Още
  НачалоКриптовалутиБинансНай -добрите начини да спечелите пасивен доход от стабилни монети

  Най -добрите начини да спечелите пасивен доход от стабилни монети

  Защо е важно да имате стабилни монети?

  Някои инвеститори предпочитат да не се излагат напълно на нестабилността на криптовалутите, които понякога имат значителни промени. Всъщност в инвестиционното портфолио не е лошо да има стабилна част, която да не подлежи на колебания. Процентът на тази част варира в зависимост от вида на инвестицията, която искате да направите, и от своя страна може да се наеме, за да се увеличи. По този начин се възприема нетната печалба, директно във фиатната валута. В света на криптовалутите има конкретни монети, закотвени на стойност 1 $ (или 1 евро), купуването им е като държане на долари. Емитентът гарантира тяхната стабилност с различни методи като обезпечение или алгоритъм. Сред най -известните и надеждни откриваме:

  • USDC (Circle & Coinbase)
  • USDT (Tether)
  • BUSD (Binance)
  • DAI (MakerDAO)
  • UST (Земя)

  С цел да печелите, това не променя дали държим едно или друго. Въпреки това, анюитетните платформи имат различни проценти в зависимост от стабилната монета, която в момента е най -търсена. Можете да получите до 15% от стабилни монети .

  Нека сега да видим какви са възможните решения и каква възвръщаемост имат те.

  Бинанс

  Риск:  Нисък

  Производителност: 4,53 – 8,79%

  Трудност:  Ниска

  Binance предлага много стабилни анюитетни опции, които варират от един до друг. По -долу ще изброя тези, които имат най -висок APY за всеки предлаган продукт и стабилната монета, за която се отнася.
  В секцията “ Liquid Swap “ пулът, съдържащ USDT/DAI, дава APY от 6.49% . Тази лихва се изплаща в БНБ, която може да бъде заявена и продадена по желание, за да се избегне излагането на нейната нестабилност. Този пул, съставен само от стабилни монети, няма постоянна загуба.
  Друг раздел с добър APY е „ Гъвкави спестявания “. Тук можете да депозирате DAI и да получите 4,53% лихва . Средствата могат да бъдат изтеглени без данъци и по всяко време.
  Binance „Staking De-Fi„, от друга страна, предлага APY от 8,79% за DAI. В този случай обаче продуктът не винаги е наличен и в случай на теглене трябва да изчакате период от до 2 дни, за да си върнете средствата.

  Метод:

  A- Създайте акаунт в  Binance , ето  ВРЪЗКАТА  откъде да започнете.

  B- Завършете процедурата KYC.

  В- Свържете се с  този раздел  и изберете продукта, който искате.

  да бъде

  Риск:  Висок

  Възвращаемост: 10.6 – 12%

  Трудност:  Средно висока

  За раздела De-Fi идентифицирах две утвърдени платформи, които предлагат отлични приходи за стабилни монети. Първият е Venus Protocol , платформа на BSC, която ви позволява да получите 12% APY на USDT. Поради голямата променливост на курсовете може да се наложи периодично да премествате средствата си от една монета в друга. Механизмът е прост и включва осигуряване на ликвидност на платформата. Наградата се дава в XVS жетони, които, както обикновено, могат да бъдат препродадени.

  Метод 1:

  A- Преместете избраната от вас монета в портфейл без попечителство с браузър (например TrustWallet ).

  B- Свържете TrustWallet към Venus и отидете на USDT.

  В- Активирайте интелигентния договор USDT (ще ви е необходима BNB, за да платите такса за скункс). Като щракнете върху „ Доставка “, ще добавите ликвидност в USDT.

  Втората платформа е Pancakeswap , Dex винаги на BSC, която вече разгледах в тази статия. Тук APY за двойката USDT/BUSD е 10.6% и лихвата се изплаща в CAKE. Няма трайна загуба и таксите за интелигентни договори са много ниски.

  Метод 2:

  A- Преместете избраната от вас монета в портфейл без попечителство с браузър (например TrustWallet ).

  B- Connect TrustWallet да Pancakeswap и отидете на “ Ликвидност „, за да добавите ликвидност да USDT както и BUSD (Ако не е притежавал и двете означения, които трябва да суап от “ Обмен функция“). И тук ще бъдете помолени за малка сума в БНБ за такси.

  В- След като ликвидността бъде добавена, ще получите Lp-жетони, които трябва да бъдат поставени във фермата USDT/BUSD.

  BlockFi

  Риск:  Нисък

  Производителност: 7.50%

  Трудност:  Изключително ниска

  На всички поддържани стабилни монети (DAI, BUSD, USDC, GUSD, USDT и PAX) BlockFi предлага APY от 7,5% . Това е отличен компромис, за да промените малко инвестицията в стабилните монети на вашето портфолио. Също така, едно теглене на месец е безплатно, затова препоръчвам да депозирате всички средства в една монета. Лекотата на използване на тази услуга я прави една от най -използваните и една от любимите ми. След като прехвърлянето е направено, нищо друго не трябва да се прави.

  Метод:

  A- Създайте акаунт в  BlockFi  и завършете процедурата KYC. Започнете от  тoзи  ЛИНК, за  да получите бонус от 10 $ в BTC.

  B- Кликнете върху „ Фонд “ и след това върху „ Крипто трансфер “.

  В- Изберете стабилна монета и копирайте адреса.

  D- Направете превода на адреса, получен от портфейла или борсата.

  Кликнете върху звезда, за да оцените!
  [Общо гласове: 2 Среден рейтинг: 5]
  ИзточникLucasgaio

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

  Актуални

  Последни

  Също може да ви харесат...