Още
  НачалоБлокчейнАнализиАко все още вярвате в централните банки след последните 24 месеца, не...

  Ако все още вярвате в централните банки след последните 24 месеца, не купувайте биткойн.

  В една от последните ми статии, читател ми остави невероятен коментар, говорейки за „ промоционално писане “, за да опиша какво пиша за биткойн. Със сигурност съм настроен по отношение на биткойн, както видяхте. Въпреки това, не мисля, че правя „ промоционално писане “.

  Целта ми е да ви представя факти, данни и накрая моите мнения, за да можете да интегрирате това в своя мисловен процес. След това можете да решите дали искате да купите биткойн или не.

  Ако го направите, добре за вас. Ако не го направиш, добре и за теб. Не получавам пари, защото хората купуват биткойни, след като прочетат моите статии. Наистина, аз съм HODLer независимо от всичко. Така че не съм генерирал никаква печалба с биткойн.

  Животът ми ще се промени не защото ще купите биткойн, след като прочетете моите статии. Но твоето вероятно ще се промени. Това ще се промени, защото най-накрая ще можете да поемете контрола върху плодовете на вашия труд в система, която ви уважава. Система като Bitcoin ви представя правилата предварително и те не се променят. С биткойн парадигмата е ясна, когато стартирате свой собствен възел в мрежата: „Вашият възел, вашите правила“.

  Паричното предлагане на М1 се е увеличило с +420% през последните 24 месеца

  Настоящата парична и финансова система е свършен факт с малцинство хора, които постоянно ви натрапват недостатъците на настоящата система. Тази система би била: „Нашата система, нашите променящи се правила“.

  Може да се съмнявате в това, което ви казвам. Нормално е, дори ви призовавам да проверите всичко сами. Това е мотото на биткойн: „Не се доверявай, проверявай“. Да отидем и да видим цифрите, предоставени от Фед относно развитието на паричното предлагане M1, което съответства на всички парични и чекови депозити в обращение:

  Какво виждаме тук?

  Виждаме, че през последните 24 месеца Фед е печатал фиатни пари от нищото в практически безкрайни количества. Това доведе до +420% увеличение на паричното предлагане на М1.

  Това е от полза за малцинство от свръхбогатите, както ни уче теорията за ефекта на Кантилон още през 18 век . Доказателството е експлозията на богатството на свръхбогатите в Америка и по целия свят. От друга страна, най-бедните хора сега плащат висока цена за това безумно поведение на малцинство от централните банкери, които имат надмощие в настоящата система.

  Инфлацията в Америка достига нива, невиждани от 40 години…

  Сред най-видимите последици е нарастването на инфлацията в Америка от началото на второто тримесечие на 2021 г.:

  Тази инфлация отдавна е подценявана от самия Фед и по-специално от неговия председател Джером Пауъл. Дълго време той отричаше доказателствата за предстоящото бедствие, след което говори за „ преходна инфлация “, преди накрая да признае в началото на 2022 г., че тази висока инфлация ще се запази.

  Така че можете да видите, че Фед пропиля много месеци, преди да признае, че има проблем. Ако направите крачка назад, ще видите, че печатането на фиатни пари от нищото през последните 24 месеца от Фед и други централни банки е основно отговорно:

  За да намерите доказателства за такава инфлация в Америка, трябва да се върнете 40 години назад, в началото на 80-те години. И с войната в Украйна ситуацията няма да се подобри.

  … И МВФ ще ви накара да повярвате, че не е знаел, че печатането на пари в безкрайни количества ще доведе до такива последици

  Най-страшното е да чуете директора на МВФ Кристалина Георгиева да казва наскоро, че всички тези големи институции играят магьоснически чираци с настоящата парична и финансова система:

  „Твърде много пари са в обръщение от 2020 г. и това отслабва финансите на домакинствата в страната и в световен мащаб. Не сме мислили за последствията.“

  Представи си това. Управляващият директор на МВФ би искал да повярвате, че тези институции не са знаели какви ще бъдат ефектите от това неограничено печатане на пари. Изглежда, че тези институции не изпълняват най-пълното си задължение, защото предвиждането е част от тяхната мисия. Заложени са животи на милиони хора.

  Доста е невероятно да се чете това, но все пак е казано. Показва ви как не можете да се доверите на всички тези непредставителни хора да вземат решения, които ще бъдат в най-добрия интерес на мнозина.

  Всичко се свежда до един въпрос, когато става въпрос за закупуване или некупуване на биткойн

  И така, моето виждане е доста просто дали трябва да купя биткойн или не, децентрализирана единна валута с твърдо ограничение на предлагането от 21 милиона, което няма да отстъпи. Големият въпрос, който трябва да зададете, е следният:

  Смятам ли, че централните банки ще спрат да печатат фиатни пари от нищото в безкрайни количества в бъдеще?

  Отговорът ми е ясен: не. Убеден съм, че ще продължат да печатат пари. Убеден съм, че те ще продължат да се възползват от недостатъците на сегашната система, за да поемат все повече контрол над нея. Всяка криза ще бъде използвана като претекст за това. Освен това кризата в Украйна вероятно скоро ще бъде оправдание за възобновяване на печатането на пари в подкрепа на икономики, които скоро ще влязат в рецесия.

  По този начин купуването на биткойн ми се струва единственият изход да защитя бъдещето си по отношение на парите. Може и да греша, но това е моето мнение, а не нещо рекламно. Ако все още имате пълно доверие в централните банки след последните 24 месеца, не купувайте биткойн. От вас зависи да вземете свои собствени решения.

  Кликнете върху звезда, за да оцените!
  [Общо гласове: 2 Среден рейтинг: 5]
  Източникjohnwege

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

  Актуални

  Последни

  Също може да ви харесат...