Още
  НачалоБлокчейнАнализиБиткойн е на „пътя към неуместността“, предупреждава Европейската Централна Банка

  Биткойн е на „пътя към неуместността“, предупреждава Европейската Централна Банка

  Напоследък централните банки ни атакуват, възползвайки се от бедствията, които се случиха в крипто света през последните месеци.
  Новините не спират да излизат за следващото нахлуване на CBDC (Central Bank Digital Currency) и тестовете, които някои страни правят, за да започнат да ги прилагат в прототипната фаза в няколко града.

  Междувременно, успоредно с това, кризата се използва, за да се подчертае колко лош е BITCOIN и крипто света, който го заобикаля и колко необходима е регулацията, която ще дойде.

  https://www.ecb.europa.eu/press/blog/date/2022/html/ecb.blog221130~5301eecd19.en.html

  Повярвайте ми, когато ви казвам, че бъдещето изглежда зле, ако тези известни CBDC бъдат установени вместо FIAT пари, с които, въпреки че не беше перфектно, все пак остави място за определена „свобода и анонимност“ в ежедневните ви транзакции. С CBDC това ще бъде важна стъпка да бъдем напълно финансови роби, вечни длъжници на държавите, в които никой няма да притежава нищо, освен че ще бъдете щастливи (основна цел на така наречения ДНЕВЕН РЕД 2030).
  Това ще бъде окончателният инструмент за изравняване на всички нас, или по-скоро на почти всички нас, на подобно икономическо ниво, наистина бедни.

  Частната собственост ще бъде забравена, къщата ви вече няма да ви принадлежи, дори и да сте платили за нея (ако ви позволят да го направите), но ще бъдете щастлив гражданин на държавата, ако се държите както те искат и когато искат… Срещата на върха на световната социалдемокрация, на която думата „демокрация“ е по-маловажна, разбира се.
  Изненадващо и предвид обстоятелствата, изобщо не изглежда като края на BITCOIN, наистина мисля, че е по-силен от всякога… Последователните бедствия не водят до потъването на проекта, поне засега… В очакване на каквото и да се случи с Grayscale.
  Също така е вярно, че ако FTX нещо не се беше случило, BITCOIN лесно щеше да бъде около $ 25,000 по мое мнение, с хиляди фенове казват, че дъното е на $ 20,000.

  Продължавам да купувам, ежедневно, една и съща сума в долари, няма значение къде е дъното, просто „СПЕСТЯВАМ в BTC“.
  Защо? защото няма алтернатива на световния ред, която имаме, нито ще има в бъдеще, ако не се опитаме да разделим ПАРИ и ДЪРЖАВА.
  По отношение на цената?
  В момента изобщо не ми пука, но запишете тези думи на Алберто Мера:

  „Цената на биткойна ще изненада мнозина отново, но много по-малко от миналия път.“

  Приятен ден!

  Кликнете върху звезда, за да оцените!
  [Общо гласове: 2 Среден рейтинг: 5]
  ИзточникFinbold
  ЧрезECB

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

  Актуални

  Последни

  Също може да ви харесат...