Още
  НачалоКриптовалутиБиткойнБиткойн достига нов ATH на $68 000 – Не се вълнувайте прекалено,...

  Биткойн достига нов ATH на $68 000 – Не се вълнувайте прекалено, продължете да изграждате търпеливо.

  Биткойн току-що надмина предишния си ATH (All-Time High), който беше съвсем скорошен към 20 октомври 2021 г., за да надхвърли $68 000 днес. Този нов ATH е $68.4K, но не бива да претрупвате паметта си с него, тъй като тази цена ще бъде надхвърлена много бързо.

  Докато пиша това, цената на биткойн е $68.2K и нов ATH може да бъде победен във всеки момент. Докато прочетете това, дори е възможно цената на биткойн вече да е надхвърлила $70 000.

  Както се очакваше,  ноември ще бъде изключителен месец за биткойн . Все още сме само в първата трета на месеца, но всички основи за биткойн са на зелено. Дългосрочните HODLers продължават да се задържат, а предлагането на биткойн, достъпно на борсите, продължава да се свива. Това със сигурност ще предизвика голям натиск при закупуване, тъй като инвеститорите на дребно се стичат на пазара.

  Все още не сме там, както предполага еволюцията на обемите на търсене за термина „Bitcoin“ в търсачката на Google:

  Това обаче не е далеч.

  В допълнение към това, в следващите дни има вероятно одобрение на първия Bitcoin ETF, базиран на спот пазара. Такъв ETF би бил дори по-значим от  Bitcoin ETF, базирани на фючърсни договори, които бяха одобрени през октомври 2021 г. Наистина, ETF, базиран на спот пазар, ще дойде да купува и държи биткойн директно. Това допълнително ще увеличи натиска върху предлагането на биткойн, достъпен за закупуване.

  Както ви обясних в самото начало на ноември 2021 г., може да видим корекция с повторен тест в следващите дни:

  Нищо не е гарантирано както винаги с цената на биткойн, но това е хипотеза, която трябва да имате предвид, след като цената на биткойн преодолее бариерата от 70 000 долара. Защото това ще се случи рано или късно в следващите дни. Тогава биткойн няма да бъде далеч от успеха в първата част от своята мисия за обръщане , която е да пробие пазарната капитализация на среброто. За да се случи това, цената на биткойн ще трябва да достигне 72,6 хиляди долара.

  Тогава ще дойде време биткойнът да разгледа пазарната капитализация на златото, която в момента е $11,57 т. Това е феноменалният потенциал за растеж, който очаква биткойн през следващото десетилетие.

  При тези условия е съвсем логично крайната еуфория да обхване пазара на биткойн:

  Както често се случва, точно в тези моменти на еуфория ще трябва да сте особено бдителни. Не е нужно да се вълнувате повече от това какво се случва с цената на биткойн. Всичко това беше очаквано и дори обявено отдавна, ако вземете за пример тази статия, която публикувах през юли 2021 г.: „ Топ 10 причини, които ще доведат цената на биткойн до $100 000 през следващите месеци “.

  Целите на Bitcoin са много по-големи и по-далечни в действителност.

  Последни мисли

  Така че най-доброто, което можете да направите, е да се придържате към плана си с биткойн. Сегашната ситуация трябва да ви радва, но не изпускайте от поглед главното. Бъдете търпеливи и продължавайте да изграждате играта си търпеливо. Най-големите успехи винаги се градят по този начин.

  От моя страна, вместо да се фокусирам върху цената на биткойн, въпреки че това може да бъде изкушаващо през тези времена, предпочитам да се съсредоточа върху задълбочаването на познанията си за икономика, пари или биткойн. Ето как затвърждавам убежденията си за неизбежността на биткойн в бъдеще .

  Призовавам ви да направите същото, за да продължите да живеете през тази парична революция по възможно най-дзен начин.

  Кликнете върху звезда, за да оцените!
  [Общо гласове: 0 Среден рейтинг: 0]
  Източникssaurel

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

  Актуални

  Последни

  Също може да ви харесат...