Още
  НачалоКриптовалутиNFTs5 най-добри места за закупуване на NFT онлайн

  5 най-добри места за закупуване на NFT онлайн

  NFT се взривяват напоследък. Може би вече сте чували за тях и може би сте чували за всички хора, които стават милионери, като инвестират в тях. В началото може да е малко сложно да разберете какво представляват или как работят. Въпреки това, NFT могат да бъдат чудесна инвестиционна възможност, тъй като те са само в началните си етапи. 

  Това може да е най-доброто време за инвестиране в NFT пространството, тъй като много проекти току-що стартират. Въпреки това, само защото някои проекти на NFT са продадени за милиони долари, за всеки успешен проект ще има много повече такива, които се провалят. Трябва да сте много внимателни, когато решавате в какви проекти да инвестирате и къде да ги купувате. 

  Тъй като популярността на NFT продължава да нараства, се появяват все повече уебсайтове, където можете да ги купувате и продавате. Може да бъде доста трудно да изберете кой уебсайт да използвате, така че продължете да четете, за да намерите списък с 5-те най-добри места за закупуване на NFT. 

  57d3a36a2f219095ef6483ebfdc1535bf151239b992074f1653be3495aca06a2.jpg

  OpenSea

  OpenSea е най-големият пазар за NFT в момента. Позволява ви да разгледате стотици проекти. Това също е място, където NFT, които закупите, могат да бъдат показани. Има много удобен за потребителя интерфейс. 

  OpenSea е чудесен вариант, защото можете да разглеждате почти всеки NFT проект на живо . Освен това има много опции за филтриране на вашите търсения, за да можете да намерите точно това, което търсите. Друго страхотно нещо за OpenSea е, че можете да разгледате други NFT, които са продадени наскоро, така че можете поне да погледнете NFT, които се продават за стотици хиляди долари. 

  Всичко, което трябва да направите, за да използвате OpenSea, е да създадете акаунт и да свържете портфейла си Metamask . След като портфейлът ви бъде свързан с вашия акаунт в OpenSea, ще можете да наддавате и да купувате свои собствени NFT. 

  Larva Labs

  Larva labs е най-известен със своя NFT проект „ Crypto Punks “. Crypto Punks в момента са разпродадени на уебсайта им и са достъпни само на уебсайт на трета страна като OpenSea. Crypto Punks за първи път бяха раздадени безплатно през 2017 г. и оттогава някои от тях започнаха да се продават за милиони долари. 

  Larva Labs постоянно мисли за нови проекти. Техният нов проект Meebits може да бъде много обещаващ. С този нов проект Larva Labs въвежда нов пазар на своя уебсайт, където потребителите ще могат да предлагат сделки на други собственици, което означава, че ще можете да разменяте NFT изкуство с други собственици на NFT . 

  fddbf9409dc8d492afb05552b909725508db53793e9980afb9ead8a2d7fc8037.jpg

  Топ удари на НБА

  Ако сте фен на баскетбола, тогава може да искате да разгледате най-добрите снимки на НБА. Това е официалният пазар на NFT на Националната баскетболна асоциация. НБА създаде това като влизане в NFT пространството . Те функционират на затворен пазар, което означава, че Top Shots са достъпни само на официалния пазар на NBA Top Shots. 

  Тук можете да закупите снимки и да играете акценти от НБА . Процесът на регистрация е доста прост. След като се регистрирате, можете да закупите акценти и снимки навсякъде от няколко долара до хиляди.

  Някои страхотни функции за NBA Top Shots са, че можете да филтрирате моменти по отбори, да участвате в седмични предизвикателства на общността и да разглеждате колекциите от моменти на други колекционери на уебсайта. Можете да търсите всеки по потребителско име и да разглеждате колекцията им.

  Top Shots е страхотна общност от хора, които са запалени по спорта и NFT пространството. Това е чудесен вариант за тези от вас, които харесват баскетбола и са готови да се включат в NFT. 

  Rarible

  Подобно на OpenSea, Rarible е пазар на трета страна. Тук можете да намерите голямо разнообразие от проекти. Основната разлика между Rarible и OpenSea е, че ако решите да използвате Rarible , ще трябва да закупите някои токени на Rarible, за да закупите NFT на уебсайта.

  Rarible става популярен вариант заради скорошните партньорства, с които излезе. Гигантът за бързо хранене Tacobell наскоро включи изкуството в Rarible. Adobe също си партнира с Rarible, за да помогне за защитата на произведенията на NFT артисти и създатели. 

  Въпреки че е собствен уебсайт, изкуството на Rarible може да се продава и купува в OpenSea. Rarible поддържа Ethereum, Flow и Tezos като криптовалути за закупуване на NFT. 

  Някои от най-готините му функции включват търгове във времето, възможността на създателите да събират възнаграждения при продажбата на своите NFT и възможността да следват и изпращат съобщения на други потребители. Това прави Rarible нещо като платформа за пазар на социални медии за NFT, където можете да се свържете с други хора, запалени по NFT, като същевременно можете да ги закупите на един и същ уебсайт. 

  Nifty Giveaway

  Този уебсайт е популярен, защото е бил използван за продажба на NFT изкуство от Beeple , известен художник на NFT и музикант Grimes. Той е подкрепен от борсата за криптовалута Gemini. Платформата работи на блокчейн на Ethereum . 

  Всички NFT, закупени от NIfty Giveaway, се съхраняват на уебсайта, а не в личния ви портфейл. Това може да накара някои инвеститори в NFT да се отклонят от използването на този уебсайт, тъй като искат повече свобода какво да правят със своите NFT. 

  Страхотна характеристика на Nifty Giveaway е, че позволява на потребителите да купуват NFT, без да се налага да притежават криптовалута. Можете да закупите NFT проекти на този уебсайт с щатски долари. Това спестява на потребителите време, необходимо за създаване на акаунт в борса за криптовалута и необходимостта да плащат таксите за газ при изпращане на плащанията си . 

  В заключение, има много различни уебсайтове, където можете да закупите NFT. Къде ще изберете да ги купите, зависи изцяло от вас. Важно е да запомните, че въпреки някои NFT проекти, които се продават за милиони долари, това все още са много рискови покупки и няма гаранция, че NFT, за който харчите милиони, ще запази стойността си с течение на времето.

  Трябва да направите задълбочено проучване на това какви проекти избирате да закупите и на какъв уебсайт да ги закупите. В зависимост от това, което търсите, някои уебсайтове може да са по-добри от други и това може да ви помогне да насочите решението ви, когато става въпрос за закупуване на NFT.

  Тази статия ви е предоставена от BitRocket – играта Bitcoin Crash на MintDice. Първоначално публикувано в крипто блога на MintDice .

  Ресурси

  1. https://www.mintdice.com/blog/5-best-places-to-buy-nfts-online
  Кликнете върху звезда, за да оцените!
  [Общо гласове: 4 Среден рейтинг: 5]

  Актуални

  Последни

  Също може да ви харесат...