Още
  НачалоБлокчейнАнализи5 криптовалути, които са добри за дългосрочна инвестиция 2022 г

  5 криптовалути, които са добри за дългосрочна инвестиция 2022 г

  Искате ли да знаете кои криптовалути са добри за дългосрочно инвестиране? Защо е добре да се инвестира в дългосрочен план? Какви са стратегиите или критериите за избор на криптовалути, в които можем да инвестираме. Прочетете тази статия, за да ги научите.

  Защо дългосрочното инвестиране е добро?
  Разбира се, в историята на инвестирането, дори и да не е в криптовалута, както на фондовия пазар, дългосрочните инвеститори имат добра възвръщаемост на акциите, особено в сини чипове или в наистина добри компании, същото е и с крипто, въпреки че той е по-нов в сравнение с фондовия пазар, траекторията на печалбите тук все още е справедлива на пазара на криптовалути. Това дори са някои от причините, поради които дългосрочното инвестиране в криптовалута е добро.

  1. Не е твърде рисковано
  Тъй като сте инвестирали в пазара само за дългосрочен план, изглежда, че просто държите и няма какво да отнемате, така че няма да пропуснете възможностите, които ще дойдат, защото сте инвестирали само в крипто пазара, защото другите често влизат и излизат от крипто, така че, разбира се, ако сте извън крипто, ще пропуснете възможностите, в които бихте навлезли.

  2. Спестете повече пари
  Разбира се, ако често търгувате с криптовалута, вие също ще харчите много за такси за търговия, понякога такси за кредитни или дебитни карти или каквото и да е, ако сте в дългосрочен план, не е нужно да плащате за таксите за газ и др.

  3. По-малко стрес
  Така че има много, които инвестираха в криптовалута, но те винаги са стресирани или твърде емоционални от това, което се случва в крипто, когато внезапно се покачва е много забавно, но когато стойността внезапно падне, това е твърде много стрес или твърде много тъга което е просто естествена реакция, но разбира се също е трудно, ако винаги е така, възможно е да се разболеете, така че за по-малко стрес е добре да правите дългосрочни инвестиции, сякаш просто купувате и задържате, така че когато купувате, нямате много привързаност към крипто, не е нужно винаги да проверявате.

  4. Лесно
  Така че, тъй като имате по-малко стрес, този вид инвестиране е по-лесен, не е нужно да сте експерт или добър търговец, не е нужно да изучавате анализи и т.н.

  5. Сложна възвръщаемост
  Така че, ако сте дългосрочен инвеститор, вашите криптовалути или пари също ще растат с течение на времето, особено ако залагате в платформи, които ви дават възвръщаемост всяка седмица, месец или година, тъй като вашата крипто се увеличава пасивно.

  Какви са крипто критериите за дългосрочно инвестиране?
  Разбира се, по-добре е да имаме стратегия или трябва да проверим нещо, преди да инвестираме в криптовалута, особено ако е за дългосрочен план, за да не фалираме.

  1. Полезност
  Разбира се, важно е криптовалутата, която купувате, да е полезна, каква е ползата от това? Какво прави това? Има ли решен проблем? или какво друго е възможно да се направи в бъдеще?

  2. Технологии
  Тъй като криптовалутата изглежда е нашата бъдеща валута или, ако не напълно, тя все още има огромна роля в нашето бъдеще, така че трябва да знаете каква е технологията, която е нова или която криптовалутата може да направи, която купувате в дългосрочен план, може ли да бъдат адаптирани от държави, хора или предприятия.

  3. Пазарен дял
  Също така е важно крипто, което купувате в дългосрочен план, да е на върха на крипто пазара, може би в топ 30, например, така че трябва да е известен и да има много инвеститори или много институции или компании или добре -известни личности са инвестирали в него, дори на фондовия пазар, обикновено тези на върха са добрите акции или сини чипове, които са добри за дългосрочно инвестиране.

  4. Новини и актуализации
  Важно е да знаете какво се случва с криптовалутата, която купувате, има ли актуализации за това? Какво правят отборите? Крипто по-добра ли е? и т.н. и какво е възприемането на пазара или хората в тази крипто.

  5. Разработчици и екип
  Така че е важно също така да познаваме по някакъв начин екипа или хората, които поддържат криптовалута. Въпреки че има много крипто анонимни разработчици или екипи, но ако е възможно да го идентифицираме, би било по-добре.

  Топ 5 крипто за дългосрочно инвестиране

  5. Polkadot
  Polkadot е криптовалута, чиято основна цел е да свързва различни криптовалути или блокчейни, така че да могат да работят заедно, което е един от големите проблеми с крипто, различните криптовалути имат различни мрежи или блокчейн, затова Polkadot го решава в бъдеще транзакциите тук в Polkadot също ще бъдат много бързи поради това, което наричат ​​​​шардинг, екипът на Polkadot също е добър и неговият основател също е съосновател на Ethereum.

  4. Solana
  За мен не само повечето хора забелязват, но изглежда като олекотената версия на Ethereum 2.0, която всички очакват с нетърпение, защото Solana също изглежда като Ethereum, но отсега е още по-добре, защото транзакциите са по-бързи, таксите за газ са също така по-евтино и също така по-екологично в сравнение с други криптовалути, също така мисля, че след като други хора го открият повече, те ще могат да адаптират Solana по-добре, защото в действителност е много по-добър от Ethereum и също има интелигентни договори и други функции, които Ethereum може.

  3. Cardano

  Cardano е крипто хибрид, казва се, че е крипто от 3-то поколение, наистина за бъдещето. Въпреки че в момента мнозина са разочаровани, защото цената все още не е наистина експлодираща, но ако сте инвеститор в Cardano от дълго време, тук ще имате големи печалби. Той също така има интелигентни договори, бърза скорост на транзакции, ниски разходи за транзакции в сравнение с Ethereum и много други обещания, които ще очакваме с нетърпение тук, в Cardano. 

  2. Ethereum

  За мен има потенциал да бъде номер едно във всички криптовалути и е възможно наистина да е бъдещата криптовалута, защото има смарт договори, много хора я използват, приложения, има децентрализирани финанси, DEX, игри и много други. Въпреки че в момента все още има много проблеми, като например таксата за газ, която е твърде висока, но след като така нареченият Ethereum 2.0 бъде пуснат, той може да бъде най-добрата крипто от всички. 

  1. Bitcoin

  Разбира се, оригиналната криптовалута, вярвам, че това е една от криптовалутите, които все още ще видим в бъдеще поради стойността и историята, която има. Въпреки че няма да бъде нашата бъдеща валута, защото е твърде бавна, но аналогията с биткойн е правилна е цифровото злато или е вид инвестиция или съхранение на стойност, в момента тя също е номер едно на крипто пазара от много години също така. в бъдеще все още е възможно, тъй като предлагането му е ограничено и е вероятно само ограничени лица да го имат. 

  Кликнете върху звезда, за да оцените!
  [Общо гласове: 3 Среден рейтинг: 4.7]

  Актуални

  Последни

  Също може да ви харесат...