Още
  НачалоКриптовалутиБиткойнBitcoin Miner App. Печелете биткойни в Lightning Network, докато играете.

  Bitcoin Miner App. Печелете биткойни в Lightning Network, докато играете.

  Bitcoin Miner от Fumb Games e игра, която симулира добив на криптовалута на празен ход и докато играете, можете да печелите истински сатошита! Тази игра плаща на портфейла Zebedee , който работи в Bitcoin Lightning Network. Вашето устройство не се използва за копаене на крипто или биткойн и няма да прегрее. Ще свържа няколко други игри, които се изплащат в Bitcoin Lightning Network по-долу и за вас.

  Искате ли да пропуснете четенето? Вижте това видео в YouTube. Още по-добре! Слушайте и гледайте, докато четете,ако мислите, че можете да направите всичко наведнъж 🙂

  Концепцията е много проста, играйте играта и докато играете бавно натрупвате Satoshi (SATS). Те трябва да бъдат физически подслушвани/събирани, така че да бъдеш AFK или да събираш офлайн няма да работи за събиране на сати . Въпреки това натрупването на ресурсите на игрите може да бъде спечелено, като сте бездействия/afk. Моля, вижте снимката по-долу, за да помогнете да се свържете с инструкциите в тази статия.

  bacded09df44cb6e91b86c4c7731967075a812480d60d99768c4671815b444f7.jpg

  Започвате играта с 1  Miner Това е миньор Shiba Inu и очевидно монета с нисък доход и нисък клас за копаене. Тъй като миньорът копае, монетите се изпращат по производствената линия до банката . След като пристигнат, вие събирате приходи.

  Този доход може да се изразходва по няколко начина. Първо можете да надстроите своите нива на iners . Всеки 25 нива увеличава своята производителност, след това можете да закупите нови миньори. Това отваря нови iners , които копаят различни монети, които вероятно имат по-добра стойност и по-добро качество от предишната опция. Можете също така да закупите ъпгрейди, тези надстройки увеличават производителността за всички миньори по различни начини. 

  Тъй като монетите безмилостно се превъртат покрай някои от тях имат прикачени действия/усилвания. За да ги активирате, просто натиснете върху тях, преди да стигнат до Банката. Нека преминем през този списък.

  -Стрелка нагоре: Това усилване, което дава стойност на монетите, когато достигне банката .

  -Бомба: Това взривява монетата и веднага дава наградата.

  -Разделяне: Това дублира монета и позволява на две да се преместят в Банката

  -Червена точка/ възел : Те ви позволяват да събирате  възли.  Възлите са друга валута на играта, която позволява да се правят надстройки в  станцията Fiat/node.

  -Подаръци: Те обикновено съдържат значителни количества монети, понякога съдържат възли и можете да увеличите подаръка си, като гледате реклама.

  – Sats : Тези малки зелени неща се появяват на всеки няколко минути или на всеки x количество монети, не съм сигурен, но могат да бъдат изтеглени чрез натискане върху тях. След това те отиват в акаунта ви и можете да изтеглите пари по всяко време във вашия портфейл на Bitcoin Lightning Network Zebedee. Понастоящем те изплащат пари само със Zebedee. Достатъчно лесно е да изпратите до друг светкавичен портфейл, ако предпочитате. Ако сте използвали Lightning Network преди, ще знаете, че е много бърза и много евтина за транзакции. Идеален за игра точно като тази.

  Има допълнителни бутони и операции като x2 boost (гледайте и реклама за x3 печалби за 30 минути) или скок на захранването (гледайте реклама за 30 секунди безумие за печелене) 

  Ежедневна награда. Проверявайте отново всеки ден за различни увеличени награди за следващите 30 дни.

  Сандъци. Това дава различни колекционерски предмети, използвани за надграждане на различни монети, след като колекцията X завърши.

  Карти. Започнете отначало някъде другаде и увеличете своята миньорска дейност в световен мащаб или дори в мултипланетен мащаб!

  Крайната цел е да надстроите всичко и да създадете империя на Crypto Miner. Междувременно стека седи по пътя! Лесен, но прост формат.

  Моите последни мисли: Играта може да стане лесно пристрастяваща, докато безделно събирате награди и увеличавате империята си. Донякъде е забавно, но нека бъдем честни в крайна сметка това е просто още един грайнд фест. Все още не е напълно ужасен начин да прекарате известно време без работа. Това няма да ви направи богати, няма да ви помогне да се пенсионирате, не напускайте ежедневната си работа. Въпреки това, ако наистина сте запалени, сигурен съм, че можете да натрупвате сати в стотици всеки ден, ако сте готови да се подлагате на постоянни реклами. Най-малкото това е легитимен начин да натрупате няколко сата.

  Bitcoin Miner Earn Real Crypto – Линк

  Кликнете върху звезда, за да оцените!
  [Общо гласове: 0 Среден рейтинг: 0]

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

  Актуални

  Последни

  Също може да ви харесат...