Още
  НачалоКриптовалутиБиткойнБиткойн е станал толкова апетитен, че дори и дяволът иска...

  Биткойн е станал толкова апетитен, че дори и дяволът иска парче от него


  Президентът Букеле на Ел Салвадор току -що написа в туитър наскоро, че „ Ел Салвадоранс сега купуват повече биткойни, отколкото теглят “ и това не е нещо чудно, като се има предвид какво ценово представяне има BTC напоследък и какво предстои.

  Без съмнение биткойнът е единствената валута, която не само запази покупателната си способност през последното десетилетие, но и безумно го добави. Преминавайки от няколко долара, през 2010 г., до над 50 000 долара в днешно време, BTC е валута, която се доказа като дългосрочен запас от стойност и хеджиране срещу инфлацията.

  Инфлацията е сигурност за почти всяка проклета държава в света и покупателната способност на повечето от тези валути е спаднала драстично, особено през тези времена, когато цените на газа и петрола са преминали през покрива и много други ще последват като икономиките на света са свързани по някакъв начин с газ и петрол.

  Въпреки че идеята Биткойн да не е подходящ да работи като „валута“ се подиграва от доста години, наскоро Ел Салвадор доказа обратното, като го направи (BTC) законно платежно средство и го пусна на работа. Twitter също интегрира светкавичната мрежа, за да я тества за BTC бакшиш.

  Биткойн е станал толкова вкусен, дори дяволът иска парче от него

  georgesoros1.png
  източник на изображение

  Наскоро  излезе новината относно  семейния офис на Джордж Сорос, потвърждаващ, че ще търгува с биткойни и вече има търговски обекти, които приписват скока от 50 000 до 50 000 долара на тази новина. Съмнявам се, че това е така, но не се съмнявам, че много други олигарси по света се интересуват от биткойн в момента, просто все още не са обявили това.

  Джордж Сорос, известен с унищожаването на икономики като тайландската и малайзийската, чрез агресивната си търговия с валута, е герой, който ми се искаше да не се присъедини към това крипто племе, но хей … искахме децентрализация и отворени шансове за всички и тук ние имайте ги. Предполагам, че щеше да е по -добре, ако този човек нямаше да оцелее в Холокоста.

  Така или иначе…

  Даун Фицпатрик, главен изпълнителен директор и главен инвестиционен директор на Soros Fund Management заяви по време на срещата на върха на Bloomberg във вторник, 5 октомври, че „от наша гледна точка отново притежаваме някои монети, а не много, а самите монети са по -малко интересни от използването случаи на DeFi и подобни неща. „
  Забележките на Фицпатрик потвърждават минали доклади, че Сорос фонд е започнал да търгува с биткойни въз основа на анонимни източници по-рано тази година. Soros Fund също е инвеститор в компании за криптовалута като Lukka и NYDIG, но съобщението е първото публично потвърждение на компанията за директни инвестиции в крипто активи.
  източник

  Според Dawn Fitzpatrick, главен изпълнителен директор и главен инвестиционен директор на Soros Fund Management, очите им са насочени и към DeFi, а не само към вкусното дупе на Bitcoin. Империите, които се изграждат около „концепцията за биткойн“, мисля, че наистина ще променят света. Биткойн не може да направи това сам по себе си, той е ограничен (21 милиона) и случаите на използване също са ограничени, докато DeFi, WEB 3.0 и индустрията на блокчейн игрите тласкат света към свят на изобилие чрез крипто.

  „ Биткойнът е най -важната иновация за парите от 1000 години и съм толкова щастлив, че сте част от революцията “, беше написано в туитър от  Виджай Бояпати  наскоро, автор на книгата „The Bullish Case for Bitcoin“. Не мога да се съглася повече по този въпрос, тъй като биткойнът с неговата кохорта от алтернативни блокчейн е може би най -доброто нещо, което човечеството има от интернет.

  Освен аспекта на печеленето на пари в такива валути, трябва да вземем предвид и процеса на „отпечатване на пари“, който по някакъв начин ще бъде погълнат от тази проклета инфлация. Hive е чист пример за „принтер за пари“, Axie Infinity също, тъй като много проекти на DeFi също са в същата категория. Някога имахме само правителства, които печатаха пари от нищото и сега можем да направим и това. Не е ли това възможност за хиляда години?

  Онзи ден си мислех какво трябва да излезе и да повлияе на цената на биткойн, за да може да го изпрати до четвърт милион или повече, но всъщност цената на биткойн неизбежно се покачва, което привлича подобни събития. ETF, който ще бъде одобрен в САЩ по -рано, отколкото много очакват, се дължи на поскъпването на биткойните през последното десетилетие, а не обратното.

  От това, което прочетох в Twitter, изглежда, че има физически лица и инвестиционни фондове, които могат да получат експозиция към биткойн само чрез ETF и те вече са дали ясно да се разбере, че искат своите акции веднага щом ETF бъде одобрен, точно този ден. . И там имате „ дневна зелена свещ от 50 000 долара за биткойн “.

  Благодаря за вниманието,
  Адриан

  Кликнете върху звезда, за да оцените!
  [Общо гласове: 3 Среден рейтинг: 5]
  Източникacesontop

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

  Актуални

  Последни

  Също може да ви харесат...