Още
  НачалоБлокчейнАнализиБалансираното портфолио трябва да се състои от поне 70% BTC, 60% ETH,...

  Балансираното портфолио трябва да се състои от поне 70% BTC, 60% ETH, 30% топ 15 алткойни, 20% стейбълкоинс и 10% с ниска капитализация

  **ОТКАЗ ОТ ОТГОВОРНОСТ: Тази статия е сатира.**

  Виждал съм много новодошли да задават въпроси как трябва да разделят портфолиото си. В тази тема ще споделя моя опит относно перфектната подредба.

  За да започнете, искате поне 70% в BTC. Това е дядото на всички монети и вашият най-стабилен. Колкото по-висок е процентът на BTC, толкова по-добре.

  Следва ETH, открих, че 60% е добро ниво. Дори ако имате само BTC и ETH, ще имате 130% от портфолиото си в 2 монети, до 100%, с които сте започнали. За да имате моментално 30% повече, вие сте гений.

  Следващите са алткойните с голяма капитализация. Отделям 30% тук. Можете да оставете другите да направят вашето собствено проучване, за да решите коя монета е най-добра за вас, но възможните примери са SOL, ADA, DOT, LINK, AVAX и т.н. Следвайки съветите до този момент, вие имате поне 160% портфолио .

  Поддържането на 20% стейбълкоинс е от ключово значение за всяко портфолио. Можете да спечелите лихва (до 20%, благодарение на напълно легитимния Anchor протокол) върху стейбъли, плюс всякакви ценови действия. Видях един tik-tok’er да прогнозира, че Tether ще достигне $5 тази година. Мисля, че това е възходящо, но мога лесно да видя USDT да се движи до $3. Да приемем, че печелите 20% лихва върху вашите 20% инвестиция, сега имате 40% (натрупването на лихва върши чудеса). Сега разпределението на портфолиото ви е 200% и сте удвоили парите си.

  Сега, след като сте удвоили парите си, преминавайки към 100% разпределение на портфейла до 200%, имате свободата да залагате на монети с ниска капитализация. Бих запазил това до 10%.

  Кликнете върху звезда, за да оцените!
  [Общо гласове: 1 Среден рейтинг: 5]

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

  Актуални

  Последни

  Също може да ви харесат...