съответствие с волята на техния народ, но и в съответствие с историята. МВФ и Световната банка ще се противопоставят, но това е просто защото се страхуват да остареят .

  В действителност биткойнът е реалната световна банка. Период.

  Забраната на Китай е нещо изключително бичи за бъдещето на биткойн

  Докато някои хора губят времето си, като изследват цената на биткойните ежедневно, те пропускат целия напредък, постигнат в добива на биткойни от много в Америка, които искат да се справят с предизвикателството да увеличат максимално използването на електроенергия от възобновяеми енергийни източници за управление на системата на биткойн .

  Забраната на биткойн в Китай ще насърчи екологичното копаене. Свидетели сме на голямото изселване на биткойн добив от Китай на Запад . Всичко това е изключително възходящо за биткойните.

  За да се възползвате от него обаче, ще трябва да проявите търпение. Това е ключът, защото биткойн революцията е маратон, а не спринт. Много хора изглежда забравят това. Време е да отворите очи, ако случаят е такъв.

  За да имате това предвид, трябва да се съсредоточите върху онова, което наричам четирите „Keep“:

  1. Продължавайте да учите

  Знанието е най-доброто ви оръжие в света на биткойните. Постоянно разширявайки знанията си, ще откриете грозната истина за настоящата система, която е дефектна и не може да бъде поправена.

  След това ще разберете, че  Биткойн е най-добрата ни надежда за по-добро бъдеще за много хора .

  Биткойн връща силата на парите обратно на хората и това е от съществено значение за милиони хора вече. Този брой ще продължи да расте и в бъдеще. Търсенето на биткойн ще избухне. С ограничени доставки от 21 милиона единици, независимо от всичко, вече знаете какво ще означава това за цената на биткойн.

  2. Продължавайте да купувате

  Разбирането на биткойн е едно нещо, но прилагането му на практика чрез закупуване на биткойн е следващата логична стъпка. Колкото по-рано започнете да купувате биткойни, толкова по-добре за бъдещето ви. Купуването на биткойн веднъж не е достатъчно.

  Трябва да закупите биткойн в режим DCA, за да се възползвате напълно от тази революция със спокойствие . Това ще ви попречи да попаднете в капана на тези, които винаги се колебаят, надявайки се да купят биткойн на по-ниска цена.

  3. Продължавайте да подреждате

  В бъдещия свят  говоренето в сатоши, а не в биткойн, ще стане норма . Така че всеки Сатоши, който можете да натрупате, ще има значително влияние върху бъдещия ви живот. Движението #StackSats, родено в сърцето на лятото на 2019 г., е тук, за да ви напомни за това.

  За да натрупате повече сатоши, можете да спрете да харчите парите си ненужно за неща, които потребителското общество ви подтиква да купувате. Бъдещето ви ще ви благодари за този мъдър избор.

  4. Запазете HODLing

  И накрая, не на последно място, трябва да станете Bitcoin HODLer, без значение какво. Поставете вашите биткойни в хладилно хранилище, така че да разполагате с личните ключове за вашия биткойн.

  Това е единственият начин наистина да имате власт над парите и бъдещия си живот. Звучи просто по време на Bull Market, но в бъдещите Bear Markets ще трябва да проявите характер, за да устоите на страха.

  Вашето доверие в биткойн революцията ще бъде вашият най-добър съюзник. Постоянно се подсилва от вашите знания. Ето защо трябва да се върнете към първата точка, която е да продължавате да се учите. След като преминете пълен кръг, ще можете да влезете в добродетелен кръг, който ще промени бъдещия ви живот към по-добро.

  Финални мисли

  С биткойн целта е да си върнете властта над парите. Ще отнеме време, но бъдете сигурни, успехът на биткойн е неизбежен. Въпрос на време е. След като разберете това, ще спрете да изпадате в паника при най-малкия срив в цената на биткойн.

  Вместо това ще видите това като уникална възможност за натрупване на повече BTC. Това ще ви постави в състояние да спечелите играта за натрупване, която е Биткойн за години напред. Търпението и увереността в тази безпрецедентна парична революция в човешката история ще бъдат вашите най-добри съюзници през следващите години.

  Четирите „Keep“ на биткойн света, които току-що описах, също ще ви помогнат да се възползвате напълно от тази невероятна революция.

  Кликнете върху звезда, за да оцените!
  [Общо гласове: 1 Среден рейтинг: 5]
  Източник In Bitcoin We Trust |
  Чрезpublish0x

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

  Актуални

  Последни

  Също може да ви харесат...